"Очакваме ритниче вече от септемврийското човече" - ТЕМА 4

• 48 329
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, на главната регистратура в Токуда ли звъните? Аз преди 2 дни се свързах без проблем за час, а и друг път не е било хептен да не ми вдигат. Даже по спешност са ми давали телефонни номера да говоря с лекари.

Или си имала късмет да попаднеш на човек на рецепция или имаш голям дар слово. Аз досега по телефона много трудно комуникарам с тях. Днес даже ходих на място, опитах да обясня случая си защо ми е нужно да бъда записана по-рано, но ме отрязаха. Сега пък звъня, че днес бях в движение и пак същата работа, първо свободно, после заето. Ще звъня до 7 и дано се свържа.

# 421
Момичета, на главната регистратура в Токуда ли звъните? Аз преди 2 дни се свързах без проблем за час, а и друг път не е било хептен да не ми вдигат. Даже по спешност са ми давали телефонни номера да говоря с лекари.

Или си имала късмет да попаднеш на човек на рецепция или имаш голям дар слово. Аз досега по телефона много трудно комуникарам с тях. Днес даже ходих на място, опитах да обясня случая си защо ми е нужно да бъда записана по-рано, но ме отрязаха. Сега пък звъня, че днес бях в движение и пак същата работа, първо свободно, после заето. Ще звъня до 7 и дано се свържа.

Тия, току що пробвах и се свързах. Не избирай АГ, а натисни 4 за оператор, отне ми точно 1 минута да ми вдигнат.

# 422
Свързах се, но за следена на бременност само регистратурата на АГ записват...а те са си тръгнали вече, нищо че са до 7. Утре ще опитвам пак, мерси за съвета Лин  Hug

# 423
Здравейте момичета, аз наминавам да ви видя как сте. При мен нещата се оправиха , остана да избутаме още 2 3 месеца и да опитаме отново.
 Hug ..

Пожелавам ти от все сърце съвсем скоро да се радваш на 2-чертички и всичко да мине като по вода Simple Smile

След като изяснихме причината всичко ще бъде наред,  много ви благодаря.  Аз напуснах групата във фб в нервата и сега малко съжалявам,  че не мога да ви следя и там,  наминавам чета ви и много ви се радвам . 
Ако не е много нахално ще ви помоля да ме добавите и да се радвам там с вас.
naya.chevamil@abv.bg

Прекрасни сте!!!!!!!

# 424
Mamitоbs , ходя на жк при Татарова в Света София или Девата. При нея правих и ФМ. Много си я харесвам и съм много доволна от нея.

# 425
Уууу ,че много изписано,и то само за няколко дни..
Да се отчета и аз- минах ФМ - всичко е ок, казаха и пола- момиче  Laughing
Сега чакам кръвните..Наистина е изтекла субсидията във Варна, и ми взеха 36лв...аман!
Иначе вече съм болничен, и само чакам да пекне и кръстосвам из морската и плажната алея..
А и се върнах пак в залата (докторът не ми разрешаваше да тренирам до 3тия месец)  newsm39
Има ли трениращи майчета тук?
П.С. ще се радвам ако ме добавите и мен във ФБ:  stella.stella @abv.bg

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 22:07 от Stelchi

# 426
  • Варна
Току що си видях резултатите от БХС, това което ме притеснява е, че нухалната транслусенсия при мен е 1,9 , а трябва да е по -голяма от 3. Пише, да се замери пак.Чудя се дали да отида пак при моята гинеколожка, която ми прави замерванията за БХС на обикновен УЗ или да ходя на 3D. А на др. Кременски всеки ли може да си изпрати резултатите за разчитане по имейл или само негови пациенти?

# 427
Току що си видях резултатите от БХС, това което ме притеснява е, че нухалната транслусенсия при мен е 1,9 , а трябва да е по -голяма от 3. Пише, да се замери пак.Чудя се дали да отида пак при моята гинеколожка, която ми прави замерванията за БХС на обикновен УЗ или да ходя на 3D. А на др. Кременски всеки ли може да си изпрати резултатите за разчитане по имейл или само негови пациенти?
Аз що си мисля, че трябва да е около 1, но не и по-голямо от 3? newsm78
някой от Варна ако може да ми пише къде точно сте ходили за БХС-то?

# 428

Под 3 трябва да бъде, при мен е 0.8.

Да, всеки може да му пише имейл или запитване във форума на НГЛ, където също отговаря. Той точно затова е и консултант. Дава и напълно безплатни консултации на място.

Впрочем ето какво е мнението на Кременски: Много е важно и къде жените провеждат ултразвуковия си преглед. При него са много съществени два-три белега на бебето - костиците на носа, гънката на врата. 80% от риска за някакви проблеми зависи от тях. Сбърка ли лекарят обаче там с малко, бърка - в пъти. Затова нека жените да ходят за тези изследвания само в специализираните центрове по фетална морфология, а не при всеки гинеколог.

http://offnews.bg/news/Analizi_289/Prof-Ivo-Kremenski-20-ot-balg … nostta_58226.html

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 23:19 от Lyn

# 429
Mamitоbs , ходя на жк при Татарова в Света София или Девата. При нея правих и ФМ. Много си я харесвам и съм много доволна от нея.

И аз съм при нея, също съм доста доволна. За ФМ ме прати при др Троянчев и др месец ми е втората. Питам се защо ли след като тя прави ФМ ме праща при друг лекар? Може ли да ми кажеш колко ти струва ФМ при нея? Благодаря ти Simple Smile

# 430
Здравейте, с някои се познаваме задочно.
Да се представя - на 25г. от Бургас , първа бременност. По цикъл в 14г.с , но вървя малко назад заради късна стимулирана овулация . Минах през БХС и ФМ и сега чакам резултат. Не можаха да ни кажат пола за сега. Да попитам който е по-напред след ФМ и БХС какво следва? Някакви определени изследвания? А втората ФМ кога се прави горе долу?

Това е засега! Simple Smile При мен ме повикаха 4 седмици след първата ФМ за нормално проследяване (претегляне), слава богу, видя ме и на УЗ (каза ми пола Simple Smile) и ми спря лекарствата (пиех магнерот и но шпа). Следващата ФМ е около 20 г.с. Този сайт ми е много полезен на мен:
http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 45&Itemid=100

# 431
Този Троянчев от Пловдив ли е? Защото моя приятелка е ходила при един доктор от Пловдив, той идва в петък и събота в Бургас, мисля ,че така се казва. И е мн доволна, даде й и диск с прегледа, другите в Бс не съм чувала да дават.

# 432
  • София
Добро утро,
Добавих новите момичета във фб, вижте си пощите.

За нухалната транслусенсия трябва да е до 3mm,   така че си е в норма, не се притеснявай  Hug

# 433
Piseto_90 и mamitobs, и аз съм при Татарова,  тя си ми прави ФМ в Девата, взеха ми кръв и всичко беше около 100 лв, не помня точно, още не сме говорили за 2 ФМ.

Относно опасенията за таласемията, за които ви бях писала по- рано,  излязоха ми кръвните резултати- желязото е много ниско, и от хемоглобиновите фракции HbF- то ми е 0%  newsm78

# 434
Този Троянчев от Пловдив ли е? Защото моя приятелка е ходила при един доктор от Пловдив, той идва в петък и събота в Бургас, мисля ,че така се казва. И е мн доволна, даде й и диск с прегледа, другите в Бс не съм чувала да дават.

По принцип е от Пловдив но да идва и в Бургас събота и неделя ( аз съм от Бургас) и съм много доволна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт