Звездни компромати - 277 част

• 103 547
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Rock & Roll feeling ...
А това,че Шайло е странна и не  е типичното 9-годишно момиченце и не носи русата си коса на прелестни букли, не заличава физическите и дадености.  Така,че не разбирам защо " осбено пък Шайло" !?
Не намесвай половите ѝ предпочитания(или както там се казва изборът ѝ на превъплъщение). Аз лично, в своето обкръжение имам тесни контакти с точно такива деца - момичета, не едно, а няколко, така че това не ми е проблем. Чертите ѝ на мен пък не ми харесват. Нали се разбрахме, че може? Аз не харесвам и майка ѝ, и баща ѝ, ако трябва да стане по-ясно защо. Simple Smile

Не ги намесвам. На базата на това как е известно детето е ясно как може да се разчете твоето "пък" . И пояснявам,че точно тези странности не оказват влияние на физическите и дадености.

# 721
Не ги намесвам. На базата на това как е известно детето е ясно как може да се разчете твоето "пък" . И пояснявам,че точно тези странности не оказват влияние на физическите и дадености.
Не оказват, не твърдя обратното. Мисля, достатъчно бях конкретна по-горе, че това не ми е проблем. Не се прави на ясновидка, която ми е прочела мислите. Просто физическите ѝ дадености в моите очи не са такива, каквито са в твоите.
Спорът е излишен. Беше само споделяне на противоположна гледна точка.

# 722
Няма спор. Изясняваме се. Нямам проблем,че не я харесваш .

# 723
Аня Пенчева има страхотни зелени очи. От какъв зор си слага тези сиви лещи?

# 724
  • София
На мен пък Николчето ми е страшно сладко дете, много ми е бонбонеста.
Уви като имаме предвид родителите й, не искам да си я представям след 10-12 години Tired

Златка Райкова със селфи от фитнеса
Тя май вече не е с ММА-ца?

# 725
  • ❌❌❌
Селин Дион (много classy lady, да е жива и здрава Heart Eyes)

Ирина Шейк, както винаги ми харесва, много семпла, но тези обувки, кълна се, без пари не бих ги сложила, какво остава да дам 1000$ за тях Naughty (не казвам, че ги е дала, разбира се Grinning)

Гагата 1 2 3

Кара не дала пари на някаква просякиня, след като слязла от лимузината си. Каква драма!

# 726
Ми ето, тези двамата ми харесват, особено той Mr. Green ! Тази жена е такъв хамелеон!

# 727
  • София
Страхотни са. Рових да изчета и изгледам всичко, което можах за тях. Мисля, че той много държи на нея, нищо, че е по-хубавият във връзката Grinning. А Гагица май обича основно себе си и кариерата си Laughing.

# 728
Аз искам Гучинките чехли, много!
Гагица и мъж са жестоки!

# 729
  • ❌❌❌
 Пфффффффффф, казвай 'га имаш РД, лично ш'съ погрижа да ги получиш!
Взимам бабините галоши, слагам им по един ключодържател отгоре, облепям две стелки с пера от кокошките, пъхам ги в галошите и ти ги пращам по Спиди!

Ако тва не ти хареса кат' подарък - во век и веков ш'са откажа от тоз форум! Crossing Arms

# 730
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Шайло е интересно дете, аз я харесвам. Близнаците обаче не, особено момиченцето- просто са ми твърде приличащи на Анджелина, която меко казано не харесвам.
Любимото ми звездно дете обаче е голямото момче на Килиън Мърфи- хем донякъде прилича на баща си, хем е доста по-класическо красиво.

# 731
Всъщност Шайло най-много прилича на Анджелина ( и доста от Брад е взела ) .
Скрит текст:

# 732
Веждите на Брад, очите на Брад, устата на Брад, челюстта на Брад, носа на Брад, овала на Брад- къде точно е приликата с Анджелина newsm78? Сравни с Вивиан например (нали така беше името на близначката).

# 733
Очите са между тези на Анджелина и Брад, нослето също,а устата е на Анджи,особено долната устна.
На мен Вивиан  въобще не ми прилича на Анджелина ... Ти в какво откриваш прилика с Анджи ?
Скрит текст:

# 734
В челото, в овала, в очите далеч повече от Шайло (цветът например), във формата на устата (на Шайло горната устна е тотално копие на тази на Брад, долната е муцеста като на мама, но не е чак такава бърна, а и на Брад е също леко виснала). Като цяло според мен в Шайло няма почти нищо от Анджелина, а във Вивиан има и нещичко от Брад, но цялостно прилича на мама.

Общи условия

Активация на акаунт