В момента чета...45

• 84 559
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
  • Плевен
 Здравейте, в момента чета "Леа" - Паскал Мерсие и
 "Как децата учат"

# 76
Лу отказа ме от Книга на тайните Laughing На нейно място поръчах Тангото на старата гвардия.
Много си мила Hug но няма нужда да ми пращаш книгата, ще я чакам някой ден електронно да излезе Wink

И да съм по темата, както предполагах продължавам с Несбьо - Пентаграма, на такава вълна съм и истински се наслаждавам на историите за Хари Хуле.

# 77
  • Варна
Записвам се с "Лисицата".
Страхотна!

# 78
  • София
Довърших си днес "Каин и Авел". Хубава, много!
Започвам по препоръка "Нерви" на Кирил Топалов.

# 79
Довърших си днес "Каин и Авел". Хубава, много!
Вероятно знаеш, че има продължение - "Блудната дъщеря".  И двете книги са страхотни.
Бихте ли препоръчали нещо на Пат Конрой? Чела съм само Блус в лятна нощ и много ми хареса. Мнение за Принцът на приливите?
Харесвам и трите му книги, преведени на български. "Блус в лятна нощ" е една от любимите ми книги; "Принцът на приливите" също ми хареса много. Стана ми тъжно, като разбрах преди дни, че е починал.

# 80
Забранения плод чета.
Корицата е с героите от филма, но историята не е съвремнна. Носят яшмаци, возят се на ландо.

# 81
Гордост и предразсъдъци - Джейн Остин

# 82
  • Варна
Тази сутрин започнах "Лъжи на дивана".
Увлекателно начало.

# 83
  • Mediterraneo
Прочетох Между сестри ( Кристин Хана). Много истинска, много вълнуваща. Отдавна не бях плакала, четейки книга Sad

Започнах Последно танго в Харвард на Ерик Сийгъл.

# 84
  • Чукарландия
Завърших на Амос Оз - "Сцени от живота на село". Малко съм разочарована от разказите, след толкова добро начало, завършваха малко безсмислено или пък може би с възможност за размисъл, каквато аз не открих. Peace

Започвам "Дневникът на Ане Франк". Hug

# 85
Тази сутрин започнах "Лъжи на дивана".
Увлекателно начало.
Снощи завърших книгата и мога да кажа ,че  е страхотна , надявам се да ти хареса Simple Smile
А сега отново се завръщам на Домът на Хадес на Р.Риърдън -много увлекателна поредица
Честит празник мили дами  newsm51

# 86
Маркрит, благодаря ти за линка към филма "И в рая има ад". Чудесна илюстрация към книгата  Simple Smile

# 87
  • На високо
След "Двамата господа от Брюксел" на Шмит, която много ми хареса, продължавам с други разкази:

# 88
Зопочвам "Дневникът на Ане Франк". Hug

Добър избор! На мен много ми хареса. Имам доста извадени цитати, въпреки, че е за юноши в много отношения съвпадна с период от живота ми, в който успях да се асоциирам с героинята на места.

# 89
Здравейте момичета Simple Smile
Записвам се и аз при вас за идеи. Тъкмо приключих Тангра и неговия син- велика. Напоследък много се увличам по книги от български автори Heart Eyes
Сега започнах Книга на тайните, още съм в началото, но мудно върви.

Общи условия

Активация на акаунт