Трудно решение - дали да го задържа

• 23 257
  • 277
  •   1
Отговори
# 150

Ако по цял ден се чудиш какво да правиш и детето те изнервя - приемаш времето за изгубено и като висяне. Обаче, създавайки дете се предполага че го правиш с много желание и особено в първите му години най-ценното което можеш да му дадеш е времето си, което се предполага, че би трябало да е приятно и за едната и за другата страна.
Но ... всеки с нагласата си.
+1
+1 Работа ще има цял живот напред, но дъщеря ми никога вече няма да на 1 на 2 на 3, никога няма да сме пак първи клас, пак да учим буквите, никаго няма да кандидатстваме пак в езикова.....толкова спомени , толкова радост..... малкото момиченце, което държи мама за ръка на едни снимки, които гледахме скоро с ММ вече е голяма висока девойка....по висока от майка си дори.... Party Party Joy

# 151
  • София

+1 Работа ще има цял живот напред, но дъщеря ми никога вече няма да на 1 на 2 на 3, никога няма да сме пак първи клас, пак да учим буквите, никаго няма да кандидатстваме пак в езикова.....толкова спомени , толкова радост..... малкото момиченце, което държи мама за ръка на едни снимки, които гледахме скоро с ММ вече е голяма висока девойка....по висока от майка си дори.... Party Party Joy
И да пропуснеш всекидневното фръцкане в офиса, дебненето дали Пенка не е с блузката от миналия ден?
Ами вълнуващите тийм билдинги и клюките..............да те чакат докато си дадеш старт на детето и ти се появят бръчки?
Кой колега ще те покани на бира в обедната почивка? Mr. Green
Много остарели разбирания имаш! Mr. Green

# 152
Много стеснен кръгозор , мнооого... Щом нямам началник - съм безработна Joy
желязна логика! Работя си и без началници, сама съм си шеф Sunglasses . А щом си с клюкарски манталитет , винаги ще има клюки около теб.

# 153
Въобще не ме вълнуват блузките на Пенка, на тиимбилдинг ходя и сега, въпреки, че вече имам "бръчки" и доста колеги и колежки ме канят на бира по обяд..... Simple Smile
Нищо не съм пропуснала, но за мен това не са най важните неща.... Simple Smile

# 154
  • София
Авторката къде зачезна? Не иска да отговори или е решила да изведе човека на спа, да не се депресира от самотата, /по цял ден сам на дивана/  Mr. Green?

# 155
  • София - Рим и обратно
Много пропуски имат някои тук. Правило номер 1 - ССФ никога няма шефове, тя има собствен бизнес и изкарва петцифрена сума месечно. Топлата манджа  се разбира от самосебе си и се материализира на масата редом с перфектния съпруг и перфектните деца всяка вечер, щом отключи вратата на перфектния си дом след натоварен ден.

# 156
Цитат на Мими
Боже, ooooh!, не вярвах, че има някой под 60, който да го чете........... ooooh! ooooh!
[/quote]

Аз съм на + 60, но  никога не съм чела, камо ли купувала такова списание ли е , вестник ли е. Та всеки с вкуса си, независимо от възрастта. А пък в Семейни отношения лични драми/истински или фалшиви/, колкото щеш. Щом висим тук и коментираме, май всички не сме с кой знае колко възвишен вкус.

# 157
Точно защото няма перфектни мъже , е добре жената да е финансово независима. И не става дума да се изкарват 5 цифрени суми. Ако на мъжа му скимне да се изнесе и да харчи по живота - тогава зависимата жена увисва с детето. Финансите дават свобода около врата. Дори да не са 4-5 цифрени суми.

# 158
  • София
Тази тема ми се струва лека пързалка - миналата година децата октомври са били на 5 и 7 сега само няколко месеца след това са на 8 и 10. Още ли живеете в чужбина или вече сте в БГ?

Аз още преди да прочета първите постове на авторката се усъмних, че е пързалка, сега съм сигурна.

# 159
Тази тема ми се струва лека пързалка - миналата година децата октомври са били на 5 и 7 сега само няколко месеца след това са на 8 и 10. Още ли живеете в чужбина или вече сте в БГ?

Аз още преди да прочета първите постове на авторката се усъмних, че е пързалка, сега съм сигурна.
Ами то напоследък май повечето теми от подобен характер са пързалки.
А може и авторката да е осъзнала колко много се е изпързаляла с "новопридобития" си мъж и да е взела решение.

# 160
Здравейте,
Исках да се обърна към експертите по пързалки, които вещо се изказват във почти всяка тема че е пързалка…
Ами не е пързалка.
Не съм се покрила, ами да, в чужбина съм и съм в различен часови пояс.
Извинявам се че не съм писала, точно в секундата като сте седнали да си пиете кафето на компютъра.
А относно възрастта на децата - ами достатъчно близко е за да се прецени ситуацията реалистично.
Не съм длъжна да давам в публичен форум точни данни и имена. Какво е разликата дали имам дете на 6 или на 7, ами ако е на седем и половина - тогава друго ли трябва да е решението?
Някой още малко ще ми поиска и копие от лична карта за да прецени *по-реално* ситуацията.

На всички други - благодаря!
Точно това исках да видя и чуя - различни аргументи за и против. Надявам се да взема правилното решение, макар че това само времето ще покаже.
Не съм решила за съжаление още, когато реша ще споделя.

Благодаря на всички и приятен ден!
 bouquet bouquet bouquet

# 161
Вярвам ти. Дано след време да си благодарна на себе си, че си взела решението, което ще вземеш!

# 162
  • София
Като гледам сега се засичаме, въпреки часовия ти пояс, но ти освен да негодуваш, че не получи отговори, които да ти се хатерат, не отговори и на въпросите, които ти се зададоха 100 пъти и основно защо принца не работи, а чака на жена, издържаща сама двете си деца, да издържа и него, че и иска + още 1 дете /общото ви/ да издържа?

# 163
България е една от най-бедните държави в ЕС или направо най-бедната. При само един работещ родител, две деца и родител, който остава дълги години вкъщи, направо не мога да си представя с какъв бюджет се живее. Защото не вярвам, че в БГ всички мъже изкарват 5 000+ месечно, за да поддържат семейството си - поне статистиката говори друго.

# 164
  • София
Много стеснен кръгозор , мнооого... Щом нямам началник - съм безработна Joy
желязна логика! Работя си и без началници, сама съм си шеф Sunglasses . А щом си с клюкарски манталитет , винаги ще има клюки около теб.
Да, бе, как не се сетих!  newsm78
Сама си си шеф и видиш ли, щото си много кадърна, куп пари изкарваш с поработване по някой друг час- между другото.......  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт