Красивите турски актьори 2 (Номинационна Тема)

• 63 006
  • 779
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Скрит текст:
Нямам никакви претенции да познавам всички турски актьори, защото не съм гледала мноооого турски филми, но ми е странно: Баръш Ардуч добър актьор ли е, или е САМО красив (но не е моят тип  Mr. Green)  newsm78 newsm78  Rolling Eyes

Благодаря за въпроса jupetrov7 Hug bouquet Аз също си го премятах през акъла, но нали и требе и да сме Ентилигентни... го подминах Високомерно Joy Joy.... Извинявам се на множеството, което е гласувало за това приятно момче..... Но я ме светнете в кой друг сериал си се е изявил и то пак блестящо... На мен честно да си кажа, това име не ми говори нищо, но....... не споря  Stop...не съм гледала нищо с него - та, така да се каже - просто ме светнете....Може и Ази да го Аресам..... Joy Joy
Ако анкетата беше за ''красив и талантлив....'' да говорим така,тук става дума за КРАСИВИ актьори ,не намесвайте кой къде играл и колко успешен е бил проекта!!! Красотата гледаме ние...красотата,аз поне така разбирам заглавието на темата.
Да, не споря - красиво е момчето...но, пак и с кои очи се гледа.....В моите очи други се отразяват.... Peace Joy

Ама моля Ви - не смогвам на всички Упреци да отговарям.....  Praynig

Еее, то бива, бива - ама ..... 5 пъти не мога да си публикувам един отговор....

Гони не е задължително да отговаряш и да се оправдаваш в крайна сметка въпрос на вкус  Naughty
ако започнем тука всички да се оправдаваме то няма смисъл от анкетата

# 481

Ами пак за спорта да си го кажа.....наистина не съм го гледала в дори и съкратен вариант, но наистина .....си е красиво момчето .....даже и много женствено красив....но , до там..... Затова Ви призовах ...подайте ми ми мотив за да го загледам.... Peace Peace Peace
Талантливо е много момчето,отскоро изгря на небосклона,но се затрупа с награди  Peace
Играе в Любов по наем (романтична комедия с наченки на драма  Mr. Green) ,
както и в Днешните придворни  Peace там също се справя много добре  Peace другите му проекти не си заслужават много  hahaha

# 482
Знам, че ще бъда схрускана...от всъде Peace.....То цяло .....семейно дърво се е тук вкоренило - няма лошо, но .....и  как да е друго...... то, сестри, братя , етърви, балдъзки и още....-....куп.......
Няма как други да виреят, но.......за спорта Ви моля да бъдем коректни Praynig Praynig И не само за спорта..... Hug Hug Hug
Баръш играе в Kiralik Ask Peace

# 483

Заради високия процент, пък народа се пита де е таз хубост Mr. Green За протокола Теро аз го гледам и не съм впечатлена ни от от визия ни от игра, добре че е Елчинка, тя внася цват и за двамата!  На Баръш харесвам само тялото му, то е перфектно!
То па понеже вашия Чачо е много красив  hahaha  hahaha
Всеки да си гледа в паничката  hahaha

Еееее, Браво..... ама аз наистина си гледам в моята си паничка-...Благодаря за предложението Peace Peace

# 484
  • Варненска клюкарка
Така е Верче, ама не сме взели да веем и развяваме снимки на Чачо на всяко второ мнение! И в този ред, гледам че е минала метлата.... newsm78 Иначе нямам нищо против всеки да дава глас за който си му е на сърце Peace

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 18:46 от Беллора

# 485
Завист  Whistling
Вярно ,че останалите актьори са по-познати и с повече опит,но това не значи ,че след като някой не го е чувал Баръш не е талантлив,а и защо обсъждате таланта.Добре не ви харесва външността му ,но след като не сте го чували,защо обсъждате таланта му ?! newsm78
Хахахаха

Аз съм го гледала и някои Heart Eyes знаят мойто крайно мнение за него Twisted Evil

Заради високия процент, пък народа се пита де е таз хубост Mr. Green За протокола Теро аз го гледам и не съм впечатлена ни от от визия ни от игра, добре че е Елчинка, тя внася цват и за двамата!  На Баръш харесвам само тялото му, то е перфектно!
То па понеже вашия Чачо е много красив  hahaha  hahaha
Всеки да си гледа в паничката  hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 486
Знам, че ще бъда схрускана...от всъде Peace.....То цяло .....семейно дърво се е тук вкоренило - няма лошо, но .....и  как да е друго...... то, сестри, братя , етърви, балдъзки и още....-....куп.......
Няма как други да виреят, но.......за спорта Ви моля да бъдем коректни Praynig Praynig И не само за спорта..... Hug Hug Hug

Ще го загледам..... Peace  

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 18:41 от Goni

# 487
  • Пришълец
Значи Laughing и на Ча и на Халит някои от феновете им ги е било срам да гласуват явно Mr. Green
Може и така да погледнем на нещата Ренко Mr. Green.
Едва ли има по-критикуващ от мен човек по отношение на Ча hahaha,но не се свеня да го подкрепям все още...Куц,кьорав,сакат-Ча си е Ча.Навремето беше Убав и пак ще стане,или поне се надяваме smile3539

Талантливо е много момчето,отскоро изгря на небосклона,но се затрупа с награди  Peace
Верче,нищо лично към него-все още нямам наблюдения,но като спомена наградите и ме избива на смях.Повтарям не заради неговите,а едни други,които на килограм ги раздаваха-чак и от таксиметрови шофьори(пак за дизи и актьорите става дума) hahaha

# 488
Хха Марго той Боре ако стигне до наградите на таксиджийте,лично че се откажа от него във форума  hahaha hahaha

Ми развява се...позволено е  Peace питай Тинчето,тя позволи още преди няколко дни  hahaha
Развявайте си и вие вашия,никой не ви е спрял  Peace

# 489
Защо сменихте темата на темата  newsm78  Mr. Green

# 490
  • Варненска клюкарка
Мдаам наградите в Турция са като белия боб- има за всички Joy Марги и аз се сетих за наградите на сдружението на таксиметровите шофьори номинирали една "актриса", по-голям майтап от това не знам дали има hahaha

Аз също съм много критична към Чаатай, мисля че  в момента е прекалено космат... Както и да е, няма да е вечно обрасъл Mr. Green

# 491
Джони Деп кърти мивки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 492

Ще го загледам..... Peace  
Скрит текст:
Ай сиктир  Joy Joy Joy харесва ми този поздрав и за здравей и за хайде до скоро... Peace Peace Hug bouquet.
smile3503 newsm47

Така е Верче, ама не сме взели да веем и развяваме снимки Чачо на всяко второ мнение! И в този ред, гледам че е минала метлата.... newsm78 Иначе нямам нищо против всеки да дава глас за който си му е на сърце Peace
Значи това е обща тема Peace тези изказвания си ги пазете за определените за това теми Peace

# 493
  • София
                  Привет момичета!
                  Голям спор се е оформил - кой красив, кой талантлив? Ще ви кажа една руска приказка много стара " По вкус и цвет,  тавариш нет." Затова всеки да гласува за този който харесва. Аз гласувах само за Мехмет Акиф Алакурт, той е моята слабост.

# 494
Защо сменихте темата на темата  newsm78  Mr. Green
Хора без работа  hahaha hahaha
Събрхме се стари познати и да се сръчкаме малко  hahaha
Я Маргото колко ми липсваше да си се чепкам   Hug

Общи условия

Активация на акаунт