Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява празникът на Баба Марта?
Какви са витамините Pregnacare Conception и за какво са предназначени?
Какви са изследванията за тромбофилия и какво означава хетерозиготен носител на R506Q?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява празникът на Баба Марта?
-
Какви са витамините Pregnacare Conception и за какво са предназначени?
-
Какви са изследванията за тромбофилия и какво означава хетерозиготен носител на R506Q?
Изследванията за тромбофилия се провеждат за откриване на наследствени нарушения в системата на сърдечно-съдовата система, които могат да предразположат към образуване на кръвни съсиреци. Хетерозиготен носител на R506Q е мутация, която може да увеличи риска от образуване на кръвни съсиреци и се свързва с повишен риск от тромбози.
-
Какви са причините за кървене след кюртаж и колко дълго може да продължи?
-
Какви са витамините и храните, богати на витамин D?
Звъннах на доктора който ми направи кюретажа след 2месеца чудене.Питах го дали имам някаква епикриза, а той отговори, че няма нищо то само е махнато.Тогава аз му казах да правим ли някакви изследвания с приятеля ми да видим дали има някакъв проблем, но той категорично ми заяви, че ако имам 3 аборта един след друг тогава. Бясна съм на тези лекари.
Трябва да чакам всичко да се повтаря ли НЕДАЙ СИ БОЖЕ за да ми каже да си направя? Ауууу ако беше пред мен и имах бухалка със сигурност щеше да си го отнесе.

Майка ми така ми мрънкаше, защо съм му звъняла.Каза ми да не се връщам в миналото и да мисля само за бъдещето. Ами права си е
, но аз съм много объркано същество и ще ме човърка докато не разбера всичко.Та явно цял живот ще си остана с чуденето.
, но ако не стане имам час в Тутракан при Бойчев, та да видим какво ще кажат и те!

за Джудженце и Хриска за успокоителните думи.