Трудно решение - дали да го задържа

• 23 241
  • 277
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Представете си, има жени които дори и месец след раздялата им с многогодишния им партньор си намират нов (свидетел съм на такива случаи); и да, колко странно, но докато човек е в чужбина има и друга чужбина  Crazy; това че годините на децата не съответсват нищо не значи - все пак е голям форум и не всеки иска да си разкрие живота в подробности; ако мъжът не знае къде е детето му от 3 години - на мен това по-скоро ми говори на безхарактерност от негова страна, оставил се е по течението, нищо повече, има такива мъже.

В крайна сметка, пързалка, непързалка какво значение има? Наистина все на някой може да е полезно.

По темата: Ако мъжът ти/ приятелят ти изчезне и те остави с трите деца, може би е добре да помислиш и върху варианта детегледачка au pair - има много чуждестранни млади момичета, които идват в дадена държава за да научат езика и гледат деца (било то и три) срещу подслон , храна и джобни. То за теб финансово ще е почти същото - пак издържаш три деца и един възрастен. Но трябва да си склонна да приемеш чуждо момиче в дома си и ще трябва да ѝ осигуриш собствена стая.
Това е доста популярно в чужбина.

# 226
Аз не размахвам пръст на никого! Всеки си има глава на раменете и не е там за украса!
Питаш кое му е смешното- отговарям ти и не ти харесва! сори, но не съм цвете, за да се харесвам на всички! Ако ти е трудно да видиш, че потребителят има 15 мнения, в които октомври месец мъжът й я е зарязал за по-малада жена и как не се интересува от 5 и 7 годишните им деца, и приема съвета на незнам си кой да си намери нов мъж, за да преодолее бившия! В новата тема вече (тя има вече 4 месечно съжителство) мъж, който я е забременял (а тя със 7 години провалени опити за забременяване даже не знае защо не е могла да забременее и сега изведнъж на 40 забременяла от раз) и от 3 години не знае къде му е детето. Децата й вече са на 8 и 10 години, ама къде ги търсим тези подробности, като времето не е от значение... (3-4 години не са големи разлики, нали? ) и действието ту в България ту в чужбина се развива! Новата изгора с липсващото дете исведнъж се оказва в неизвестност... но това всеки родител знае, че или става въпрос за отвличане, което значи, че медиите щяха да гърмят, или че чичкото е подписал документ разрешаващ на майката да изведе детето извън граница за определен времеви период! Нооооооооооо ... както казваш ти... фантазията е малка...  Laughing  Laughing Laughing ако на това не му е смешно да седиш и да вярваш на такива измислени истории ... определено сме с доста объркани понятия!
Определено понятията са объркани. Да имаш мнение по даден въпрос не означава вярвам в думите на някой.
Когато някоя тема ми привлече вниманието не преглеждам задължително публикациите на автора. Истина или измислица - слабо ме вълнува, за негова сметка си е.
В частта с изчезването на детето си в голяма грешка. Бащата може да не подписва нищо, което не прави  майката престъпник за да гърмят медии. Има съд, който издава разрешения.
Категоричността, не винаги е признак на разсъдък.

# 227
Невърленд,  smile3534 Много детско държание от 40 годишна жена!
I.Hr, прекалено много "ако" има в тази история, за да излезе слислена! Пък ако някой не иска да си вади мръсните дрехи на яве- да не пише по форуми! И пак казвам, здравомислещите хора няма да тръгнат да си разказват проблемите, нито пък ще тръгнат да ги разрешават, чрез мнения от форума, дали да си зарежат половинката/ да си задържат детето поради незнам си какви причини. То и затова почти всички тези "проблеми" са от нови потребители и после замлъкват. Утре/вдругиден пак ще четем подобна тема от нов потребител със сърцераздирателна исория и после пак млък! И не разбирай, че приемам добронамереността ти като нещо лошо, просто е жалко да гледам как умни жени седят и се опитват да разнищят призрачни истории, на хора без морал и начин за забавление, освен да използват чуждите мъки и да правят панаири!  Peace

# 228
Интересно,
тези, които смятат, че темата е пързалка, следят темата  и пишат доста повече от тези, според които е истина.
Пък после кой бил дървен философ..  smile3521

# 229
понеже визираш мен- един въпрос: Да не участвам ли и аз в забавата? Пък и едва вчера вечера я намерих темата! Ако я бях мернала по-рано от по-рано щях да се включвам! Не бъркай участието за забавление с подкрепа и вярване! Нека разграничаваме значението на думите!

# 230
Аз не размахвам пръст на никого! Всеки си има глава на раменете и не е там за украса!
Питаш кое му е смешното- отговарям ти и не ти харесва! сори, но не съм цвете, за да се харесвам на всички! Ако ти е трудно да видиш, че потребителят има 15 мнения, в които октомври месец мъжът й я е зарязал за по-малада жена и как не се интересува от 5 и 7 годишните им деца, и приема съвета на незнам си кой да си намери нов мъж, за да преодолее бившия! В новата тема вече (тя има вече 4 месечно съжителство) мъж, който я е забременял (а тя със 7 години провалени опити за забременяване даже не знае защо не е могла да забременее и сега изведнъж на 40 забременяла от раз) и от 3 години не знае къде му е детето. Децата й вече са на 8 и 10 години, ама къде ги търсим тези подробности, като времето не е от значение... (3-4 години не са големи разлики, нали? ) и действието ту в България ту в чужбина се развива! Новата изгора с липсващото дете исведнъж се оказва в неизвестност... но това всеки родител знае, че или става въпрос за отвличане, което значи, че медиите щяха да гърмят, или че чичкото е подписал документ разрешаващ на майката да изведе детето извън граница за определен времеви период! Нооооооооооо ... както казваш ти... фантазията е малка...  Laughing  Laughing Laughing ако на това не му е смешно да седиш и да вярваш на такива измислени истории ... определено сме с доста объркани понятия!

Дам, авторката хем е зарязана от мъжа си заради друга, хем категорично заявява, че ако обичала да домакинства още щяла да бъде с мъжа си.  Mr. Green Нищо, че не ѝ е пречело да домакинства, допреди да я зарежат. От октомви миналата година до момента на запознанството с новия (1 месец) успява да еволюира от измамена домакиня до кариеристка, мразеща да върти парцала и способна да издържа още 4-ма души, освен себе си. В рамките на един месец, след като ѝ е даден съветът да потърси мъж, успява да се запознае с такъв и той се натриса да живее при нея и децата ѝ. Това, ако има и капка истина, е страшно безотговорно и необмислено. Жените, които гледат сами децата си обикновено много внимават със запознанството им с потенциални бащи е и не го правят, преди да стане сериозно.

# 231
кукумицинка, шшшшшшш! Авторката ще каже, че и на теб ти хлопа дъската и че не си достатъчно умна, за да се занимаваш с историята й  hahaha

# 232
  • София
О, моля ти се! Аз пък си мислех, че този форум е базиран и целящ зрели жени, а не детски истирий търсещи внимание! Търкането на клавиатуритезащитавайки и разсъждавайки върху фикс история сякаш говорим за любимата сестра с "истинска" история и закърпените лъжи, не води до нищо освен до извода, че говорим за дървени философи. За мен това е смешно! Ако пък искаш да помогнеш- стани доброволец по някоя от линиите за хора с проблеми или си насочи работата към тях, а не да киснеш по форума и да си мислиш, че помагаш на фалшиви истории! Никой здравомислещ и зрял човек няма да тръгне да си разказва живота в най-големият форум на България, да търси съвето от напълно непознати хора и да пита- да си запазя ли детето?, да се разведа ли?, той/тя ли е правилният човек за мен, въпреки, че спи с друг или каквото и да е друго ... Колкото и да е повреден мозъка на такива въпроси нямаш нужда от форум и изписани страници, а да седнеш и да помислиш малко сам! Форума не решава проблеми, нито пък намира решенията, форума е форма на забавление и в някои определени случаи- обмяна на информация! Чухме/прочетохме мненията ви последните 10 страници, колкото и да си ги повтаряте- файда няма! Нима мислиш, че философстването по толкова глупави въпроси ще доведе до липсата на теми от рода "забременях! Ами сега?"? Ако искаш да философстваш помогни ми да намеря добър път към информирането на хора, към въпроси, към които избират да си затварят очите!
Питам се, не е ли по- добре, вместо и ти да се прибавяш към философстващите в тема, която не те интересува, да отделиш малко време, за да си оправиш правописа?
Ще ти е от полза, пък и няма да ти се налага да контактуваш с елементарни хора, вярващи на всичко.
ПП. Само не схванах, кои сте тези, "чухме и разбрахме"- говорител на няколко души ли се явяваш или си нещо като " голямо добрутро", та си говориш на Вие? newsm78

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 14:15 от absurt

# 233

Питам се, не е ли по- добре, вместо и ти да се прибавяш към философстващите в тема, която не те интересува, да отделиш малко време, за да си оправиш правописа?
Ще ти е от полза, пък и няма да ти се налага да контактуваш с елементарни хора, вярващи на всичко.
ПП. Само не схванах, кои сте тези, "чухме и разбрахме"- говорител на няколко души ли се явяваш или си нещо като " голямо добрутро", та си говориш на Вие? newsm78
много ми е смешно, когато някой няма за какво да се хване и тръгва да говори за правописа, а не си гледа собствените правописни грешки  Laughing За другите ти въпроси няма за какво да отговарям, от момента, в който си толкова дребнава и огорчена! Все нещо ще ти е криво  Laughing

# 234
  • София
много ми е смешно, когато някой няма за какво да се хване и тръгва да говори за правописа, а не си гледа собствените правописни грешки  Laughing За другите ти въпроси няма за какво да отговарям, от момента, в който си толкова дребнава и огорчена! Все нещо ще ти е криво  Laughing
Боже, колко си интелигентна! smile3501

# 235
Mushmoranka имаш ли проблем с българския език? Не влагам подигравка или кофти умисъл във въпроса, виждам, че не живееш в България.
Питам, да си обясня аз ли не ти схващам мисълта или проблема е другаде.
За другите ти въпроси няма за какво да отговарям, от момента, в който си толкова дребнава и огорчена!
Това изречение не го разбирам. И не е само то.

# 236
Офф
Скрит текст:
да, малко като с гугъл  преводач са мненията

# 237
Съгласна съм, че отдавна не живеем във времето в което мъжа ловува, а жената върти пещерата, и не е болка за умиране, че мъжа изкарва по малко от жената, ама мъж с престилка и черпак и 10 лева на масата всяка сутрин за кафенце и цигари хич не ми е идиалично. За временно положение Ок. ама за постоянно ....
Не знам с какво мислене трябва да си да го толерираш това?!
Самочувствието и самоуважението на жената не е само в работата, реализацията и портмонето, а и до голяма степен от мъжа до нея. Лично на мен мъж с престилка ежедневно и основно, ще ми влияе подтискащо!
Слугинаж ooooh! Мъжът ми може са пере, готви, чисти и гледа деца, докато аз съм на козметик, например, но носи пари вкъщи, което за мен е по-важно!

Laughing Laughing Laughing Чудя се дали на твоя мъж също не му действа подтискащо на либидото да те гледа с престилка ежедневно Laughing Laughing Mr. Green

# 238
Два дни ти трябваха да го измислиш това? newsm78

# 239
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Laughing Laughing Laughing Laughing Този форум не ми е целия живот Laughing Laughing Не съм влизала във форума и в темата няколко дни, трябваше ли? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт