Красивите турски актриси 1 (Номинационна Тема)

• 59 542
  • 664
  •   1
Отговори
# 450
Абе, страхотна си е - всичко си има. Heart Eyes Поздрав за всички в темата. Hug Вместо Есмералда да се чете Фахрие. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

https://www.youtube.com/watch?v=pb_QOFAy9Xc
Не всичко - краката и не струват а и прекалено големи скули има  Naughty
Е,неее  Joy Joy Joy само не разбрах какво и е на краката и защо не струват  Mr. Green
Явно не си им обърнала внимание но Фахрие има пълнички глезени и обикновено ги крие в панталони
дори и самите фенки го признават
Не съм и измервала дали са и пълни глезените или не  Mr. Green но дори и да е така това не я прави грозна  Mr. Green Whistling А и предполагам не е единствената с този и ДЕФЕКТ  Mr. Green

# 451
само едно не мога да разбера, защо толкова се нахъсвате да оплювате и хвалите даден/а актриса или актьор все едно че сте на заплата при тях..... Тук сме да се забавляваме, а не да се надпреварваме
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Де да бях аз на заплата при, примерно, Ибрахим Челиккол. Да видите вий тогаз агитация. Joy Joy Joy
Joy Joy Joy добре че не си  Mr. Green

# 452
  • София
Абе, страхотна си е - всичко си има. Heart Eyes Поздрав за всички в темата. Hug Вместо Есмералда да се чете Фахрие. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

https://www.youtube.com/watch?v=pb_QOFAy9Xc
Не всичко - краката и не струват а и прекалено големи скули има  Naughty
Е,неее  Joy Joy Joy само не разбрах какво и е на краката и защо не струват  Mr. Green
Явно не си им обърнала внимание но Фахрие има пълнички глезени и обикновено ги крие в панталони
Не съм и измервала дали са и пълни глезените или не  Mr. Green но дори и да е така това не я прави грозна  Mr. Green Whistling А и предполагам не е единствената с този и ДЕФЕКТ  Mr. Green
Никой не е казал че е грозна но не е и най-красивата ако трябва да съм искрена на мен например Пелинката от Фатиха /Дилара Йозтунч/ ми харесва повече
има перфектно тяло и е много нестандартна като красота но както се вижда тук никой не е гласувал за нея
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 13:25 от БлагаВест

# 453
Дилара само в лице не е ми харесва, но не значи че не ми е "любимка"  Mr. Green

# 454
  • София
само едно не мога да разбера, защо толкова се нахъсвате да оплювате и хвалите даден/а актриса или актьор все едно че сте на заплата при тях..... Тук сме да се забавляваме, а не да се надпреварваме
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Де да бях аз на заплата при, примерно, Ибрахим Челиккол. Да видите вий тогаз агитация. Joy Joy Joy

newsm45
Аууу, блазя ти! Многу ти завиждам! Асистентка не искаш ли?
Искам, искам. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 455
Стига сте спорили и 2-те са красиви  Laughing

Нургюл ми скри шапката в Парампарчата. Поне до там дето гледах, страшно красива беше  Peace
Много селски я обличаха, но в лице беше върха  Laughing
Нея я харесвам повече сега, отколкото преди  Laughing

Фахрийето си е красавица, с грим без грим, хубава е много  Heart Eyes
Неслихан също  Peace Само да не е с червено червило и много пудра  Laughing
Мен па там ми беше ужасна Laughing една подпухнала в лицето ooooh! ако беше като в Лин щях да гласувам за нея Peace

Айййй Shocked гледам и не вярвам на ушите си Mr. Green

# 456
Скрит текст:
Стига сте спорили и 2-те са красиви  Laughing

Нургюл ми скри шапката в Парампарчата. Поне до там дето гледах, страшно красива беше  Peace
Много селски я обличаха, но в лице беше върха  Laughing
Нея я харесвам повече сега, отколкото преди  Laughing

Фахрийето си е красавица, с грим без грим, хубава е много  Heart Eyes
Неслихан също  Peace Само да не е с червено червило и много пудра  Laughing
Мен па там ми беше ужасна Laughing една подпухнала в лицето ooooh! ако беше като в Лин щях да гласувам за нея Peace

Айййй Shocked гледам и не вярвам на ушите си Mr. Green
Mr. Green Joy Joy Joy Joyма ми е любимка  Naughty нищо че  не и харесвам суратя  Naughty Joy Joy Joy Joy

# 457

Ммм, хубави са и глезенчетата, какво им е? newsm78

А... и да уточня, да няма пак излишни писаници относно това - никого не агитирам, защото виждам, че няма смисъл.  Hug

# 458
  • София

Ммм, хубави са и глезенчетата, какво им е? newsm78

А... и да уточня, да няма пак излишни писаници относно това - никого не агитирам, защото виждам, че няма смисъл.  Hug
Не  агитираш само дето продължаваш да ни убеждаваш колко е хубава  newsm62
това че не е между първите значи че има и други които мислят като мен  smile3505

# 459
Елчоо  Party Party Party

# 460
  • София
Аз повече в онази тема не мога да се мъча - сто пъти казах да се поовладеят с писането, а има постове с по две думи. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Ще си тегля локумите тук и няма да се обаждам там - само нощес, за да обявя резултатите. Ако дотогава не заключат темата (което, най-вероятно, ще стане).

# 461
Не  агитираш само дето продължаваш да ни убеждаваш колко е хубава  newsm62
това че не е между първите значи че има и други които мислят като мен  smile3505

Joy Joy Joy Joy Joy Само ти отговарям, иначе виждам, че няма надежда да влезе в тройката.  Laughing Laughing Laughing Това имах предвид. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing

# 462
  • София
Оффф Снежке престани с тая Фахрие 5 страници само за нея, пък то ни писна да я рекламираш, пфуууу
И на някой да не му е била противна ФЕ, вече му  е....

# 463
Оффф Снежке престани с тая Фахрие 5 страници само за нея, пък то ни писна да я рекламираш, пфуууу
И на някой да не му е била противна ФЕ, вече му  е....
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 464
Поредните теми  Mr. Green от многото такива.  Laughing
Има хубави измежду изброените, нооооооо..... с две думи не гласувах, при мъжете обаче съвсем друго стоят нещата и си дадох гласа. С него и без него все тая, но ей така за кеф без да ме вълнува крайния резултат, каквото-такова.

Общи условия

Активация на акаунт