РИМ - Вечният град - XIII тема

• 82 152
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Кафе 9 Евро, два шоколадови бомбона съответно 3 и 4 Евро. Общо 16.

# 61
Shocked Но както казват хората
Скрит текст:
"кеф цена няма".

# 62
Shocked Но както казват хората
Скрит текст:
"кеф цена няма".
Абсолютно!!!!

# 63
Днес папата нямаше аудиенция. Не бил в Рим Sad

# 64
  • Русе
Има забрана да се влиза в Колизеумът с раници а ние ще бъдем с нормални такива. Само за големите туристически ли се отнася или за всякакви? Има ли сейфове за багаж там?  newsm78

# 65
  • София
Мъжът ми беше с ученическа раница и нямаше роблем.

# 66
  • Русе
Beauty,  bouquet

Наистина ли е чак толкова страшно около гара Термини? Намерих там един вертеп ( Mr. Green) които много ме устройва като цена и най-вече локация. Коментарите му обаче не са никак ласкави точно заради квартала, емигрантите и прочие  newsm78 Ще бъдем една вечер там само и можем да преживеем не чак толкова идеалната хигиена ама не искам да си оставим костите в квартала заради 20-30 евро по-малко.

# 67
Днес е имало атентат на гара Термини.

# 68
  • София
Ние бяхме на 4-5 пресечки от гарата и не беше толкова зле. На улицата до гарата и съседната има доста чернокожи и такива с дръпнати очи. Не замръквайте навън там, според мен.

# 69
  • Русе
 Shocked Ранени?

Няма да се разхождаме посред нощ но все пак няма да се приберем по светло. Може би към 21  newsm78
На две пресечки от гарата е , до паметника на В. Ем ануел

# 70
Сори, токова съм разбрала от италианската телевизия. Значи били заловили полицията имам, който планирал атентат на гара Термини. Все пак си имайте едно на ум. Моя хотел е до Треви и се разхождам вечер спокойно сама, но е пълно с полиция и вдъхват респект.

# 71
Аз си запазих хотел на около 700m  от  гара Трастевере. Дали е безопасно там, че почва да ме хваща шубето  Confused

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 23:19 от tania_p

# 72
  • Вестерос
Ако е до Виктор Е е на хубаво място Simple Smile не е баш то Термини

# 73
И аз това щях да кажа, че ако е до В. Емануел, не е толкова близо до Термини.. Въпроса е, колко точно е дадена локацията, понякога по-евтините хотели пишат, в близост до еди-кое-си място, а всъщност до там има 15-20мин. пеша Simple Smile 

Ние всяка вечер си хващахме трамвая от .. забравих името на гарата.. под Термини, имаше много афроамериканци и просяци, но не сме имали проблем.. Вярно не сме спали там, но в София не е много по-различно по ул. Христо Ботев примерно..  newsm78

# 74
 Добро утро,

Някой има ли идея каква е ситуацията около спирка Тибуртина? Апартаментът ни ще е в тази зона и бих искала да събера информация. Другият ми въпрос е знаете ли кога тръгва последния влак от Фуимичино към Тибуртина? (Или поне къде мога да проверя ).

Общи условия

Активация на акаунт