Лидл 81- "Ново начало"

• 126 815
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
  • София
В нашия Лидл корите за баница стоят между колбасите и маргарините. Купувала съм 1-2 пъти и не бяха лоши.
Редовно взимам от корите за баница. Но защо ли ми се струва, че са малко по-тънки от другите и повече се късат?!?! Това не пречи на ястието, което правя, но е леко дразнещо за мен...
не е много по темата ,но относно кори за баница най-съм доволна от "златната царица"
bouquet Страхотни сте, момичета!

# 301
  • София
Срам - не срам, ще питам  Laughing
Коя държава избирате, за да видите какво ще има в БГ след седмица? Помня, че се коментираше наскоро, но не мога да го намеря. http://www.lidl-info.com/cps/rde/xchg/country_selection
http://www.lidl.bg/bg/index.htm това е българския сайт, в дясно има брошурите.

Надявам се да има и препарата им за фурни, че не го видях в брошурата, а моят го подарих на майка ми.
- дават че ще има
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1004
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=37395

# 302
Angel_Dust, благодаря, но някой беше писал, че проверява някъде другаде какво ще има малко по-нататък. Беше даден линк, но испански ли беше, немски ли, английски ли - не помня и не го намерих.

# 303
  • София
Преди 1 год. дъщеря ми живееше в Англия и  Лидл им беше много близо до квартирата.
Те с гаджето не са много по промоциите, та аз гледах в сайта на англ. магазин. Повечето неща бяха първо при тях, следващата седмица идваха тук.
Майтапехме се, че ако е изпуснала нещо ще и го купя от София и ще го изпратя.
Сега е в друга европейска държава, по едно и също време са промоциите на нехранителни стоки.
Едва ли има закономерност., само като ориентир. Все пак за да заредят стоките в неделя вечер те трябва вече да са били в склада, изписани и транспортирани до магазините.

# 304
  • София
Струва ли си малката лидълска прахосмукачка и дали скоро ще я пуснат, търся си бюджетно решение, а тя беше май с циклон.

# 305
  • Пловдив
Може ли снимка на коментираната нова закуска с орехи пекан?  Praynig
Днес два пъти бях в Лидл и не успях да я намеря.

# 306
  • В една слънчева къща...
Аз преди 2 месеца купих пастели, които бяха ужасно ронещи се и цапащи, но детето вече ги беше ползвало и не ги върнах.

# 307
  • до най-прекрасния мъж
И аз се интересувам от прахосмукачката в Лидл, която има останала в някои магазини. Един малък Хувър за около 130-тина лева - струва ли си?

# 308
  • Пловдив
Мъжът ми пътува из Европа и следя Лидл и там ,за да се възползвам максимално Wink Има разлика в промоциите-там има някой неща ,които тук няма и обратно,както и цените - понякога там е по-евтино,понякога тук. Та моите наблюдения са ,че в Германия ги пускат малко преди нас или заедно с нас, в Испания веднага след нас ,а Франция последни(и е най-скъпо). Не е закон ,но най-често по моите наблюдения така се случва. Не съм гледала другите държави.

# 309
Установих, че немския Лидл има възможност да се пазарува онлайн.
Удобно е за работещи. Кога ли и тук ще може?

# 310
  • София
За италианския Лидл ставаше дума преди, че излизат седмица преди в БГ промоциите. Аз лчно нямам такива наблюдения, а от тогава следя.

# 311
  • София
Аз да похваля почистващата био паста на Лидл, страхотна е. Супер икономична, а чисти много и лесно. Само дето не чисти сама, но....
Не съм гледала брошурата още, сега ще я разгледам.

# 312
  • Бургас
Аз преди 2 месеца купих пастели, които бяха ужасно ронещи се и цапащи, но детето вече ги беше ползвало и не ги върнах.

Благодаря, че сподели мнение! Simple Smile
Марката "Crelando" ли беше?

Толкова се бях нахъсала да взема за малката ми дъщеричка такива пастели, но нещо вече се съмнявам...

# 313
Не видях отзиви за фототапетите от 07.03. Пускали ли са ги преди? Доволни? Много им се чудя.

# 314
  • Русе
Не видях отзиви за фототапетите от 07.03. Пускали ли са ги преди? Доволни? Много им се чудя.
Потърси в коментарите от преди десетина дена, когато излезе брошурата за предната седмица Peace

Общи условия

Активация на акаунт