KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 74

• 52 769
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
      Днес  приятелите на Берг организираха в инстаграм "Ден на албума" -

публикуваха откъси от песните й Heart Eyes

Страхотни са! Браво! smile3501

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 00:54 от HELEN60

# 361

Намерих, намерих... появи се цялата снимка на снимката  Laughing Laughing Laughing

Слава Богу  Praynig опасаните гащи отново не се виждат  Mr. Green налице е само китката и дата на снимката.  Laughing Laughing Laughing

поздравче с нещо по съвременно и много любимо  Heart Eyes Heart Eyes

# 362
                                       Берг и Али - от 20.03/2016 Hug Heart Eyes Grinning

Големи сладури Heart Eyes Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 20:28 от HELEN60

# 363

Благодаря за снимките.  bouquet

Бях се затъжила за Бергито и Али.

Били са в парка Бебек. Берг е казала на репортерите, че заради атентатите в Турция, за първи път от седмица насам извежда Али на разходка.

# 364

Hug Верно сладури  Grinning Grinning

Милата, нормално е да се страхува за детето си  Heart Eyes Heart Eyes Докъде докараха хората, да се страхуват да излязат на разходка с децата си  ooooh!

Слава Богу  Praynig опасаните гащи отново не се виждат  Mr. Green налице е само китката и дата на снимката.  Laughing Laughing Laughing

hahaha hahaha hahaha Скица!  Hug Мерси за съвременното поздравче
Ей за тази дата си мисля, че е превъртяна с 5 години, защото той печели BEST MODEL OF THE WORLD 1997-ма и 99-та година започва да се снима в първия си сериал ...ама нейсе  Laughing Laughing Laughing

#kenanimirzalıoğlu #deliyürek  

Колежке Великова  Hug ей това си го избрах  Joy
Скрит текст:

От пълен скептицизъм до безнадежно предана поне за хиляда години  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 21:30 от косе-босе

# 365

Тайфата се е събрала да слуша албума на Берг.

Есра е написала

"Тази вечер го чухме за първи път. Върнахме се много, много назад във времето. Първо бяхме рибки, след това  деца. После , казвайки си, "Това ли било то да бъдеш голям?", решихме да си останем завинаги деца. Когато взехме това решение, звучеше песента "Малка съм". Страхотен албум!"

https://www.instagram.com/p/BDWEDIRHlYb/?taken-by=firfirfi

# 366
Добро утро!  Hug Hug Hug Дай Боже да чуваме повече хубави новини  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Снощи Кенан е бил на кратко сватбено пазаруване в Зорлу център ( журналистите така са решили  Joy) След което е имал бизнес среща продължила 2 ч. и половина в Рафълс хотел. На излизане казал на репортерите: " Приятели, тук съм за интервю"

# 367

Добро утро в деня на Благовещение.  Hug Hug Hug

Иска им се на феновете интервю, ама Кеньо е казал само , че е дошъл  на делова среща.  Grinning

# 368

Иска им се на феновете интервю, ама Кеньо е казал само , че е дошъл  на делова среща.  Grinning

Laughing Laughing Laughing

Да размърдаме вчерашната снимка  Wink Joy

http://www.youtube.com/watch?v=DcRehsJBd5g

# 369
                                                               Здравейте! Hug

Честито Благовещение!
                                 С пожелание за много добрини и благост в сърцата!
                                            Дано до всеки достигне добра вест!

Светъл празничен ден! Hug

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 10:30 от HELEN60

# 370
С най-добри пожелания и усмивки пристъпвам и аз в деня на Благовещение!  Hug Hug Hug

Берг и Али - от 20.03/2016 Hug Heart Eyes Grinning

Дечковци  Heart Eyes Heart Eyes

Цитат
Иска им се на феновете интервю, ама Кеньо е казал само , че е дошъл  на делова среща.

Ай дано след тая среща се чуят новини за екран, не за имоти  Laughing Laughing

# 371
 wavey  Hug

От вчера ми трият постовете, незнайно защо.  newsm78

# 372
Shocked Shocked Верно ли, ВГ?!

Ай, душинка  Heart Eyes Как я кара Йектата, бе девойки, някой знае ли? Утрепаха ли му героя или още не са  Mr. Green

Пиши пак, сестро,  ooooh! дано не съм изтървала

# 373
ВГ  Hug да не ти пука джанджазъм...напиши го пак  Peace

...за Душинката трябва да се отчете Пипи, като дойде  Hug
Аз колкото пъти го почвам сериала му, толкова пъти заспивам  Laughing Laughing Laughing

И една хубава Фунда  Heart Eyes

# 374
Shocked Shocked Верно ли, ВГ?!

Ай, душинка  Heart Eyes Как я кара Йектата, бе девойки, някой знае ли? Утрепаха ли му героя или още не са  :mrgree
Тук! Hug Наработих се за тая седмица. А сега Здравейте! bouquet Йекта си е добре, взе за детегледачка бившата си луднала жена.Друга луда пък е влюбена в него, изобщо голям екип е заформил. За сега единствено майка му и двойника на Енгин могат да го разобличат, ако не им спретне и на тях някой нещастен случай. Направи ми впечатление,че последния епизод(от миналата седмица)е 2,45часа, това е рекорд май по продължителност, а ние се надяваме да ги намалят.

Общи условия

Активация на акаунт