Е... шоколадчета хапвам. Но не и вафли, чипсове и бонбонки. Много ме е яд, че се получава така.

ама кой да помисли тогава...мен вятъра ме е веел на бял кон като пропуших на 16

Беше преди 3 дни и сега пак ми се пуши сякаш тепърва ги спирам
А не бях пушила 3 месеца.Много много ме е срам.Дори не ми прилоша докато я пушех и ми беше много приятно.Ужас!Няма такъв капан! Повече не запалих,но тези три дни са кошмарни ,сякаш започвам всичко отначало и то си е така де.Не се подлъгвайте за нищо на света,защото после е двойно по-трудно да не запалите или поне при мен и така

Беше преди 3 дни и сега пак ми се пуши сякаш тепърва ги спирам
А не бях пушила 3 месеца.Много много ме е срам.Дори не ми прилоша докато я пушех и ми беше много приятно.Ужас!Няма такъв капан! Повече не запалих,но тези три дни са кошмарни ,сякаш започвам всичко отначало и то си е така де.Не се подлъгвайте за нищо на света,защото после е двойно по-трудно да не запалите или поне при мен и така 
твърдо вярвам, че това подхлъзване няма да те спре. Колкото до мен, току що се прибрах в София и съм горда да ви съобщя, че ми се пуши както на куче му се въргаля в кал, но се сдържам все още. Теглото ми е точно 56.8 кг. Ще го следя и ще ви докладвам, мили дами, както и ако забележа някаква друга положителна или отрицателна промяна
ще ги сломим тия гадове цигарите! П.П. Забравих да добавя за статистиката - пуша по кутия на ден от 11 години.
Това психиката е страшна работа, трябва да се помъчим да я изкривим в положителна насока макар и насила. Подсещай се защо си ги спряла и какво печелиш от цялата работа