Красивите турски актриси 1 (Номинационна Тема)

• 59 408
  • 664
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Няма нищо. Още веднъж, съжалявам, че така се е получило. Confused Hug

# 601
 rotfImao rotfImao rotfImao
Същевременно, нека не се лъжем - Халит Ергенч не само, че не е красив, не е и хубав, но даже не е и "средна работа", той определено спада към категорията на "грозниците", които умеят да са симпатични, въпреки грозотата си да развълнуват. Вълнувала съм се от героите му, но в никакъв случай не заради външността! Същото смятам и за Мурат Йълдъръм, когото много харесвам, но заради ролите му, не като мъж.
Ако щете вярвайте - абсолютно без негативно чувство към Халит Ергенч, смятам че справедливо може да оглави класация за най-грозен актьор в главна роля. Най-сериозно го номинирам, който иска да направи тема.  Peace

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 602
  • София
Между другото, пишете, за да можем да довършим темата поне. Flutter Flutter Flutter

# 603
  • София
Яд ме е, че не се номинирах тука за най-Убава актриса, късно са усетих нищо на следващата анкета

# 604
Яд ме е, че не се номинирах тука за най-Убава актриса, късно са усетих нищо на следващата анкета
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 605
  • София
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Значи, тука обратният проблем. На условието "красива" отговаряш, ама на "актриса"... Joy Joy Joy Joy Joy

# 606
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Значи, тука обратният проблем. На условието "красива" отговаряш, ама на "актриса"... Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 607
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Може пък и на актриса да отговаря, ама още да не знае.  Wink

# 608
  • София
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тинче отговарям! Как да не отговарям! Играла съм в пиеси в детската градина, ходила съм и на театрална школа!

# 609
я каква красива" актриса " Mr. Green и талантлива  Joy

айде стига ви толкова карсота ,че може да ви заслепи  Mr. Green

# 610
  • София
Айдааа отиде съня за седмица 

# 611
  • София
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тинче отговарям! Как да не отговарям! Играла съм в пиеси в детската градина, ходила съм и на театрална школа!
Ти да видиш... Shocked Shocked
Нова тема! Тема! Тема! hahaha hahaha hahaha

# 612
  • София
Трябва да спретнем ние един сериален спамо чат

# 613
  • София
Това ми напомня за фенфикшъна от един друг форум, ако помниш? Hug Hug

# 614
  • София
Това ми напомня за фенфикшъна от един друг форум, ако помниш? Hug Hug
Помня помня  hahaha

Но трябва си спретнем, един чат, ма да не ни го пренесат в потребителски групи ще запитам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт