След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -151

• 23 205
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еми то и да мрънкаме файда йок Mr. Green
Лично аз ми минава бързо яда, ама като набера трябва си го кажа, то е моментно . Ще ги гледам докато ми писнат, като реша им слагам точка и това е, всеки решава за него си колко може да изтърпи. Все пак който изкарва пари от него да му мисли, проблема си е техен с рейтинга.
А тайната ще излезе пак казвам в края на сезона, за да има интерес към втори сезон, не я чакайте по-рано и да се самозалъгвате от хаштагове и фрагмани.
Би било добре да ни чуе някой в уви колкото ни чуха за Слънцата Mr. Green
Даже докато не видя началото на втори сезон, не вярвам за такъв от опит просто  Mr. Green

# 31
На Онур не мисля,че му е писнало да играе глупости,а това че постоянно имс е пише на тях - защо така,защо онака  Peace

Йо изхрърча така защото това дефиле щеше да го изкара от калта с фирмата,нови инвеститори,щеше да излезе с Гало пред други държави и да му се отворят много вратички  Peace  не е нищо специално към Гало,а към това че фирмата му губи много от това че дефилето за тях пропада  Peace затова и беше много ядосан  Peace

# 32
На Онур не мисля,че му е писнало да играе глупости,а това че постоянно имс е пише на тях - защо така,защо онака  Peace

Йо изхрърча така защото това дефиле щеше да го изкара от калта с фирмата,нови инвеститори,щеше да излезе с Гало пред други държави и да му се отворят много вратички  Peace  не е нищо специално към Гало,а към това че фирмата му губи много от това че дефилето за тях пропада  Peace затова и беше много ядосан  Peace
Както и че го излъга. Той си промени мнението за нея и тя го разочарова  Peace

# 33
  • Perla
Силно се надявам да не ми се налага да спра с гледането на сериала, защото си нямам друг, не гледам друго- за толкова ми стига времето. И си го гледам/х с кеф, защото много ми харесваше, а и все още много харесвам Елчин и Баръш като двойка. А ако спра и това да гледам, значо много големи дертове са ме налегнали. Да пази Бог!

Ирче, никой на този етап не е говорил май за втори сезон- Онур говореше до месец юни, пък после- да се надяваме. Ние, феновете  на АШК и на ДефОм, мечтаем за втори сезон, защото си харесваме влюбените гълъбчета. Но при това стечение на обстоятелствата не бих си заложила парите на вероятността за втори сезон.
И за мрънкането- ами измрънках си го и приключвам.  Laughing

# 34
  • в подножието на планината

Е, па аз съм си мрънкало и ще си мрънкам, докато ми мине...така се успокоявам... Mr. Green
Сериалът ще го гледам до края, каквото и да забъркат, както и да ме ядосват... Peace ще мрънкам и ще гледам... Joy Joy Joy

# 35
Ехее ние вече сме си имали нова къщурка, пък аз още си драскам в старата  Joy
Доре, благодаря ти  Hug
В стремежа си да не забелязвам глупостите на Мерич, та чак съм изтървала преселението в новата темичка  Joy Явно упорито съм решила да присвивам очи, но да продължа да следя сериала / или поне за сега де  newsm78 /.  Нооооо гледам или не, ще си ви досаждам тук  Hug

# 36

Е, па аз съм си мрънкало и ще си мрънкам, докато ми мине...така се успокоявам... Mr. Green
Сериалът ще го гледам до края, каквото и да забъркат, както и да ме ядосват... Peace ще мрънкам и ще гледам... Joy Joy Joy

Звездолинко  Hug
Па то никога не ти минава ма  hahaha
От как те знам не съм те видяла да ти мине  hahaha  hahaha

# 37
Скрит текст:

Звездолинко  Hug
Верче, Hug Heart Eyes ми не спират да ме ядосват, ма...затова не ми минава... Joy Joy Joy

# 38
Скрит текст:

Звездолинко  Hug
Верче, Hug Heart Eyes ми не спират да ме ядосват, ма...затова не ми минава... Joy Joy Joy
Пий си апчетата молим ти сА  hahaha  hahaha от как изоставихме Ферка не си помирисала розови апченца  hahaha

# 39
Скрит текст:
Направо се радвам, че познавам толкова хора, които толкова нямат проблеми в ежедневието си, че се ядосват за някакъв сериал  Laughing Аз докато нямах и аз се ядосвах. Но като ме връхлетяха някои проблеми взех, че спрях да му отдавам такова значение, защото ролята му в живота ми би трябвало да е нещо, което ме развеселява и откъсва от ежедневието.  Tired
Яд ме е за фрагманите само  Laughing
На мен ми хареса посоката, по която тръгнаха. Имахме нужда вече от нова интрига.  Peace
Не приемайте толкова емоционално нещата. Навън има други неща, които са по-важни. Например проблемите в държавата  Peace
И да мрънкаме по цял ден нито Мерич ще си вземе забележка, нито ще променим нещо  Peace
А пък на който му се е превърнало в мъка гледането на сериала, може винаги да се откаже и да го догледа, когато свърши  Peace Аз така си решавам проблемите със сериалите   Peace
Вече мога да кажа, че зарязах към 4-5  Peace

Тери, ние не мрънкаме, а критикуваме  Joy  Joy  Joy Щеше да ни е градивна критиката, ако имаше кой да ни чуе  newsm12 Ама и да мрънкаме, няма лошо.Мрънкането внася свежа нотка в много сериозните ни напоследък дискусии  smile3521 Като няма чай, ей така влизаме в дълбокото  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
А за фрагманите си права - според мен с тях, със снимките, с озета екипа трявба да си рекламира продукта, а в последно време те ни ги подхвърлят така, сякаш ни правят лична услуга, за която трябва да сме благодарни  Mr. Green Еми ще си мрънкам пък  Laughing

Вери  Hug

# 40
Привет сладурчета  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ирко  Heart Eyes Hug за новото ни дворче  newsm51 newsm51 newsm51

СПЕЦИАЛЬНЫЙ ШОКОЛАД ДЛЯ СИНЕМ

Прошлым вечером Синем Озтюрк с коллегой по сериалу "Любовь напрокат" Онуром Буюктопчу, наслажладись кофе в кафе Саломанже в районе Нишанташи. Двое часами беседовали и были замечены после выхода из заведения. Озтюрк о пакете, где написано ее имя сказала - "Там внутри шоколад, который сделали специально для меня. Это очень тонкая задумка. И по правде говоря, мне жалко даже открыть и съесть его "

# 41
Диденце  Hug
Ми то ние не смееме да влеземе с простотията,че покрай дълбокото ще изглеждаме още по простачки  hahaha
И за тва сме се свили в ъгъла и си цоцаме чайче  hahaha

# 42
Привет сладурчета  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ирко  Heart Eyes Hug за новото ни дворче  newsm51 newsm51 newsm51

СПЕЦИАЛЬНЫЙ ШОКОЛАД ДЛЯ СИНЕМ

Прошлым вечером Синем Озтюрк с коллегой по сериалу "Любовь напрокат" Онуром Буюктопчу, наслажладись кофе в кафе Саломанже в районе Нишанташи. Двое часами беседовали и были замечены после выхода из заведения. Озтюрк о пакете, где написано ее имя сказала - "Там внутри шоколад, который сделали специально для меня. Это очень тонкая задумка. И по правде говоря, мне жалко даже открыть и съесть его "

Дидолинке  Hug
Ох така се смях на мене си с тая снимка  hahaha влизам сабах аз в инста ама още не съм пила кафе и цъкам с флегматични реакции и се задава тая снима ма още в началато и викам - Айдааа появиха се и оп гледам не били чифтето  hahaha

# 43
  • Perla

Скрит текст:
Замечание от блогера Серкана👆👆

- Если столько людей замечают некоторые вещи...им следует сесть и подумать...может быть действительно в каких- то  есть ошибки
Забележка от блогъра Серкан:Ако толкова хора забелязват някои неща, е необходимо да седнат и да помислят, може би действително има някакви грешки.

И ето  още нещо. С превод от Ханифа.

Скрит текст:
ИСПОРТИЛИ СЕРИАЛ "ЛЮБОВЬ НАПРОКАТ" !!!

На этой неделе на нашу страничку пришло много отзывов на сериал "Любовь на прокат". Зрители сериала в особенности были возмущены сплетнями по поводу ухода Эльчин Сангу из сериала. Написанное нашей читательницы Пинар Гезгин отражает всю суть этого:
Любовь напрокат готовится к уходу Эльчин Сангу? В 35 серии ввели девушку, которая является подделкой Дефне. Они сделали так, что она сыграла большую роль в прошлом Омера, несмотря на то, что есть главная героиня, она всегда на переднем плане - причина этого в том, что они готовят зрителей к уходу Эльчин Сангу и преподносят нам подделку Дефне?
В последнее время в Турции показывают ремейки корейских сериалов. Can love become love является реальной версией Любви напрокат. Там тема никак не спотыкалась и герои не портились и история оставалась в целостности, однако у нас все не так. Они прямо портят историю. Потому что ход событий в Любви на прокат сейчас таков:
Эльчин уйдет из сериала. Вместо нее поставили героиню Фикрет Гало и сократили сцены Эльчин Сангу. Конечно же в сценах с подделкой Дефне сделали перебор. Действительно в 35 серии показывали как новая девушка ездит на велосипеде, поднимается по лестнице, идет на работу и показывая такие ненужные сцены они делали подготовки.
Как зритель, я должна сказать следующее: с уходом Эльчин Сангу Любовь на прокат сделат финал для многих зрителей. Раз у девушки случилось такое, как законченность, пусть ей помогут раду сериала. И нет необходимости обманывать зрителей. Что значит говорить: " Если нет Дефне, то есть подделка Дефне не переживайте"? День когда уйдет Дефне будет концом Любви на прокат!
Кратък превод:
Развалиха сериала Любов под наем.
Скрит текст:
През седмицата много зрители бяха възмутени от слуховете за излизане на Елчин от сериала. И дават мнението на някаква читателка. тя смята, че в сериала се готвят за напускането на Елчин с въвеждането на новата героиня, която имала главна роля в миналото на Йомер. И постепенно тя излиза на преден план, което се тълкува като подготовка за раздяла с Дефне. После говори за корейския сериал, чийто римейк бил Ашка, но там такива промени няма, историята си е цялостна и героите не са променени. Което не може да се каже за Ашка. Защото ходът на събитията е такъв- въвеждат момиче, което се вози с колело, качва се по стълбите и т.н., показвайки всякакви ненужни сцени, като по този начин се съкращават сцените на Елчин. Читателката казва, че според нея като зрител излизането на Елчин ще бъде финал за много от зрителите. Че ако има някаква изчерпаност у актрисата, то нека ѝ помогнат заради сериала, а не да лъжат зрителите. Какво означава"няма Дефне, но ето заместничка на Дефне"?  Заключението е- в деня, когато Дефне напусне, ще приключи и "Любов под наем."

# 44
Диди, Hug Heart Eyes шА си мрънкаме и толкоз... Laughing

Диденце, Hug Heart Eyes

ВярООО, Heart Eyes пия си Аповете редовно, ма... ooooh! не си ли личи?... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт