За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 570
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • В къщурката на хълма на феите
значЕ снощи си легнах в 3:26 /да е живо и здраво бебето, че реши да подреме малко повечко Whistling Blush / заради тоя Дявол през зимата .. много ми допадна книжката .. не е някакъв шедьовър, обаче пък така ти влиза под кожата .. само едно нещо не ми хареса - как от отявлен нищоправец, съсредоточен в Едене, ПиЙене и общо взето само в тия три неща, Себастиан веднагически се оказа добър РАБОТЕЩ бизнесмен и най-вече моногамник .. иначе си поподсмърчах като го простреляха де Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 661
След като останах очарована от "Херцогинята куртизанка" реших да продължа на историческа вълна и започнах на Елизабет Дойл "Идеалната съпруга"! Оказа се много добро попадение, много забавна и свежа история, не я оставих докато не я прочетох!Хареса ми! Heart Eyes
 След това естествено проверих за продължение и се оказа че е една голяма поредица: Ергенски хроники, от които само 2 книги са преведени...естествено! ooooh!
Вчера успях да прочета и втората "Съдбовна целувки"и изобщо не ми хареса! Дори прескачах страници, много досадна ми се видя... В първата книги имаше двама герои за които се намекна, че има някаква драма- маркиз Темпълтън и една дама Диана...и аз си помислих, че за тях е втората книга, НО НЕ! Naughty И след направено проучване от мен хаха разбрах, че все пак има книга за тях, но тя пък била част от друга поредица на авторката! ooooh! Книгата се казва "Stealing the bride"(2003 г) и вчера търсих къде ли не за да си я сваля на английски! Успях единствено да си сваля 1,2 вируса на компютъра...така че моля някоя добра душа от четящите на английски за помощ-откъде мога да си сваля тази книга без да се регистрирам в разни сайтове...Ще съм много благодарна! bouquet

# 662
Да, има ги в Дата, на първата страница от раздел книги. Ако нямаш регистрация или не можеш да теглиш сега, кажи и утре ще ти ги пратя. Simple Smile

Току що се регистрирах в датата, обаче нещо не ги откривам тези книги!  Sad В кой раздел са? Мерси  Blush

# 663
  • Euskal Herria
Като избереш от менюто Торенти, след това - Книги/комикси. Специално тази поредица беше на втора страница. Можеш да напишеш името на серията "Скандали" в търсачката и ще ти излязат и трите книги.
Дано да съм обяснила добре.

http://data-bg.net/browse.php?search=%F1%EA%E0%ED%E4%E0%EB%E8&am … dead=0&cat=18

# 664
hrisi04  за теб Simple Smile

Скрит текст:
http://gen.lib.rus.ec/foreignfiction/index.php?s=Boyle%20Elizabe … f_ext=&page=2
на другата страница има и други части от поредицата

# 665
hrisi04  за теб Simple Smile

Скрит текст:
http://gen.lib.rus.ec/foreignfiction/index.php?s=Boyle%20Elizabe … f_ext=&page=2
на другата страница има и други части от поредицата

Yessssssss  bouquet Много, много ти благодаря  Heart Eyes

YanaDG мерси и на теб, справих се и с датата! Започвам с четенето...

# 666
  • Варна
Чак не ми се излиза на кръчма, заради тая шведска сага, толкова малко остава, а трябва да изляза!  Ще я свърша скоро и Deception през ппчивните дни.

# 667
Шведската сага и свенските милиардери се оказа страхотно попадение Simple Smile Благодаря на който ми я изпрати bouquet За Manwhore 4  последно какви са отзивите? Струва ли? Свалих я, но още се помайвам.

# 668
Херцогинята и на мен страшно ми хареса  Heart Eyes ,  слагам детето да спи и почвам  "Само тази нощ"  #Crazy

# 669
Херцогинята и на мен страшно ми хареса  Heart Eyes ,  слагам детето да спи и почвам  "Само тази нощ"  #Crazy

Херцогинята много приятно ме изненада, продължението също се очертава интересно!  Peace

# 670
  • Варна
И Manwhore 4 ,e много добро четиво. За мен е по-хубава от 1

# 671
Хриси да разкажеш ако продължиш  Heart Eyes

Херцогинята много приятно ме изненада, продължението също се очертава интересно!  Peace

# 672
Хриси да разкажеш ако продължиш  Heart Eyes

Ще я чакам да излезе на български, на английски не ми се отдава толкова четенето!  Whistling

# 673
И аз да не остана по-назад започнах Херцогинята... Simple Smile  Засега върви супер. Опитах се да издиря авторката на руски, но не успях. Или не я превеждат, или аз не търся правилно  Thinking Ако на някого му се удаде по-добре да сподели  Flutter

# 674
Прочетох Само една нощ ,хареса ми историята,начина на писане на авторката и самите герои,но най интересну ми бяха Аса и Майкъл.  Дано егмонт пуснат по бързо с
книгата  за Александър , интересен образ ми се видя!
Прочетох и 1ва част на Никога,никога на Колин Хувър, интерсна е,много заплетена исторя.Сега обаче ме гризе пусто любопитсво,Какво се е случило че не помнят нищо?Ако някоя от англо или руско четящите я е чела ,много ама много моля да ми напише кратка резюме на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт