Кюретаж и забременяване след това - тема 64

• 45 164
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
След всяка овулация е възможно да има оплождане-няма значение дали е болезнена или не.А да урината мисля че си внушаваш  Embarassed  На мен ми е 34-ти ден...цикъл няма..болки има от няколко дена.Айде да идва,че трябва на лекар да се ходи  Laughing

# 601
Ох аз съм толкова бясна. Rage Звъннах на доктора който ми направи кюретажа след 2месеца чудене.Питах го дали имам някаква епикриза, а той отговори, че няма нищо то само е махнато.Тогава аз му казах да правим ли някакви изследвания с приятеля ми да видим дали има някакъв проблем, но той категорично ми заяви, че ако имам 3 аборта един след друг тогава. Бясна съм на тези лекари.  newsm61 Трябва да чакам всичко да се повтаря ли НЕДАЙ СИ БОЖЕ  за да ми каже да си направя? Ауууу ако беше пред мен и имах  бухалка със сигурност щеше да си го отнесе.  341uu 341uu 341uu fight

# 602
След всяка овулация е възможно да има оплождане-няма значение дали е болезнена или не.А да урината мисля че си внушаваш  Embarassed  На мен ми е 34-ти ден...цикъл няма..болки има от няколко дена.Айде да идва,че трябва на лекар да се ходи  Laughing
Абе и аз така се мисля че много се вкарах у филма... Joy

# 603
  • София

Baby.st.ss
,един аборт за нищо го нямат!На мен в Щерев никой не се сети да ми предложи варианта за по-обстойно изследване на плода.Нито следящата ми лекарка,нито лекарката,която два пъти ме гледа на фетална и беше в екипа по време на аборта.От това съм много разочарована.Аз откъде да знам че смотана хистология нищо не показва? Sad
gEHu,палчета стискам!Време е да се почне с хубавите новини!
hriskag25 ,добре си се поразсеяла.

# 604
*Bubble* абсолютно права си.А пък така ме човърка и искам да разбера.Аз ли съм направила нещо нередно, плода ли не е бил наред. Ужас.Само този който го е преживял може да ни разбере.Добре, че сте вие момичета.  Hug Майка ми така ми мрънкаше, защо съм му звъняла.Каза ми да не се връщам в миналото и да мисля само за бъдещето. Ами права си е  Heart Eyes, но аз съм много объркано същество и ще ме човърка докато не разбера всичко.Та явно цял живот ще си остана с чуденето.

# 605
*Bubble*, дано  да съм една от щастливките този месец Praynig, но ако не стане имам час в Тутракан при Бойчев, та да видим какво ще кажат и те!
Baby.st.ss Майка ти добре ти е казала да не се връщаш в миналото - така е трябвало да стане. И аз се обвинявах, че и при мен стана така, но няма смисъл моя док ми обясни, че понякога е по-добре така - едно здраво родено дете, отколкото дете обречено на мъки ! Погледни го и от тази страна! Има истина в думите му ! Защото с него ще страдат и още други хора !
П.П.: Съжалявам, ако някой грешно разбере думите ми ! Искам просто да дам надежда на Вас и на Мен! Peace

# 606
Поли значи няма място за тревога  Hug ще имаш здрав юнак  Heart Eyes

Бейби за жалост е така и е масово, вече простои нямам никакво довериена лекарите ( с 2-3 изключения)  постоянно чета и проверявам това което ми казват, за жалост като ти се случва нещо за първи път няма как да си подготвен Tired
На мен в Щерев никой не се сети да ми предложи варианта за по-обстойно изследване на плода...............Аз откъде да знам че смотана хистология нищо не показва? Sad

И на мен така, което ако беше направено щеше да спести и време и бодене в последствие.....  ooooh!

gEHu болезнена или не, може да си е настъпило оплождане..дано, дано  Praynig при мен след раждането стана болезнена овулацията и си я усещам всеки път.

# 607
  • София
Искам да се гръмна!Стрептокок ми излезна,а доктора е излезнал и чак в понеделник ще получа лечение Sad Май ще изпусна този месец за операцията Sad

# 608
Искам да се гръмна!Стрептокок ми излезна,а доктора е излезнал и чак в понеделник ще получа лечение Sad Май ще изпусна този месец за операцията Sad
Eййййй,от къде се взеха????сега какво следва Бубълче.Пфуууу бързо да ги избиеш тия гадини.
 gEHu ,стискам палци миличка,зарадвай ни с с ++++тестче.
Оф аз няма какво да се похваля,още ми цапа това чудо нямаше и изтичане,пфуууу.
Иначе когато ми правиха кюретажа ,взеха от това което са махнали от матката материал,нищо не излезло.Само че има наличие на бременност и толкова,то защото е било кухо яйце без ембрион сигурно-знам ли?

# 609
Здравейте момичета,
след като споделих с вас мин седмица за закъснението на М ми, в неделя ми дойде в сряда пуснах хормонални изследвания, но доста от тях са завишени, особено пролактина. Преди това не съм ги изследвала. Миналия месец освен аборта имах още доста други лични проблеми и притеснения, възможно ли е това да са инцидентни стойоности и другия месец да се нормализират. Сега ли да посетя доктор ендокринолог или да изчакам и другия ми цикъл, да пусна пак същите хормони да сравня как са резултатите и тогава?  Багодаря предварително Hug Hug Hug Hug Hug Hug

FSH   S        8.3       U/l     3.5 - 12.5     ECLIA
Пролактин   S       1124       mIU/l     127 - 496     ECLIA
LH   S        11.29       mlU/ml     2.40 - 12.60     ECLIA
Естрадиол   S        33.71       pg/ml     12.5 - 166     ECLIA

# 610
Здравейте момичета,
след като споделих с вас мин седмица за закъснението на М ми, в неделя ми дойде в сряда пуснах хормонални изследвания, но доста от тях са завишени, особено пролактина. Преди това не съм ги изследвала. Миналия месец освен аборта имах още доста други лични проблеми и притеснения, възможно ли е това да са инцидентни стойоности и другия месец да се нормализират. Сега ли да посетя доктор ендокринолог или да изчакам и другия ми цикъл, да пусна пак същите хормони да сравня как са резултатите и тогава?  Багодаря предварително Hug Hug Hug Hug Hug Hug

FSH   S        8.3       U/l     3.5 - 12.5     ECLIA
Пролактин   S       1124       mIU/l     127 - 496     ECLIA
LH   S        11.29       mlU/ml     2.40 - 12.60     ECLIA
Естрадиол   S        33.71       pg/ml     12.5 - 166     ECLIA

Здравей , аз не съм много компетентна, но понеже скоро пусках и аз полови хормони  и ми се струва, че и LH е високичко , но може би ги пускаш много рано след аборта. Така или иначе вие най- вероятно се пазите сега, няма да е лошо на следващия цикъл да ги пуснеш пак , а пролактина може да му направиш контрола сега като ти свърши Ц като спазиш стрикно условията: на чист ден, да си наспана, без секс и пипане на гърдите( дори при къпане) и да почиваш 20 мин преди да ти вземат кръв.  Аз тук за последния месец 3 пъти пусках пролактин и ще го пускам още веднъж , много е чувствителен към стрес този хормон.
ПП - можеш да попиташ Денис в темата за хормонални изследвания, много е отзивчива ще ти даде съвет Peace Не се стряскай , всички хормони постоянно се сменят стойностите им - може да са разбъркани от бременността, но мога да те посъветвам да си пуснеш и ТСХ , така и така ще те боцкат .

# 611
Ще помоля някое друго момиче да подготви и пусне новата тема, защото моите публикации тенденциозно биват изтривани от модераторите.

Дано прочетете поне този пост...

# 612
Тракия, моля те не ни оставяй  Sad
Поне казаха ли ти защо го правят  Rolling Eyes
И за да не е спам  bouquet за Джудженце и Хриска за успокоителните думи.  Hug
Дени, след като урината ти е мътна, болки при уриниране имаш ли, дискомфорт някакъв?

# 613
Тракия,какво се случва?Аз така и не разбрах newsm78 newsm78 newsm78не ни оставяй,но все пак както решиш ,Ще ни липсваш да знаеш Sad Sad
Нати,не мога да ти дам отговор аз,не съм компетентна .
Аз съм сама тази ве4ер.Скучно ми е.ММ е дежурен ,детенце още го няма,,в баба и дядо е.Дано скоро ми я доведът.Ах не мога сама ,побърквам се,трябва постоянно да чурукика някой покрай мен.Искам още поне две деца Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.В къщи е тясно но сърцето ми е отворено за Господ колкото ми прати.

# 614
Поли, нямам болки при уриниране. Само след Ову става за 2-3дни по-тъмна(оранжеве е). Преди 1 седмица някъде много ме болеше от ляво отзад, но то беше за 1 вечер и това е.  newsm78 Надявам се да съм за ||черти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт