Сайтовете за запознанства и лъжите

• 57 617
  • 1 779
  •   1
Отговори
# 1 365
Тази тема стана като ..по,по най..
Като чета,се радвам,че минах периода на брака с онази наивност ,която ми даде радост и смисъл  И го изживях прстовато по форумските критерии..
Оказва се,че е много трудно да случиш на човек в днешно време

# 1 366
  • Sofia
Брей, Блеки, направо съм изумен от твоята саможертва и уникалната история, която разказа.
Е, така е. Някои сме по-скромни в компромисността си. Grinning Споменавал си, че си подлагал твоята бивша на всякакви сексуални извращения. Признавам си, на такива саможертви не съм способна, ако ще да живея в кашон на улицата.

Всъщност, сега е по-лесно от всякога...

# 1 367
  • Агент под прикритие
Като чета,се радвам,че минах периода на брака с онази наивност ,която ми даде радост и смисъл  И го изживях прстовато по форумските критерии..

Въобще не е трудно, сега има консуматорско мислене, което значително улеснява нещата. Simple Smile

# 1 368
  • там, където ми харесва
А може би просто с възрастта критериите ни се променят и ни става все по-трудно да изберем някои.

П.П. Има го и този момент.

# 1 369
Ами консумирайте се бе хора,защо мислите:)
Едно време така се случваше:)))Ама  бяхме още поевече над Simple Smile
Шегувам се:)
Но като чета и ...Не разбирам ка би се случило..

# 1 370
някои сме по-скромни в компромисността си. Grinning Споменавал си, че си подлагал твоята бивша на всякакви сексуални извращения. Признавам си, на такива саможертви не съм способна, ако ще да живея в кашон на улицата.
Сексуалните практики във връзката са по взаимно съгласие и за взаимно удовлетворение. Нямам и понятие за какви извращения говориш, а и не разбирам защо се изкарваш голяма скука в леглото:unamused:

# 1 371
  • Sofia
Нямам и понятие за какви извращения говориш, а и не разбирам защо се изкарваш голяма скука в леглото:unamused:

Да, то, 'щото да си ползвана като биологична дупка за семенната течност на мъже, различни от партньора ти, е супер големият fun.
Ама, 'айде, спирам, че сигурно и без това ще ме изтрият. Wink

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 22:29 от Blаck Cat

# 1 372
Ти сега да ме обориш за горното ли тръгна да говориш мръснишки Simple Smile Няма значение де, ти въобще нямаш идея какво приказваш. Няма да се учудя и сега да се изкараш целомъдрена девица, която цял живот само с един партньор си правила секс Wink

# 1 373
Скрит текст:
Като чета,се радвам,че минах периода на брака с онази наивност ,която ми даде радост и смисъл  И го изживях прстовато по форумските критерии..
Отдавна съм го разбрал това, в младини още, не че сега съм "престарял", точно обратното. WinkFlowers Rose

Агенте, там е работата, че дамата е с друго мислене. Wink
Иначе знаем какво консуматорство е, и какво не е.
Но всяко нещо писва, ако ме разбираш, и в един момент започваш да търсиш и искаш друго, "повече".
Hands V

Скрит текст:
А може би просто с възрастта критериите ни се променят и ни става все по-трудно да изберем някои.

П.П. Има го и този момент.
Вярно е и това. Wink

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 22:36 от FragranceFanatic

# 1 374
Да върна темата към основното..."Сайтове за запознанства и лъжите"
Интересно е да се чете..Още повече,когато уж сме над тази тема и не би трябвало да сме тук ако не ни вълнува:)

Все пак е тема за каръците за не слуките ни:)

# 1 375
  • Пловдив
Искреността цена няма, но малцина осъзнават каква велика стойност носят в себе си, а не я употребяват. Когато подхождаме с откритост, без задни помисли в гонене на личния интерес (историята е доказала, че той твърде често руши отношенията) и без лъжи, можем да се наслаждаваме на чистота и спокойствие във връзката, които да ни дават простор да я развиваме, вместо да живеем в ежедневие на страх и съмнения за човека до нас. Разбира се, това е възможно единствено, ако и двамата са съвестни и открити един към друг.

Колкото до пушенето, бих бил с жена, която:
Не пуши и прави хубава френска
Пуши и прави хубава френска

Не бих бил с жена, която:
Не пуши и не прави френска
Пуши и не прави френска

Ако гледа турски сериали, обаче, за мен това е признак, че е наивна и подвластна на мозъчна промивка, което обезателно я поставя в графата на жените, с които не бих желал да имам нищо общо, пък ако ще да са фотомоделки и изкусни в кравата. Разумът ми винаги надделява, когато се касае до умствените способности на жената.

# 1 376
  • там, където ми харесва
Е Жребчо пак не ти попадам в критериите. За пореден път. Rolling Eyes

# 1 377
  • Sofia
Е Жребчо пак не ти попадам в критериите. За пореден път. Rolling Eyes

Не се притеснявай, процентът на жените, които наистина изпитват удоволствие от това, да даряват партньора си с орални ласки, е критично нисък. Повечето или изобщо не се занимават, или го правят, за да угодят на мъжа. Съвсем наред си си.
В случай че визираше свирките, а не турските сериали. Joy

# 1 378
За турските сериали защо тъй бе, Жребчо.  Аз имам сравнително отговорна работа и някога обичах като се върна вкъщи да си пусна нещо лекичко, за разтоварване. Освен това гледките на Босфора са красиви, актьорите също, облечени в хубави тоалети. Relaxed Вече не ми остава време за почти никаква телевизия с малкото у дома, но помня с добро турските сериали. Relaxed

# 1 379
  • София
Пак се върнахме на оралните ласки и пак не съм съгласна.

Общи условия

Активация на акаунт