Кюретаж и забременяване след това - тема 64

• 45 164
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • София, Надежда1
Бъбълчееееееееее съжалявам!!!!!!!!!!!! Направо с тия микробиологиии ми се повръщааааааа!!!!!!!! Ще се оправим сигурна съм сигурна!!!!! Вярвай аз вярвам!  Hug

# 616
Ух, мен ме е страх да пусна микробиология, но и това трябва да свърша... Бъбъл, не се ядосвай. Каквото такова, по-добре, че сега се хванаха.  Hug

gEHu, а какво си яла/пила тези дни?

# 617
добро утро Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пожелавам ви слънчев и  усмихнат ден! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 618
Eх Бъбълче и през това ще минем, какво друго може да направим.....
А Бъбълче, ти за хистерото, 1-во отиде при Калчев и той ти назначи изследвания, които трябва да направиш преди интервенцията, нали?
А аз този месец тотално се обърках наистина, Сигридов ми каза, че според него в петък ще съм в овулация, а тестовете са абсолютно отрицателни, даже бледи втори четрички няма? Незнам това дали е възможно и се чудя изобщо до кога да ги правя???

# 619
  • София, Надежда1
Сис моя доктор каза да спра да следя овулацията.... просто се обичайте искрено и силно с мъжа ти ! Heart Eyes

# 620
Сиси, аз бих продължи Ла да ги правя тестовете. Моята О е късна, но аз когато засичам започвам от 10 ден, за да не я изпусна случайно. Защото веднага след кюретажа ми беше на 10 ден и така я усетих, както никога през живота ми  Laughing

# 621
Ох и аз май ще ги спра тези тестове, само се изнервям с тях.......

# 622
Здравейте,момичета! Всеки ден ви следя. Да се похваля дойде ми първия цикъл и не съм го чакала много. При моя аборт сама се изчистих без усложнения. Лекаря каза два цикъла да чакаме. Според вас  дали ще можем след като ми свърши следващия цикъл?  : Rolling Eyes

# 623
Сиси, ако така ще се чувстваш спокойна го направи, в крайна сметка това е най-важното Simple Smile Аз лично може би няма да ги спра, защото ще чувствам, че няма да правя всичко възможно. А и моят мъж пътува и понякога в зависимост от теста си е оставал  Blush baby_neutral

# 624
  • София, Надежда1
Karizka и моят цикъл след кюреажа дойде много бързо трябваше и мен само да доизчистят тук таме... опитвайте обичайте се и искам скоро да се похвалим всички с положителни тестчета!  Hug

# 625
Уфффф то хем така няма да го мисля, обаче от друга старан Сигридов ми каза да я следя и след 12-тия ден да пускам ЧГХ и  ако стойностите са положителни, направо да ходя без час при него вечерта да ме гледа на ехографа, защото каза че ще започваме в моя случай терапия още преди да ми закъснял цикъла и да разчитаме на уринарен тест..... Само и като си представя като отида там и всички чакащи как ще ме изгледат просто.....но ще чакам да съм последна, какво да правя, то да стане пък  newsm78

# 626
  • София, Надежда1
Ако трябва да съм честна и аз ще си го следя няма да мога да заспя ако не си го следя .... направо ще се объркам както казва Vercheto така поне ще знам, че съм направила всичко възможно!!  Mr. Green

# 627
Ох Ели ами явно ще трябва...... Така ми стана мъчно в сряда като бях на преглед, бях единствената от чакащите , която не беше бременна, имаше от 10 седмица до 9-ти месец с коремчетата, толкова следки си стояха и чакаха и някои бяха дошли с мъжете си, които пък само мрън мрън колко време още ........
Но да се надяваме скоро и ние всички така да чакаме с нетърпение да влезем на прегледаааа!!

# 628
  • София, Надежда1
Да  дано дано дано!

# 629
Добро утро момичета.  Hug Ако някой иска да гледка нещо интересно по national geographic дават предаване В утробата. Всичко обесняват.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт