Кюретаж и забременяване след това - тема 64

• 45 163
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
blackisback нищо не съм яла и пила,което да ми промени цвета на урината. Предимно ям салати,риба и пилешко.
Сис, по-добре не си прави повече тестове за Ову, че те даста изнервят. Просто след като ти свърши лелката се обичайте около 10тина дни и все някой от тези дни ще е твоя. Лично мое мнение.  Peace
По-малко стрес и повече секс.  Blush

# 631
  • София
Ще го преборя и този стрептокок!Само че мен ме заглождиха едни съмнения ... възможно ли е да съм го прихванала преди аборта,с антибиотиците след аборта да съм я поуморила и сега пак да се е развила?

# 632
Bubble, естествено, че ще ги пребориш тези стрептококи! Аз обаче май никога не съм имала и на възможно ли е това, което питаш  newsm78

# 633
bebka_8, започвай да пускаш изследванията от първа страница и така, докато пуснеш всяко едно от тях. За тези 3 загуби си има причина и трябва да я откриеш преди да продължите напред!
sisi_vass, аз понеже не исках да се бода за кръвен просто ей така се снабдих с тестове с чувствителност 10, които почнах на 8 ден след овулация, втората черта излезе на 9ти ден след овулация (доказана с тестове за овулация и БТ), веднага пуснах кръвен, тсх и прогестерон и към 17 часа бях на опашката пред кабинета на Сигридов. След 2 минутно търсене откри точката на коремен ехограф, 9 дни след овулация, при стойност на ЧХГ 25 и още същия ден почнахме терапиите, не съм чакала 12 дни след овулация и не бих се бола всеки месец, при все, че високочувствителните уринарни изкарват рано рано втората черта.
Да ви наръся със син прашец, поглеждам темичката и се надявам в нея да открия най-добрите новини Simple Smile  babydust7 babydust7 babydust7

# 634
Момичета чета ви постоянно.... Просто толкова ми е мрачно, че душа не ми дава да се включвам и да пиша...утре ми беше термина и само си представям какво щеше да е ако всичко беше наред..... Още плача всеки ден...
Извинявам се, че ви притеснявам...
Не виждам причина за да се възтановявам психически. Не знам кога ще ми дадат да правя опити за бебе...а знам че от момента в който ще забременея ще започнат още по големите проблеми.....
Искам да се открия от болката искам да я съблека.,като дреха но не мога...как ще живея така не знам.

# 635
  • София/Севлиево
Емси,рaзбирaм кaкво ти е.Всякa годинa нa 7.01. се чувствaм тaкa,a от тaзи и 3.10. ще ми е тaкъв ден.Но явно тaкa ми е било писaно...Сегa гледaм порaснaлия си син и всеки ден блaгодaря,че го имa.И вярвaм,че някой ден пaк ще имaм детенце.Ти също, и всички момичетa,които пишем тук.Прегръдки  Hug

# 636
Здравейте момичета!

Емси мила, много ми стана мъчно от поста ти... съжалявам че ти е толкова трудно, на всички ни е много тежко, някои малко по-бързо се изправят, други имат нужда от повече време. Плачи колкото и когато ти се плаче.... но моля те опитай да погледнеш напред  Hug Cry знам че сега нищо не те радва, нищо не те интересува и искаш само да върнеш времето назад.....за жалост нямаме такива сили  Cry но можем да мислим за бъдещето и как то ще ни донесе нещо хуваво след тази тъга! Прегръщам те и знаеш че сме тук за това, да си поплачем когато ни боли  Hug

Бъбълче горе главата, ти си много борбена и решена да стигнеш до финала и ще стигнеш със сигурност Hug  Няма да е по-лесния, по-трудния път ще е за това и финала ще е по-сладък! Търпение му е майката, нямаме избор!

karizka честит ти цикъл! Лекаря ти кога каза че може да опитате отново, ще правиш ли някакви изследвания?

# 637
Вили, много ти благодаря ще взема и аз така да направя с тези ранните тестове, а ти откъде си ги купи??? Прекрасен син пращеццццц, мушкам се отдолу под прашеца, та дано и на мен да ми е на късметтт!!! А като отиде при Сигридов, какво ти назначи, вливките, фраксхепарин, нещо друго по специфично, интересно ми е, защото той непрекъснато ми говореше ,как е много важно да го вханем, още преди да ми е закъснял цикъла......
Емси, с теб сме миличка, всяка една от нас тук, може да те разбере много добре, защото го е изпитала, било то в ранна или по късна бременност, всяка една загуба боли...... Според мен винаги като се сетиш ще те боли, но в един момент трябва силата в теб да преодолее тъгата и болката и да те мотивира да се отправиш към новите опити.... Много  Hug Hug Hug Hug

# 638
  • София
Емси,прегръщам те мила!Много,много,много силно!Ще гушкаш своето детенце  и няма причина това да не се случи  Hug
Мармозетка , направо не знам какво още ще изкочи ... но знам че ще мине всичко.

# 639
Мармоазетка ами каза ми да чакам два цикъла. Не се наложи кюртаж.  Смятам другия месец като ми свърши да пробваме. Засега няма да правя изследвания. Беше ми първа бременност, да се надяваме,че следващата ще е успешна.

# 640
Emsi1002, всички ние сме с теб !  Hug Живот и здраве ще бъде - ще имаме и ние своите малки душички !  Praynig
И аз да се овъргалям под синия прашец, та да видим края на месеца какво ще стане  !
каризка по-добре изчакай един цикъл и тогава действайте ! Успех мила !

# 641
Емсии  Hug .Не мисли за миналото, а за настоящето! Колко време мина , че още нямаш зелена светлина.Съжелявам,че питам ти беше писала тук аз дори ти бях отговорила, но за съжаление сме доста в темата и имам само бледи спомени.

# 642
sisi_vass, при всеки различно и индивидуално, аз лично почнах веднага с фраксипарина (в момента клексан), утрогестан, вливка, витамин Д, при теб има конкретно нещо предвид, дано скоро разбереш какво точно Simple Smile Тестовете ги взех от ОЛХ, някои момичета ги поръчват от ибей или амазон (чрез габко), който ти се стори най-ок вариант за теб - в зависимост дали ти трябват веднага, от амазон, чрез габко идват до 10тина дни и трябва да ги платиш през амазон.ук с карта и да се регистрираш за доставката в габко, а от ибей май се чака даже 20-30 дни.

# 643
Благодаря ви момичета много...родих едва преди 43 дена затова боли толкова...
Много ви благодаря за подкрепата..

# 644
geHu не можах да те разбера. Сега ми е първи цикъл, да изчакам другия и чак след като ми свърши третия път ли или след  края на втори цикъл?

Общи условия

Активация на акаунт