ВТОРИ клас - 6 тема

• 61 906
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • от Луната
Браво на невероятните пианисти  bouquet. И двамата са се справили блестящо и ги очаква невероятно бъдеще!
Мишката има възможност да се учи на пиано да свири, дядо и е пианист, но няма никакво желание, а и таланта и куца (на майка си се е метнала), та не я натискам  Mr. Green

# 451
Тази година не ви следях, но ще се поправя за да черпя идеи

# 452
  • Варна
Браво и от мен на Алекс и на момчетата на Узи!  bouquet
Що не си спретнат една музикална банда се чудя аз - пианисти, китаристи, вокалист... всичко си имаме в темата! А и със сигурност фенове няма да липсват! Peace
И нашата девойка иска да свири на пиано, но като я слушам как пее и като знам с какъв зор научи елементарни неща на йоничката, мисля че е по-добре да не инвестираме в това желание Laughing
Узи, обиколихме 3 музея, 2 галерии, ходихме на постановка в народния театър и на кино, Показах й доста от забележителните сгради и паметници, разходихме се в Борисовата градина и в Зоопарка, срещнахме се с мои приятели и изядохме мноооооого сладолед от къде ли не Simple Smile))

# 453
Браво на малките таланти! Пожелавам им още много награди и успехи!

# 454
  • В светлината на слънцето
Симантро, Узи, браво на децата!  bouquet Още много награди и признание да следват. Hug

Аз пък да ви кажа нещо, понеже Рали няма да го напише. Конкурсът, в който Ивайло е взел награда изобщо не е случаен. "Млади виртуози" е с доста тежък регламент и изключително високо ниво. Надпреварата е наистина сериозна. Не е въпросът просто да свириш добре, а да свириш действително виртуозно. Там случайности няма. Страшно се радвам за Ивайло, защото, пак казвам, това дете има огромно бъдеще. В изпълненията му има не просто техничност, а мисъл, динамика, дъх - нещо, което обичайно липсва, защото децата все още няма как да го осъзнаят и пресъздадат. А той го прави. Рали, прегърни го от мен, моля.  Hug

Ако ви се слуша абстрактна съвременна авторска музика с тенденции към додекафония, мога да ви кача клипче на Сашо на пианото на татко си. Изпълнението завършва с борба свободен стил, поради намесата на втори неканен изпълнител. Все пак говорим за соло, а не за дуо. Ушите ще ви заболят. Mr. Green

# 455
С голям кеф изслушах Ивайло и Александра  smile3501 smile3501
Прекрасни деца, браво!

И Дребен свири на пиано, харесва й, но за нея е по-скоро хоби. Ходи си на уроците и концертите в школата, дрънка вкъщи, развива малко музикална култура и има задължителна програма за пред гости (искат не искат, слушат). Не й е това нито силата, нито тръпката, та не я тикам натам.

Вчера заминаха целия клас на екскурзия за два дни, голямо щастие, голямо вълнение Simple Smile

# 456
  • София
Много приятно музикално е станало в темичката.
Браво на децата.
А майките да не скромничат, да споделят и ние да се насладим на изпълненията.

И ние днес в зоопарка се разходихме.
Да си призная не бях ходила там от 6 години.
Доста различно ми стори.

# 457
И двата броя не свирят (за сериозно свирене говоря, подрънкванвето и инквизицията на инструменти и уши не ги слагам в сметката Mr. Green). И категорично отказват да се учат да свирят/пеят. Иначе данни имат и то доста добри, но както се казва - насила хубост не става.  Peace

# 458
Ех какви хубави и талантливи деца си имаме в темата!  Heart Eyes
Браво на Алекс!  bouquet
Взе ми думите от устата Simple Smile))
Честито и от мен!  bouquet
Честито! Heart Eyes Hug

# 459
Конкурсът, в който Ивайло е взел награда изобщо не е случаен. "Млади виртуози" е с доста тежък регламент и изключително високо ниво. Надпреварата е наистина сериозна. Не е въпросът просто да свириш добре, а да свириш действително виртуозно. Там случайности няма.

Браво на момчето! Аз като пуснах клипа да го слушам, моят син не повярва, че свири дете, дойде да се увери с очите си.

# 460
Конкурсът, в който Ивайло е взел награда изобщо не е случаен. "Млади виртуози" е с доста тежък регламент и изключително високо ниво. Надпреварата е наистина сериозна. Не е въпросът просто да свириш добре, а да свириш действително виртуозно. Там случайности няма.

Браво на момчето! Аз като пуснах клипа да го слушам, моят син не повярва, че свири дете, дойде да се увери с очите си.

И ние го гледахме двете и тя също беше възхитена колко добре свири момчето.
И нашето дете не ходи на инструмент, но беше очарована. Браво! bouquet

# 461
  • София
Момичета, благодаря ви за милите думи. Някои от вас може и да помнят колко трудно ни беше да вземем решение да дадем малкия в Музикалното училище ... имам нужда от подобна подкрепа от време на време, за да се примиря, че математик не иска да става и не сме сбъркали училището ... засега поне Simple Smile

От мен голямо браво на Алекс! Взела е първата първа награда в Ниш с 98.9 точки от 100 Simple Smile

Браво и на китаристите ... въобще наистина можем да си спретнем банда Simple Smile

"Млади виртуози" е с доста тежък регламент и изключително високо ниво. Надпреварата е наистина сериозна. Не е въпросът просто да свириш добре, а да свириш действително виртуозно. Там случайности няма.

Лулу, благодаря! Тази година, знаеш, беше и класическата китара. Слушахме всичко - кое наживо, кое на запис. 100 % от българската музика за китара, която прозвуча, е на твоя съпруг! Музиката е прекрасна, респект! А особено сладки са чужденците като заситнят ръченица  Heart Eyes

# 462
Браво и на китаристите, сега прочетох назад! Днес цял ден сме в движение, хвърлям по едно око на форума понякога, но не смогвам да прочета всичко.
Рали, много добре, че сте предпочели музиката, детето е роден музикант!
А и честно казано, математиката е на възходи и падения, музиката е вечна.

# 463
  • София
Ние се отчетохме със специална награда от конкурс по китара. Народът беше доволен, Буги Барабата беше конферансие, падна забава. Аз също съм доволна, въобще нямам амбиции да стават големи музиканти (но започвам да усещам, че това донякъде пречи - не "бутам" достатъчно децата и те се разхайтват).

Ей, чудесно!
За бутането - според мен няма нужда. Ако имат потребност, подкрепяй!
Аз в конкурси не карам да участва, нито подканям да свири.
Отказвала ми е да ходи в спа-хотел, защото щяла "да се разпусне"  Laughing
И ми е казвала, че можело по-рано да я запиша на пиано и щяла да може повече Sad Май съм казвала тук, че започна чак след 6г. и половина и то понеже я приеха в Музикалното. А знаех, че може и иска. Просто все ми се струваше рано и не стигах до това. Та така, в изкуството няма подканяне, според мен. Водя по уроци, търся школи, майка ми много помага. Надявам се и занапред да иска да свири, дори да не стане нейна професия.
Рали, май съм ти казвала, че като я приеха, аз се чудех дали да не си остане в ДГ  ooooh! Можело е още по-голяма глупост да сътворя.

Луси, един приятел казва, че математиката е навсякъде. И добрите като Оги не са сбъркали. Просто различни хора.

# 464
Симантро, за такова кратко време много е дръпнала. Peace

То вярно, че към банда отиват нещата в групата. Оги ще им бъде солист. И балеринки си имат даже. Моят мога да го предложа за мениджърче, нещо такова - нали е по организациите, преговорите и ръководенето на дейности. Mr. Green

Рали, Hug

Общи условия

Активация на акаунт