ВТОРИ клас - 6 тема

• 61 564
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
Lucy,  не е деление. Лисицата просто изяжда 1 кг от едното разделено парче. Същото е и при първото делене на 8 кг парче.

# 31
Simantro, би ли разказала повече за това парти? Много интересно звучи Simple Smile

За задачата не мога да се включа, че нито математиката ми е силата, нито руският.

# 32
  • В светлината на слънцето
Ех, че хубава идея за лимузина.  Party За догодина може да предложа този вариант за РД на каката. Симантро, може ли да споделиш името на фирмата и колко ви излезе наема, че цени и условия различни из нета. Може и на ЛС. Hug

# 33
Lucy,  не е деление. Лисицата просто изяжда 1 кг от едното разделено парче.

Като изядеш 1 кг от 2 кг., не изяждаш ли 1/2 от количеството?

Лимузина ние наехме от Клуб Мики Маус, където беше рожденият ден - но това преди 100 години, вече не знам съществува ли. В центъра беше клубчето.

# 34
SvetlaK, със сигурност има подобна причина объркването, но ми хареса  Laughing

Давид не е получил мартеници от абсолютно всички деца, но не го изживява.
Според мен децата, които не са имали мартеници за всички са се чувствали много по-тъпо от тези, които не са получили. Не знам защо родителите омаловажават подобни моменти. Да не говорим на какво учи подобно пренебрежение...
Едно от момчетата беше подарило на всички птиченца, направени от памучни тампони за грим. Поиграли са си вкъщи. Подобни са на този щъркел:

Simantro, да ти е живо и здраво детенцето  Hug Детективското парти е много идейно. И аз те моля да споделиш подробности. Може да приложа идеята ти за следващия рожден ден  bouquet

През почивните дни ще ходим на гости на близки в Русе. Имат момченце на същата възраст и ще пада голяма игра. Мислим да отскочим и до Букурещ ако времето е подходящо за разходка. Много ме е яд как все в почивните дни времето става лошо. Някой има ли идея какво би било интересно за 8-годишни щураци в този град?

# 35
Благодаря Морена за новата тема  bouquet

# 36
  • В светлината на слънцето
Симантро, да ти е честита рожденичката! Жива, здрава и един ден да жъне успехи по световните сцени!  bouquet

# 37
  • Sofia
Радвам се, че ви харесва темата!  Simple Smile

Симантро, честита рожденичка, жива и здрава да е!

Вижте я пък тази...  Close  

# 38
Скрит текст:
"Като изядеш 1 кг от 2 кг., не изяждаш ли 1/2 от количеството? "
1/2 е. Но какво значение има.
Първият път като изяжда 1 кг от 4 кг е 1/4. Но тя не дели. Отхапва от целия къс - 1 кг. Друг е въпросът как точно отмерва количеството Wink Като в приказките.

# 39

Ей, няма да се спрат докато не заличат всичко българско! Да слагаме фереджетата и да приключваме. Нали и без друго пет века сме съжителствали с братята турци  Tired

# 40
"Като изядеш 1 кг от 2 кг., не изяждаш ли 1/2 от количеството? "
1/2 е. Но какво значение има.

Как какво значение има, математиката е точна наука. И ако човек мисли прецизно (в математически, не приказен аспект), няма как да отдели 1 от 2, без да счете, че това е половината.

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 16:28 от Анонимен

# 41

Ей, няма да се спрат докато не заличат всичко българско! Да слагаме фереджетата и да приключваме. Нали и без друго пет века сме съжителствали с братята турци  Tired

И аз съм възмутена #Cussing out

# 42
А всъщност, има ли народни танци по програма? Ние нямаме, затова ми е чудно.
Но голямото дете имаше в училище, само че то си беше по изкуства и култура, затова мислех, че само там се изучават.

# 43
  • София-Младост
Не приемайте всичко написано в интернет по разни сайтове за истина!

# 44
  • Sofia
Луси, нашите имат един час седмично Хореография.

Общи условия

Активация на акаунт