Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 179
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Кога го препоръчаха, кога му писа, че той ти отговори, че пък вече се разбра, че прогнозата е точна Sunglasses Бре!

# 136
Защо коментара ми беше изтрит?
Поствам го пак в случай че някой търси астролог,който демонстрира уменията си преди да платите,сравнително точен е и без да задава въпроси от които да се досеща за отговорите или да проучва и най-важното не ви иска пари за да ви "разваля магията"

Имейл:d.p-ov@mail.bg (*бях объркал мейла)

P.s. някой ако пробва да сподели впечатления, поне от демонстрацията която е безплатна...
При мен познаваемостта беше хммм може би 80%..
Интересно ми е при другите каква е...

И аз му писах. Наистина познава, имаше точна прогноза за мен.  Peace
За мен също ,очарована съм!

# 137
Кога го препоръчаха, кога му писа, че той ти отговори, че пък вече се разбра, че прогнозата е точна Sunglasses Бре!

Ами аз му писах вчера, и той веднага ми писа. Каза ми някои неща за отношенията между мен и друг човек, които са точни. За бъдещето няма как да знам все още... естествено. И не разбирам защо се заяждате  Stop

# 138
Каква информация поиска астролога?

# 139
Астролога ми поиска моето име,рожденна дата , часа ,в който съм родена и в кой град. А също така и името на човека до мен,неговата рожденна дата и града .Каза ,че гадаел за миналото и настоящето.За бъдещето ми каза,че се заплащало.Сега чакам отговор от него ,за да видя познаваемоста му. Thinking

# 140
Астролога ми поиска моето име,рожденна дата , часа ,в който съм родена и в кой град. А също така и името на човека до мен,неговата рожденна дата и града .Каза ,че гадаел за миналото и настоящето.За бъдещето ми каза,че се заплащало.Сега чакам отговор от него ,за да видя познаваемоста му. Thinking

Поискал ти е и името?   Thinking ама в смисъл 3те имена или само малкото име? Странно... Инача мен за имена не е питал...

# 141
Ха, видяхте ли си Беатрисчето в Папараци?

# 142
Видяхме, видяхме Joy

Между другото много ми е чудно, от и-мейла на Елвира наистина ли пишат двама човека и какъв е смисълът от това... Все пак си се води на нейно име тая поща, нещо не намирам логика. newsm78 Тука преди се коментираше, че "колегата" й нямал познаваемост, за разлика от нея. Ами в тоя случай аз откъде да знам на кого пиша и кой ми отговаря. Нещо ми е съмнителна тая работа newsm78

# 143
Здравейте! Някой има ли идея какво се случва с форума, в който отговаря Никола Узунов? От известно време не мога да го отворя  Confused

# 144
Ха, видяхте ли си Беатрисчето в Папараци?

Не. По какъв повод са я давали?

# 145
# 146
Получих отговор от така коментирания астролог от deqn87
и както си и предполагах абсолютно никаква познаваемост.Чак се смяхме с ММ ,докато четем погледите му в миналото ми Shocked

# 147
мамарамбо...разби ми всичките детски мечти...а пък тая Беатрис като се види-може и да осъди Николетка...и сега май оставаме на астролози ... Hug

# 148
Здравейте на всички..
Искам до Ви попитам някой ползвал ли е платената услуга на астролога,с email: d.p-ov@mail.bg ?

# 149
Извинявайте за тъпия въпрос, но Елвира гледа ли по телефона и заплаща ли се нещо освен разговора?

Общи условия

Активация на акаунт