Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 235
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте някой има ли координати на Стоян марков лечителя от Сливен, може и на ЛС да ми пратите - адрес, телефон, отзиви. Предварително ВИ благодаря.

Циганка от Раковски,гледа на карти,по нещо познава.Като  те види определя колко ти струва магията.според външния ти вид е и цената между 50 и 600 лв,преди няколко години.При тези цени е невъзможно да си без ритуали за изчистване.Що яйца счупих......но до ходжата от Айтос не можа да ме закара.

# 256
В страницата си във Фб Елвира е писала,че от 10 март до сега ще се приемат телефонни обаждания от 17 до 20 ето го-Съобщение: От 10.03,2016 до 01.05.2016 телефонни обаждания ще се приемат само в интервала от 17:00 до 20:00 часа.
Аз сега звънях три пъти,набирам вътрешния и дава три пъти свободно после нищо,но не прекъсва разговора.Нито пък някой отсреща се обажда.Писах на посочения емейл да видим ще получа ли отговор

# 257
В страницата си във Фб Елвира е писала,че от 10 март до сега ще се приемат телефонни обаждания от 17 до 20 ето го-Съобщение: От 10.03,2016 до 01.05.2016 телефонни обаждания ще се приемат само в интервала от 17:00 до 20:00 часа.
Аз сега звънях три пъти,набирам вътрешния и дава три пъти свободно после нищо,но не прекъсва разговора.Нито пък някой отсреща се обажда.Писах на посочения емейл да видим ще получа ли отговор
Във фейса тя няма снимка! Някой тук е писал нещо, че на снимката тя е друга и че уж не е същата дето е посочен линк и има снимка! Те се зачети по-нагоре! Аз я набирах късно в 21 часа,  дори и по-късно! Поначало аз не вярвам в ясновидството им! Просто обиколих много такива врачки и с времето разбрах, че не са познали нищо! А те това се чудя на тази Елвира....Нейните прогнози вече са се сбъднали! А и си мисля за последният ми разговор с нея! Просто няма откъде да знае, че продавам нещо голямо и каза, че жилището! Да не би тя вижда, кой номер я набира и го е чукнала в нета и видяла, че имам обява и като контакт е посочен този моя номер. Просто недоумявам! 

# 258
Повтарям за  неразбралите - няколко души отговарят от нейно име.

# 259
Мисля,че си права.

# 260
Здравейте на всички. От доста време опитвам да се свържа с Румен от Вълчи дол, но неуспешно. Телефонът му е включен, но не ми отговаря. Питам се, дали някой е успявал да се чуе с него напоследък, за да си уговори час и дали приема изобщо. Също така ще бъда благодарна да споделите лични впечатления за него, ако имате такива.

# 261
Ами  като  са няколко  поне  да отговарят.....а  .не да  званим  ...а ,отсреща  никои....

# 262
Но как отгатват тогава? Просто са точни в прогнозите! Не вярвам няколко човека да имат такава дарба! Странно е!

# 263
Но как отгатват тогава? Просто са точни в прогнозите! Не вярвам няколко човека да имат такава дарба! Странно е!
Добре де, качих скрийншот от моята кореспонденция с Елвира или всъщност неЕлвира.

# 264
Добре де, качих скрийншот от моята кореспонденция с Елвира или всъщност неЕлвира.
Интересно  по телефона кой отговаря, жената не говори много чисто български

# 265

Жената по телефона говори на чист български, ако за български се смята пернишкия диалект. Laughing

# 266

Жената по телефона говори на чист български, ако за български се смята пернишкия диалект. Laughing
Но нали Елвира е рускиня, така разбрах.

# 267
Елвира има на разположение хакер-толкова логично...ето как разбира какво става!!! Затова се бави с отговорите и са толкова точни!!!

# 268
Ane-lia, онзи ден нали я набирах по тел. и тя каза, че приятелят ми кара друга кола и до него е друга жена!  Днес разбрах от колегата му, че предишната кола е продал и има приятелка! Откъде знае тази Елвира или коя ли е там те това, например! Другите говорят общи неща, подпитват те, шикалкавят...., дават неопределени отговори.....Чудна работа!

# 269
Ane-lia, онзи ден нали я набирах по тел. и тя каза, че приятелят ми кара друга кола и до него е друга жена!  Днес разбрах от колегата му, че предишната кола е продал и има приятелка! Откъде знае тази Елвира или коя ли е там те това, например! Другите говорят общи неща, подпитват те, шикалкавят...., дават неопределени отговори.....Чудна работа!
Госпожо Ирина, и аз мога да Ви гледам. Вие сте рускиня, нали?
Не, не съм гадател, просто трябва човек да прочете постовете Ви и по-наблюдателно око съзира разни жокерчета - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=540070;sa=showPosts

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 00:20 от ###

Общи условия

Активация на акаунт