Кюретаж и забременяване след това - тема 64

• 45 163
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
karizka според мен изчакай да ти мине и третата М.Доктора на мен ми каза да не бързам поне 4 5 месеца да се пазим.Трябва тялото да се отърси от случилото се , защото той ме каза, че това си е шок за него.Трябва М да се нормализира и тогава.Първия цикъл не го усетих въобще, а сега сам втория.Вярваш ли ми до сега такова чудо не съм виждала днес ми е 7 ден прицапва ми , но го има такива болки имах..ужас..за това, че не бързай.Макар да го искаш по-добре изчакай всичко да се нормализира и тогава.Не рискувай.Макар, че аз също много, много искам....

# 646
Благодаря ти много Вили, готово поръчах си онлайн такива тестове, та видим, другия месец ще ги пробвам, тогава започвам пак рано с тестовете за овулация, че явно този месец съм я пропуснала, така ми се струват нещата...
Емси,  Hug Hug Hug
Дени, вие вече така ли правите, заряза ли ги тестовете за овулация???

# 647
каризка, да изчакай и другия и тогава по-добре, но и Baby.st.ss добре го е обяснила. Ако искаш след 2-та М отиди при Док да те види и той ще каже да ли си се възтановила напълно и дали си готова отново за опити.
sisi_vass при мен не ми отчитат точно и затова ходих 2 месеца подред на фоликуметрия(мисля че така се казва). След М ходя да ми гледат фукито и като е готов ми дават зелена светлина за действие.  Grinning

# 648
Хммм това е доста добър вариант Дени за фоликумерията, не се бях замисляла да го пробвам и аз, къде ходи ти???

# 649
Emsi.ужасна е наистина.Нищо не може да убие мъката ни.но въпреки това трябва да гледаме напред ....Прегръщам те Hug Hug

# 650
Хммм това е доста добър вариант Дени за фоликумерията, не се бях замисляла да го пробвам и аз, къде ходи ти???
Ами аз съм от Русе и ходя при Кунев, който работеше в МЦРЗ "Д-р Щерев".Но мисля че при твоя доки също може.  Peace

# 651
36-ти ден....цикъл няма.До вчера ме преболяваше корема-вече не  Sad Защо пак се бави,все като направим някакъв план за действие и нещо се обърква.Вчера бях взела един тест лентичка..някаква измислена марка.Мисля че на 7-ми беше овулацията.Абее все каръщина  Laughing
Добро утро...аз си излях мъката  Joy Hug

# 652
  • София
36-ти ден....цикъл няма.До вчера ме преболяваше корема-вече не  Sad Защо пак се бави,все като направим някакъв план за действие и нещо се обърква.Вчера бях взела един тест лентичка..някаква измислена марка.Мисля че на 7-ми беше овулацията.Абее все каръщина  Laughing
Добро утро...аз си излях мъката  Joy Hug
Съни,я пробвай с един Шуър чек да видим той какво ще каже Simple Smile

# 653
Аз най-уважавам Шуър чека, не рискувам с други  Peace

# 654
При неуспешната бременност гърдите ме боляха,а сега не.Знам,че няма нищо.Иначе може утре сутрин да направя един и да се мирясам.Не съм песимист,но две чертички ми се вижда почти невъзможно да видя.Няма симптоми,няма нищо.Не ми е тъжно,даже предложих на мъжа да се спрем с всичко и да си осиновим куче.Безразлично ми е..и ми е болно.Завила съм се през глава и се самосъжелявам...утре ще съм пушка  Laughing Не исках да почвам деня със сдухващи неща.Простете ми.Прекрасен ден ви желая и много усмивки  bouquet

# 655
Сънииии, знам много добре какво ти е, вчера изписаха, още една позната, която роди след моя термин преди и толкова болно ми става, искам да се изпаря от всичко и от всички, защото просто вече не издържвам, особено като ми пишат някои приятелки, какво става няма ли радостни новини или пък, айде какво толкова чакате..............ами чакаме да, като при някои само докато си помислят и са бременни, а при други минават, месеци, че и доста повече време....... При мен януари месец ми закъсня 7 дни и такива надежни и накрая като ми дойде такова разочарование, направо много ми беше тежко.....
Но в крайна сметка няма да се отчайваме, нали, ще се борим, докато стане???? Щом 1 път се е получило, ще стане и друг път, явно то ще си реши кога......

# 656
sunflower_sunny мисли положително! Аз също нямах симптоми, но бременна.Вярвам, че ще се похвалиш!  EFP

Снощи сънувах, че отивам на преглед при доки и той мш даде зелена светлина.  luvbed Другия месец съм на преглед   и дано наистина ми каже така.  newsm26

# 657
Съни,прекрасно те разбирам. Hug И аз бях така на последните 2 цикъла. Надяваш се и като дойде лелката рев и сълзи. Спокойно, ще се получи но когато то реши.  Peace

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 18:38 от gEHu

# 658
Момичета, какво е това затишие днес??????????? Надявам се, че е породено от слънчевото време и почивния ден, дано сте го споделили с любимия! Simple Smile

# 659
  • София
То уж хубаво,ама така коварно духаче,че усещам как носът ми се запушва.Хубаво се поразходихме.
 Утре ще звъня на доктора да ми изпише нещо за стрептококите.
Иска ми се да огледаме хубаво и тръбите,та май ще направим и допълнителна процедурка покрай хистероскопията.

Общи условия

Активация на акаунт