Кюретаж и забременяване след това - тема 64

• 45 162
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
cvd мисля, че вече не е в МД, аз ходих там при доц. Савов в НГЛ, Иначе Кременски отговаря на майл. Цени на кои изследвания? Пуснах там тромбофилии и са 100 лв.

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 12:13 от Мармозетка джудже

# 16
Хайде мили дами, дано само и само хубави неща да ни се случват за напред Simple Smile))

# 17
Започнаха да ми излизат резултатите. ТСХ-то излезе в норма, ниско, но в норма. ТАТ и МАТ обаче са доста над горна граница...четох, четох, нищо като в моя случай не намерих... Rolling Eyes

# 18
ООооооооо! На кого пролактина му е в граници?!  newsm44 Явно нещата не са чак толкова страшни. Завишен е, но в норма. Поуспокоих се. След празниците съм при доц. Русев, записах си час. В понеделник ще звъня на ендокринолога, който вчера ме поуплаши  Rolling Eyes

# 19
Много се радвам Блеки  Hug както казва моя син, като му взимат кръв " на страха очите са големи" Simple Smile))) често нещата ни изглеждат много по-страшни и напразно хабим нерви  Simple Smile

# 20
  • София
cvd мисля, че вече не е в МД, аз ходих там при доц. Савов в НГЛ, Иначе Кременски отговаря на майл. Цени на кои изследвания? Пуснах там тромбофилии и са 100 лв.
Какво излезна от тромбофилиите?

Блеки,много се радвам за теб!Ето как нещата едно по едно се нареждат!

# 21
Още не са готови, като знам че са почивни дни сигурно понеделник-вторник ще станат. Май в Геника по-бързо излизат?

# 22
Здравейте,момичета и Честита Баба Марта.
Моля за малко обеснение. Пуснах изследвания за тромбофилиии..и резултатите показаха,чееее..съм хетерозиготен носител на R506Q.
Не получих много инфо, за тази мутация? В смисъл предполага се, че след ++тест ще съм на фракси и аспирин протект, но сега ли да го почвам аспирина. Мисля, да посетя отново доки. Ако някой е имал този проблем,моля да сподели.
Дадоха ни зелена светлина, но честно казано ме е страх. Дали това ще е била причината за спонт.аборти, незнам от къде да започна. newsm78

# 23
  • София
Не ми е позната тази мутация,но обсъди с лекар.Аз имам назначен аспирин през ден още от преди да забременея,а след + тест веднага Фраксипарин.Но и мутациите са ми други

# 24
Привет, момичета!
Пускал ли е някой тромбофилии в Цибалаб?

# 25
Не ми е позната тази мутация,но обсъди с лекар.Аз имам назначен аспирин през ден още от преди да забременея,а след + тест веднага Фраксипарин.Но и мутациите са ми други
Ами да мисля, да потърся още мнения...незнам какво да правя? Или направо да потърся мнение на генетик? newsm78 smile3511.
Пуснах общо 4вида тромбофилии, само тази мутация ми казаха, че е проблема. Имунологичните и те са в нормата, и антитела... Надявам се това да е проблема...

# 26
Момичета някой ми е изтрил поста...защо става така...

# 27
  • София
Момичета някой ми е изтрил поста...защо става така...
Кога Емси?

# 28
Бях се вписала още в началото на новата тема.за да ви следя....за сега няма какво да пиша друго,защото чакам менструация, за да започна и аз с докторите,изследванията и опитите за нова бременност. Точно в началото на.новата тема и се чудя аз защо никой не е.писал цял ден.

# 29
Блеки, аз съм с Хашимото и говорих с Русев за ТАТ и МАТ и той каза че ставали опасни ако са в десетки пъти над нормата. Твоите как са?

Пък да ви се оплача, днес си получих генетичните резултати от абразиото и бебето е имало тризомия 22. Прочетох в нет-а за тези хромозомни проблеми и до колкото разбрах в 85% са от лоша яйцеклетка, 7-8% лош сперматозоид и 7-8% от грешки при деленето. Много ми стана жал за горкото човече, което е имало толкова сериозен проблем... Някоя от вас имала ли е такъв резултат от генетичните изследвания на плода? Какво са и казали докторите?

Общи условия

Активация на акаунт