KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 74

• 52 710
  • 738
  •   1
Отговори
# 570

Само този отговор на Берг ме озадачи  Rolling Eyes малко в стил "ощипана кадъна"
Цитат
Глупаво е, че се прави. Но по целият свят сексът все още привлича силно вниманието на хората.

Варна го е превела "глупаво", но го срещнах и "смешно е"...  Thinking

Точно "глупаво" е казала. Берг има предвид превръщането на всяко целуване в сериал в сензация. Като невидели. Сякаш никога не са се целували или правили секс. И това наистина го има в турските медии. Стигне ли се до целувката в някой сериал и цъфват по първи страници.

# 571

Точно "глупаво" е казала. Берг има предвид превръщането на всяко целуване в сериал в сензация. Като невидели. Сякаш никога не са се целували или правили секс. И това наистина го има в турските медии. Стигне ли се до целувката в някой сериал и цъфват по първи страници.

Ами да! Твоят превод е правилен...иначе изглежда другояче  Grinning
Ама наистина звучи смешно де - секс и турски сериал...баба ми и Космоса  Joy кой би го очаквал  hahaha

....
Въпреки , че Карадайъ доста се постараха да разбият стереотипа  Wink  Kissing Heart

https//www.youtube.com/watch?v=Cvqsfpmdgh4

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 11:49 от косе-босе

# 572
Варна, благодаря ти за всички преводи и новини!  love001  bouquet

Много хубава фотосесия! С тази бяла рокля е прекрасна.  Heart Eyes

# 573
Ето едно мнение на руски с което съм съгласна  Wink
Скрит текст:
Здесь с ней не соглашусь, не сексуальные сцены привлекают внимание, а трепет любви от простого взгляда, прикосновения и признания - для ЛЮБВИ и слов порой не нужно - Карадайи передали ВЕРХ совершенства этой любовной Магии ....

И аз! И аз! И аз!

Особено това: ...Карадайи передали ВЕРХ совершенства этой любовной Магии ....

Колежката Георгиева я няма да се порадва на идолите си  Laughing  

В нейно отсъствие се порадвах на Краля и ПрЪнца.  Wink Grinning

Варна, меерррси за преводите на интервютата и клюките!  Hug bouquet ПрЪнц Чачун се учи от Негово Величество да си влага парите в имоти.  Money Аферим!  Sunglasses А ЕА ще го играе лудия султан ли?  #Crazy newsm78

# 574
Значи Енго пак ще си партнира с Берен  Thinking

се порадвах на Краля и ПрЪнца.  Wink Grinning

Голяма радост и любов  в ТТ  newsm18 Кенанисти и Чаатисти  Joy не са спрели да се прегръщат  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

https://twitter.com/nakoma__/status/716549000636272640

# 575
Сел  Hug не съм наясно как върви Кара севдата...обаче тук от Ай Япъм са качили ръководство по Махир Кара как се трошат чаши с длан и се кършат крайници , все едно са сухи клонки  hahaha hahaha hahaha жИстокооо!  Heart Eyes Кемал може да започва  Joy

Ох, жива да си, Косе, за това разкошно видео!  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Пиршество за сетивата!  Heart Eyes Измъчи ми се хулиганската душа, сестро, с тая кара севда!  ooooh! Sad Застанали ГГ един срещу друг и си говорят учтиво молим ви сЪ като смятат, че по тоя начин ще спечелят любимата жена.  Rolling Eyes А бе викам си що не вземете да се сбиете като мъже бе?!  ooooh! Mr. Green Начи да влезе Махир да го пребие онова леке гл.злодей, а и на Кемал няма да е зле да отвърти един шамар ей така за рефреш.  smile3508 Мечтииииииииииииии!

# 576

Ох, жива да си, Косе, за това разкошно видео!  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Пиршество за сетивата!  Heart Eyes Измъчи ми се хулиганската душа, сестро, с тая кара севда!  ooooh! Sad Застанали ГГ един срещу друг и си говорят учтиво молим ви сЪ като смятат, че по тоя начин ще спечелят любимата жена.  Rolling Eyes А бе викам си що не вземете да се сбиете като мъже бе?!  ooooh! Mr. Green Начи да влезе Махир да го пребие онова леке гл.злодей, а и на Кемал няма да е зле да отвърти един шамар ей така за рефреш.  smile3508 Мечтииииииииииииии!

Ох, ще ме умориш бе сестро  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ние вече сме тотално повредени...разбираме само от бой, кекс и турска музика  rotfImao

# 577
Ние вече сме тотално повредени...разбираме само от бой, кекс и турска музика  rotfImao

Добре де!  Peace Да не ги бие Батю.  Peace Само да ги изгледа и едно - Хадииииии! - мисля, че ще им е достатъчно на първо време на нежните кара севди.  Wink Laughing Hug

Обаче видеото с чашата и чупенето на крайници го въртя вече за найсти път.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy

Ето така се прави!

По хулигански!   smile3508

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 13:34 от selfie

# 578

Кенан с лявата чупи чаши, а с дясната удря. Еднакво добър  и с двете!

Берг е повече от прекрасна в тази фотосесия с тази бяла рокля. Някак е по-естествена, но и по-въздушна!

Интервютата са разкошни. Тя е много откровена. Поне докъдето трябва. Но не лъже в това, което казва. Поне не се усеща фалш и лъжа. Интелигентна двойка, интелигентно дете.

# 579
Привет на всички! bouquet

Варна, благодаря ти за всичко, което превеждаш и ни информираш за любимото семейство! Hug Hug

Берг ми харесва повече на екрана, отколкото зад микрофона, но това, което усещам аз няма никакво значение. Важното е да прави любимите си неща, да се чувства удовлетворена и и пожелавам истинско щастие най-вече в личен план.

# 580
В неделното издание на "Пазар сюрпризи" пуснаха вчерашното интервю само с няколко нови въпроса.

По памет ще предам отговорите. Ако излезе видео ще видя дали съм изтървала нещо.

Берг каза, че е започнала да се интересува от фотография във втори курс на Консерваторията.

"Тогава нямаше телефони, дигитални камери. Татко ми купи фотоапарат и оттам започна всичко. По времето на "1001 нощ" в дома ми влезе крадец и взе точно този фотоапарат. Много се разстроих тогава, с него бях направила първите си снимки. Снимам основно хора, деца...Като си погледна телефона виждам, че в него най-много са снимките на Али. Но той не обича фоторепортерите. Беше на 2 годинки, когато започна да ни пита защо го снимат. Обясняваме му: "Те те обичат, затова искат да те снимат." Той: "Но те не ме познават, защо ме обичат." Ние: "Играем в сериали, хората ни познават, обичат всички ни и затова ни снимат." Той: "Но аз не играя в сериали, защо трябва да ме снимат." И така си продължава. Даже аз като го снимам винаги пита: "Ще пуснеш ли снимката във ФБ или Инстаграм?"

Питаха я за тайните на красотата.

Берг: Честно казано, нищо специално не правя. Опитвам се да се храня здравословно. Ходя на пазарите, където продават чисти продукти. Преди ходех по-често. Готвя неща, които знам от майка ми. Ям много ястия с бакла, също храни, богати на протеини. Сега, когато не съм на снимачната площадка, не се гримирам. Затова не пишете сензационни заглавия: "Хванахме Ви без грим!" Аз по принцип си ходя без грим. Толкова тежък е гримът, когато си пред камера, че после хич не искам да хващам четката.

Репортер: Остани си винаги такава!

Берг: Благодаря ти!

Репортер: Беше ми много приятно.

Берг: На мен също.

А, забравих!

Репортер: Мислите ли за второ дете.

Берг: Да, мислим. Късмет. Когато дойде времето, ще стане. Но мислим за това.

Айде бе, Бергюзче. Ние вече го отписахме  този проект.  Joy

# 581
 varna_2 , bouquet

Цитат
Репортер: Мислите ли за второ дете.

Берг: Да, мислим. Късмет. Когато дойде времето, ще стане. Но мислим за това.

Айде бе, Бергюзче. Ние вече го отписахме  този проект.  35

Те тия работи с мислене не стават  Grinning, да вземат да поработят по-сериозно по въпроса. Grinning

# 582
Тук съм, любими мои хулиганки!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Май дините под мишка ми се оказа повечко отколкото мога да нося  Confused, но нивгаш не съм отделила поглед дори и за малко от вас.  Heart Eyes

На Варничка голяяяяяяямо благодаря за преводите. Всичко среднощ съм складирала и архивирала  Peace добавям красивите снимки на сладуша излезли днес в Хюриет и интервюто към него и сме готови. Peace

Повтарям... много красива  Heart Eyes Heart Eyes

Гледам синята розичка и пиленцето се радват на краля и прЪнца в мое отсъствие подобаващо  Heart Eyes Heart Eyes... спокойна съм, знам, че са огледани с поглед на ценители.  smile3503

# 583

Те тия работи с мислене не стават  Grinning, да вземат да поработят по-сериозно по въпроса. Grinning

Grinning Grinning Grinning

Ами и аз си мисля, че сега беше моментът, когато и двамата не са ангажирани с проекти, но те си знаят най-добре. Тази година, макар и далеч от екрана, мина много интересно за тях. Колко много неща направиха.

# 584
Да, прекрасно е, че им е хубаво и интересно да са заедно. Heart Eyes
Това е по-важно от всичко друго. Ако имат желание за още
дечица, дано да им се сбъдне. Praynig

Галка,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт