Кюретаж и забременяване след това - тема 64

• 45 162
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Добро утрооо или по-скоро добър ден е вече  Embarassed днес се поизлежавахме Simple Smile

Феникс честит цикъл голямо облекчение е  Hug

Почивките действат наистина чудесно мен още ме държи  Simple Smile

Момичета предлагам да си купим един видеозон заедно и да ни е мирна главата  Crazy ще си се гледаме една друга  Mr. Green

# 76
За ехограф и аз съм зааа !!!

# 77
Момичета, хващаме мъжете, отиваме ня къде на почивка all inclusive и програмата е ядене - бебеправене -ядене - бебеправене и лежане  Joy Joy Joy
да видите колко бременни ще се върнем  Laughing

Аз точно това смятам да направя Peace, планирам го някъде към май месец, дай Боже всичко да е наред Praynig Praynig Praynig. Мен също ме е страх, толкова ме е страх, че не е истина просто. Обаче желанието ми да имам деца е по-силно Crazy!

Бабълче, Мармозетка  Hug Hug Hug

# 78
Това хората не са хубаво нещо-така казваше дядо и съм напълно съгласна.Бяхме на планина-изкачвахме един връх и се снимахме естествено.Облякана с дълго черно яке и дебели блузи и сто човека,виждайки снимката във фейсбук ми пишат и питат дали не съм бременна.Обяснявам,че не съм.Чак ме хвана яд,че си качих снимка-рядко го правя...а сега се чувствам виновна.Но длъжна ли съм да давам обяснение...и какви са тези хора....за такова нещо пита ли се за Бога?!

# 79
sunflower_sunny,
не спират да ме питат, което ме вбесява  #Cussing out #2gunfire
ама хайде време ви е; знаете ли колко е хубаво; няма ли да работите по въпроса  #Cussing out #2gunfire #2gunfire
Аман вече!
Старая се да не им обръщам внимание обаче. ...
предполагам всички тук се стараем, но наистина хората са гадняри понякога!

# 80
Не смятам, че нашият страх е лудост, защото е породен от обективно съществуваща причина.

Но все пак, момичета - не тормозете мъжете си за купуване на ехограф...  hahaha

Спокойствие и търпение - и всичко ще се нареди...  Hug

# 81
*Bubble* моя е 32, доста под долната граница от 50......
А как са тези консерви, ще си купя и аз да видим дали ще ми хареса......

Ааааа иначе момичета, това вече като ми го кажат.............- Айде, айде до кога ще чакате, ама толкова е хубаво, неможе само работа, замислете се...........и проповеди и от този вид колкото искаш, направо ми презлява...........

# 82
  • София, Надежда1
Здравейте момичета! Искам да кажа на всички, че годината на маймуната е най-благоприятна за зачеване....момичета мисля, че след всичко което сме преживяли през цялата мъка, болка и тъга през която сме минали заслужаваме да се похвалим скоро с едни две чертички и да си имаме и ние по едно бебче а защо не и повече Wink  Hug Hug Hug

# 83
Аз имам една маймунка реколта 2004, и сега живот и здраве още едно маймунче.  Grinning
Елена, естествено, че всички тук го заслужаваме и ще стане, всички до една ще гушкаме мечтаните и изстрадани бебенца  Hug

# 84
  • София, Надежда1
Даааа много наистина много искам бебенценце!  Hug

# 85
Ще стане, ще си дойде в най-точния момент. Peace
Ето на мен не ми беше писано да имам дете през 2015г. В началото на миналата година кюртаж и после 6 месеца се скъсахме от бебеправене. Е, не искаше да стане , и това е. Confused
Само дето чукна новата година, и в първите дни на януари, готова работата. Божа работа  Hug

# 86
Здравейте момичета.
Първо много съжалявам за всички, които сме в тази група, дано скоро и ние се усмихнем.
И аз се записвам да следя новата тема, с надеждата тя да ни донесе щастие и дългоочакваните бебчета.
През миналата година забременях два пъти, но за съжаление и двете ми бременности приключиха с мисед. След втория мисед си пуснах изследвания, след консултация с проф. Кременски. Не се откриха никакви отклонения. Сега отново съм бременна в 8 г.с. От една страна съм ужасно щастлива за случващото се, но от друга ме убива страха, да не се повтори ужаса.
Непрекъснато следя симптоми и естествено се побърквам от ужас, когато не ги открия.
Успех на всички, които сме в групата  Praynig

# 87
tommi  Hug много съжалявам, че се записваш при нас.Аз бях като теб с мисед аборт, още малко и ще светне зелена светлина и за мен.100% ще съм си откачалка, но няма да мисля лоши неща!  Crazy Не ги мисли и ти, страха е най-лошия показател!Мисли само за здраво бебче! Дано Господ бъде с вас и да ви закриля!  bouquet

# 88
Томи, първо честито  Hug
А в коя седмица приключваха бременностите?

# 89
Благодаря ви, момичета.
И двата аборта започнаха с кървене в 10 седмица, а ембриона отговаряше на 7-8 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт