Красивите турски актриси 1 (Номинационна Тема)

• 59 549
  • 664
  •   1
Отговори
# 435
  • София
ФЕ на мен ми е като пластмасово барби

# 436
Абе, страхотна си е - всичко си има. Heart Eyes Поздрав за всички в темата. Hug Вместо Есмералда да се чете Фахрие. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

https://www.youtube.com/watch?v=pb_QOFAy9Xc

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 11:50 от ·٠•Snejka•٠·

# 437
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Понеже трябва да изписваме темата, та ви питам какво не ви харесвав тази жена? На мен ми се вижда много нежна, женствена и красива.

# 438
  • София
На мен много ми харесва косата й. Heart Eyes Но като цяло не е мой тип. Нали знаеш - понякога дори не можеш да обясниш какво не ти допада в някого. Embarassed Embarassed

# 439
  • София
Абе, страхотна си е - всичко си има. Heart Eyes Поздрав за всички в темата. Hug Вместо Есмералда да се чете Фахрие. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Не всичко - краката и не струват а и прекалено големи скули има  Naughty

# 440
  • София
А точно... скули има за целия град

# 441
  • Бургас

И тук  Wink  - и пак е красива.  Heart Eyes То иначе сто тона фон дьо тен и баба знае. Mr. Green Wink А на Фахрие не й трябва и много грим - само лек, за да подчертае естествената й красота. Wink Heart Eyes

От толкова агитации и пробутвания на Фе, все по-грозна ми се струва. Може и да съм забравила как би изглеждала сега на екран, в някоя роля, например. То на фотосесии и безбройни селфита всеки ще се понаправи....

# 442

Не всичко - краката и не струват а и прекалено големи скули има  Naughty
Е,неее  Joy Joy Joy само не разбрах какво и е на краката и защо не струват  Mr. Green

# 443
  • София

Не всичко - краката и не струват а и прекалено големи скули има  Naughty
Е,неее  Joy Joy Joy само не разбрах какво и е на краката и защо не струват  Mr. Green
Явно не си им обърнала внимание но Фахрие има пълнички глезени и обикновено ги крие в панталони
дори и самите фенки го признават

# 444

Явно не си им обърнала внимание но Фахрие има пълнички глезени и обикновено ги крие в панталони
Абе дай ми нейната външност пък нека са ми пълни глезените  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 445
само едно не мога да разбера, защо толкова се нахъсвате да оплювате и хвалите даден/а актриса или актьор все едно че сте на заплата при тях..... Тук сме да се забавляваме, а не да се надпреварваме

# 446
  • София

Абе дай ми нейната външност пък нека са ми пълни глезените  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Е точно за нейната външност не се натискам има и по-хубави  Naughty
понеже ме попитаха какво не харесвам във Фе и аз посочих какво а и нали се бори за най-перфектната  newsm53 - това обаче си е мое мнение

# 447
хахаха ОПИИИ  Mr. Green
да си кажа - далеч съм от агитация  Naughty
просто споменахте за Фахрие и се изказах  Peace

# 448
  • София
само едно не мога да разбера, защо толкова се нахъсвате да оплювате и хвалите даден/а актриса или актьор все едно че сте на заплата при тях..... Тук сме да се забавляваме, а не да се надпреварваме
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Де да бях аз на заплата при, примерно, Ибрахим Челиккол. Да видите вий тогаз агитация. Joy Joy Joy

# 449
  • Бургас
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Де да бях аз на заплата при, примерно, Ибрахим Челиккол. Да видите вий тогаз агитация. Joy Joy Joy

newsm45
Аууу, блазя ти! Многу ти завиждам! Асистентка не искаш ли?

Общи условия

Активация на акаунт