Красивите турски актриси 1 (Номинационна Тема)

• 59 516
  • 664
  •   1
Отговори
# 525
Лучия, радвайте се, че сте напред в класацията и бъдете кротки  Mr. Green

# 526
Малко да разведря атмосферата.

Тоз бил нааааай-сексапилният затворник.
Скоро излязъл от затвора и щял да става манИкен.

Цитирам "Само за един ден Мийкс получи 10 914 харесвания и 2400 коментара в социалните мрежи, главно от "впечатлени" жени, които се възхищават на външния му вид. Джеръми покори женските сърца с изразителните си скули, дебели устни и чувствен поглед."

Тия почитателки определено не са от третата възраст. Закъде без скули и дебели устни. И татуси си има момчето. И мускули.   Joy Joy

http://life.dir.bg/gallery.php?id=21967464#topnav

# 527
  • София
Лучия - Шегата с третата възраст беше след нападка от страна на това, че не сме оценявали качеството, ама едно е шега, едно е да влезеш и да обиждаш как и да е.....

# 528
Лучия - има нещо различно от това да кажеш, че не си трета възраст и затова според теб Халит, не е красив и симпатичен, друго е да влезнеш и да кажеш, че всички са грозни щот харесват еди кой си.

Напротив, отличихте ни като хора от някакво по - долно качество. То не бяха подигравки, то не беше чудо. Но всяко търпение в един момент се изчерпва. Ама не го приемайте лично. Че ще взема да цитирам пост, в който актьорите бяха наречени "сульо и пульо". Sad

А за Халит ясно и точно съм обяснила в поста, с който го номинирах. Май не ви остава време да четете от драскане....
До сега плюехме Халит Naughty не сме плюли лично някоя от вас Naughty

Аз го казах това bowuu е та кво Laughing за мен са такива всички без изключение Naughty нито ги познавам лично Peace нито съм седяла с  тях на една маса Peace нито съм си писала с тях Peace

# 529
  • София
Анкетата в другата тема приключи, тъй като темата беше заключена. Това са резултатите:

1. Бурак Йозчивит 125 (13%)
2. Баръш Ардуч 104 (11%)
3. Халит Ергенч 102 (11%)

---

4. Мурат Йълдъръм
5. Къванч Татлъту
6. Енгин Акюрек
7. Чаатай Улусой
8. Кенан Имирзалъоулу
9. Ибрахим Челиккол
10. Кадир Доулу

---

11. Нежат Ишлер
12. Мехмет Акиф Алакурт
13-14. Джансел Елчин / Мехмет Гюнсюр
15. Каан Урганджиолу

# 530
Всеки си има различен вкус така си е , но явно тука повечето са по -големи  и се заглеждат в по - големи  мъже , няма лошо ... аз като младичка се заглеждам в младичките агънца  Crazy

# 531
Ай радвайте се на третото място  Mr. Green

# 532
Булка, аз пък си имам фаворитчета от Берк Октай  Flutter Mr. Green

# 533
И все благодари на Бог че го е взела този мъж  hahaha каква късметлийка  hahaha

Ми хубаво де,нарекли сме ви 2..3-та възраст,ми наречете ни пикли и готово  hahaha аз няма да се обидя,какво и за изказването на тази госпожа  Peace през "шапката" ми е дали ще ме нарече грозна,тъпа или каквито още ни нарекохте ама нито ме знаете коя съм,нито колко съм умна или каквото и да е било за мен  Peace

Аз съдя по това,че едно младо момиче няма да тръгне да откача по Халит,да го защитава и да вика Той е Бог Joy  добре,не сте всички бабички (макар че никога не съм го казвала) ...пък ако съм ...еми забравила съм  hahaha нали съм тъпа

# 534
  • София
Всеки си има различен вкус така си е , но явно тука повечето са по -големи  и се заглеждат в по - големи  мъже , няма лошо ... аз като младичка се заглеждам в младичките агънца  Crazy
Миленче не е до възраст има момичета, които си падат по по-възрастни, ама пак  трябва да са красиви по-възрастни, а не талантливи.  Аз също си падам по по-големи, ама ако ми дадат Клуни примерно, Халит е невероятен ама красив не е... и не бих гласувала за него в такава класация.

# 535

Малко да разведря атмосферата.

Тоз бил нааааай-сексапилният затворник.
Скоро излязъл от затвора и щял да става манИкен.

Цитирам "Само за един ден Мийкс получи 10 914 харесвания и 2400 коментара в социалните мрежи, главно от "впечатлени" жени, които се възхищават на външния му вид. Джеръми покори женските сърца с изразителните си скули, дебели устни и чувствен поглед."

Тия почитателки определено не са от третата възраст. За къде без скули и дебели устни. И татуси си има момчето. И мускули.   Joy Joy

http://life.dir.bg/gallery.php?id=21967464#topnav
Ухаааааа Laughing халал да им е Mr. Green

Анкетата в другата тема приключи, тъй като темата беше заключена. Това са резултатите:

2. Баръш Ардуч 104 (11%)

---

4. Мурат Йълдъръм
5. Къванч Татлъту
6. Енгин Акюрек
7. Чаатай Улусой
8. Кенан Имирзалъоулу
9. Ибрахим Челиккол
10. Кадир Доулу

---

11. Нежат Ишлер
12. Мехмет Акиф Алакурт
15. Каан Урганджиолу
Мойте са в десетката Party Party Party Mr. Green

Булка, аз пък си имам фаворитчета от Берк Октай  Flutter Mr. Green
Знам Laughing Party

# 536

2. Баръш Ардуч 104 (11%)

---

4. Мурат Йълдъръм
5. Къванч Татлъту
6. Енгин Акюрек
7. Чаатай Улусой
8. Кенан Имирзалъоулу
9. Ибрахим Челиккол
10. Кадир Доулу

---

11. Нежат Ишлер
12. Мехмет Акиф Алакурт
15. Каан Урганджиолу

И моите са в топ 10. Wink Laughing Party Единият в топ 5 биля. Laughing Mr. Green

# 537
Лучия - Шегата с третата възраст беше след нападка от страна на това, че не сме оценявали качеството, ама едно е шега, едно е да влезеш и да обиждаш как и да е.....

Много бързо го обърнахте на шега. Която от вас се чувства красива, защо се обижда, че го приема и лично? Няма такъв филм! Като си тръгнала да настъпваш, ще се наложи и да търпиш....
Изобщо нямате представа коя в какви мъже се заглежда. Примитивно е да се обобщава, само и само да си начешете егото.

Не съм видяла някъде да  е написано, че Халит е Бог. Може ли цитат? Ако съм пропуснала, се извинявам.  bowuu

Поне 200 пъти повторихте какъв бил Халит. Други не мислят като вас. Просто е.

# 538
  • София
Моите са съответно на 1во, 7мо и 9то място, тъй че нямам никакви претенции. Нито пък имам претенции към тройката - напротив: показва вкусовете ни съвсем реалистично, тъй като и тримата са коренно различни. Даже е интересно, че са с малка разлика в гласовете.

Друг е въпросът, че Баръш дръпна адски рязко точно накрая. Rolling Eyes

Не знам дали ще изчакам да свърши тази анкета от само себе си. Сигурно ще я прекратя преди да изляза и ще обявя резултатите. До вчера имах желание и за други теми, но няма да правя повече нищо. За съжаление, както няколко души ми казаха преди да пусна темите - ще стане скандал. Не бих го дефинирала като "скандал", но е адски грозно това, което се изписа и продължава да се пише по темите. От няколко дни само чета "Халит е харизматичен, но не красив" или "Баръш пък го харесват само гейовете". Как да му се правят на човек теми... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 539
Миленче не е до възраст има момичета, които си падат по по-възрастни, ама пак  трябва да са красиви по-възрастни, а не талантливи.  Аз също си падам по по-големи, ама ако ми дадат Клуни примерно, Халит е невероятен ама красив не е... и не бих гласувала за него в такава класация.
еми да може зрял мъж , ама да има вид , да е красавец някой, ще кажа евала,ама .....На бялото няма как да кажеш черно примерно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт