Звездни компромати - 277 част

• 103 550
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • на село

Ха! На Кимката ц*ц*те отишли чак на з*дника   Mr. Green

# 706
  • София
Велина Узунова в Бали

По същото време и Криско е бил там,  Whistling
Доста често попадам на снимки на въпросната , но така и не разбрах каква е Thinking

# 707
Добре, де - аз ли не разбирам, или тука нещо куца...
Щом като "папараците на вестника уловиха артиста да пие", защо същите тези папараци не го изчакаха да се качи пиян на колата си. И да имат пълен репортаж за нарушението. А не да се позовават на разказите на "потресени очевидци".

Не че имам желание да оправдавам или защитавам Ласкин. Но това е абсолютна липса на професионализъм, според мен.
"Лобното място" им е най-малкият проблем.  ooooh!

Защото това не е папарашка снимка, а фотка на някой читател-доброжелател щракнал Ласкин със смартфон, който им я е пратил и въобще не е висял да го чака да се качи в кола, а са си го изсмукали от пръстите.

Самият Ласкин ми е безкрайно неприятен и нямам никакво намерение да го защитавам, но това е класически пример на кафява дописка. Един чул, друг видял, трети написал

# 708
  • Rock & Roll feeling ...
Е това е злобно. Детето си е хубаво, не е виновно, че е дете на майка си и се изсипва жлъч и по него  Rolling Eyes

Защо е дете имам умиление,но не бих го нарекла "хубаво".  " Хубаво" е Шайло на Анджелина или дъщерята на Синди...

# 709
  • София
Гледам Аня Пенчева в "Комбина". Уж е тя, но...лицето не е нейното. Опъвана, разпъвана ooooh!
На 58 години е! Шапка й свалям!

# 710
  • Пловдив
Какво е това петно на левия и крак?

# 711
Гледам Аня Пенчева в "Комбина". Уж е тя, но...лицето не е нейното. Опъвана, разпъвана ooooh!
Аз свалям шапка на пластичния и хирург в такива случаи, щото тук не е само пръст на природата. Wink

Е това е злобно. Детето си е хубаво, не е виновно, че е дете на майка си и се изсипва жлъч и по него  Rolling Eyes
Защо е дете имам умиление,но не бих го нарекла "хубаво".  " Хубаво" е Шайло на Анджелина или дъщерята на Синди...
Е, и това е субективно! Особено пък Шайло.

# 712
Николче си е съвсем нормално средностатистическо дете...Жалко, че  прилича повече на баща си Валери, който в моите очи е нисък, трътлест, набит и с голяма, грубовата и биеща на тъпо глава...

# 713
Николче си е съвсем нормално средностатистическо дете...Жалко, че  прилича повече на баща си Валери, който в моите очи е нисък, трътлест, набит и с голяма, грубовата и биеща на тъпо глава...
Значи е грозно, не средностатистическо Simple Smile

# 714
  • Rock & Roll feeling ...
Е, и това е субективно! Особено пък Шайло.

Разбира се, вкусът е субективно нещо. В тази тема,най-вече се убедих в това .  А това,че Шайло е странна и не  е типичното 9-годишно момиченце и не носи русата си коса на прелестни букли, не заличава физическите и дадености.  Така,че не разбирам защо " осбено пък Шайло" !?

# 715
Субективно е, разбира се!
Не разбирам защо сваляте шапка на пластичния хирург на Пенчева. Rolling Eyes Явно много я е мразил да я опъне като....Дарина Павлова. На нея ми прилича, не на Кичето Mr. Green

# 716
  • Варна
Антония Бередин в булчинска рокля на ревю на Жени Живкова
нейната запазена марка "haute couture"

Мярнах нещо за частен самолет,
но ме домързя да чета
вярно ли е или да  Mr. Green

# 717
А това,че Шайло е странна и не  е типичното 9-годишно момиченце и не носи русата си коса на прелестни букли, не заличава физическите и дадености.  Така,че не разбирам защо " осбено пък Шайло" !?
Не намесвай половите ѝ предпочитания(или както там се казва изборът ѝ на превъплъщение). Аз лично, в своето обкръжение имам тесни контакти с точно такива деца - момичета, не едно, а няколко, така че това не ми е проблем. Чертите ѝ на мен пък не ми харесват. Нали се разбрахме, че може? Аз не харесвам и майка ѝ, и баща ѝ, ако трябва да стане по-ясно защо. Simple Smile

Аня ще заприлича на Дарина след още 3 опъвания, сега си е баш Кица. И прическата, и цветът на косата... бррр. Дарина върви вече към Аманда Лепор.

# 718
Значи е грозно, не средностатистическо Simple Smile
Не е грозно, но не е и красиво, това искам да кажа, лично мнение Peace

# 719
Изглеждаше като жената лъв.Защо си е направила тези корекции.

Общи условия

Активация на акаунт