Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 12

• 63 345
  • 776
  •   1
Отговори
# 360
  • SF
И аз спортувам и не ям нищо особено. На Великден всички изядоха по 2 козунака, а аз половин резен, колкото да го опитам. И без това не обичам козунаци кой знае колко много. Мек бял хляб не съм яла от дете.
Е... шоколадчета хапвам. Но не и вафли, чипсове и бонбонки. Много ме е яд, че се получава така.

# 361
Момичета, след прочит на тази прекрасна книга "Не пуша вече" на Алън Как, реших и аз да захвърля проклетия навик от вчера вечерта. Стискайте ми палци, а аз ще ви държа в течение на прогреса. Simple Smile

# 362
  • Варна
Момичета, след прочит на тази прекрасна книга "Не пуша вече" на Алън Как, реших и аз да захвърля проклетия навик от вчера вечерта. Стискайте ми палци, а аз ще ви държа в течение на прогреса. Simple Smile
Успех! Сама ще се убедиш че не е мисия невъзможна. Ако си решила твърдо, ще успееш, и не мисля че ще съжаляваш ! Simple Smile

Относно напълняването... Ами то нямаше да го има никога, ако не бяхме правили грешката да пушим  ooooh!  ама кой да помисли тогава...мен вятъра ме е веел на бял кон като пропуших на 16  Laughing Каквото - такова, по добре така отколкото да се тровим  Grinning

# 363
Еlegance 88,добре дошла при нас.Поздравявам те за решението ти bouquet
Момичета,изпуших една цигара.Нещо се случи и аз не издържах CryБеше преди 3 дни и сега пак ми се пуши сякаш тепърва ги спирам CryА не бях пушила 3 месеца.Много много ме е срам.Дори не ми прилоша докато я пушех и ми беше много приятно.Ужас!Няма такъв капан! Повече не запалих,но тези три дни са кошмарни ,сякаш започвам всичко отначало и то си е така де.Не се подлъгвайте за нищо на света,защото после е двойно по-трудно да не запалите или поне при мен и така Embarassed Cry

# 364
Аз вече половин година съм без цигари и интересното е, че нито в началото ми се пушеше, нито сега. Изобщо не ме изкушават цигарите, напротив, съвсем ми опротивяха...
Не се поддавайте на гадините, можете и без тях  bouquet

# 365
Забравих да кажа,че открих как да сваля килограмите.Храня се до 18ч. като си позволявам всичко през деня и след 18ч. нищичко,само и единствено вода.За 3 дена 1 кг. съм свалила.Лека на всички bouquet

# 366
  • София
Еlegance 88,добре дошла при нас.Поздравявам те за решението ти bouquet
Момичета,изпуших една цигара.Нещо се случи и аз не издържах CryБеше преди 3 дни и сега пак ми се пуши сякаш тепърва ги спирам CryА не бях пушила 3 месеца.Много много ме е срам.Дори не ми прилоша докато я пушех и ми беше много приятно.Ужас!Няма такъв капан! Повече не запалих,но тези три дни са кошмарни ,сякаш започвам всичко отначало и то си е така де.Не се подлъгвайте за нищо на света,защото после е двойно по-трудно да не запалите или поне при мен и така Embarassed Cry

Ееее много кофти. Не се подлъгвай повече. Аз от 8 март до сега не съм запалила. Имаше няколко момента в които ми се допушваше, но се разсейвах и повече не ми се е допушвало. Не ми пречи някой до мен да пуши. Ще видим до кога ще издържа. Но и като цяло аз не съм и някакъв върл пушач....пушех 1 кутия по седмица.

# 367
  • SF
Днес пак завидях на приятелка, която извади едно много елегантно Собрание от чантичката си и с такъв кеф я запали. Димът идваше към лицето ми и нямах нищо против. Обаче не пуша. А ми е толкова лесно с моите 10 цигари на седмица и мисълта, че пуша малко, че пуша едно голямо нищо, колкото за кеф, колкото за компания.
Обаче половин година не съм пушила. И килограмите нагоре са 6, а не 4. Вчера съм ви излъгала нещо (или така ми се е искало да бъде).

# 368
Да кофти много ме е срам и най-вече ме е яд на мене си ама много ме е яд.Когато ги спрях па 8-ми март ми Беше по-лесно отколкото сега.Имам чувството ,че съм гладна постоянно,но знам,че това е лъжа.Просто ми се пуши.Това е никотинов глад.

# 369
Аз явно съм наркоманка,едвам се удържам да не изтичам до магазина за цигари.И то само защото се ядосах.Започвам да си мидля,че наркомана в мен само си търси причина за да запаля отново.
.

# 370
Puncho, ще се справиш  Hug твърдо вярвам, че това подхлъзване няма да те спре. Колкото до мен,  току що се прибрах в София и съм горда да ви съобщя, че ми се пуши както на куче му се въргаля в кал, но се сдържам все още. Теглото ми е точно 56.8 кг. Ще го следя и ще ви докладвам, мили дами, както и ако забележа някаква друга положителна или отрицателна промяна  Simple Smile ще ги сломим тия гадове цигарите!  П.П. Забравих да добавя за статистиката - пуша по кутия на ден от 11 години.

# 371
Е,не си купих цигари и Слава Богу,но не знам как ще я карам.Ще се справя,но се усещам как започвам да убеждавам себе си ,че няма нищо лошо ако запаля една цигара.Ужас момичета и то след всичко което изписах и бях сигурна в себе си. #2gunfire

# 372
  • Варна
Ахааа това със самоубеждаването го знам, не се поддавай на психиката си в момента, защото това мислене е грешно и води до следващото по фатално подхлъзване. Тези мисли са най натрапчиви първите дни след спиране на цигарите, и ги има първите месеци след спирането. Аз се оставих на воля да си го повтарям " какво пък толкова.. 1 цигара" но не си разреших да посегна към цигара. Накрая самата мисъл избледня и се изтърка от повтаряне .. и не го мисля вече  Grinning Това психиката е страшна работа, трябва да се помъчим да я изкривим в положителна насока макар и насила. Подсещай се защо си ги спряла и какво печелиш от цялата работа  Simple Smile
Есмее, недей завижда. Тя хубаво си ги пуши с кеф ама не усеща че си вреди нали? Много витамини се губят при пушачите, затова на тях им трябва двоен прием. Дори да не и личи че е пушачка, най вероятно само външно не и личи тъй като поддържа кожата си максимално добре, кремове, маски и т.н., което пак е разход на време и пари. 10 цигари на седмица не са много, но и те имат голямо въздействие върху теб, съдейки по качените кг. Може би тялото ти е добре в тези кг. защото сега не ти липсват витамини и т.н. които са в недостиг при пушачите, и липсват токсини в кръвта ти, които карат тялото ти да слабее. Нали знаете че от някои хранителни добавки се пълнее? То е защото даваме всичко необходимо на организма си, в по голяма доза, и нищо не му липсва, нищо не го тормози и пълнеем с някой друг кг. Предполагам, че освен всичко тези 10 цигари пак са забързвали метаболизма достатъчно. Така че, тези 6 кг. са си ок предвид начина ти на живот и нуждите на тялото ти. Също, и годините имат значение, тъй като след 30 метаболизма се забавя повече доколкото знам...
Айде че стана дълго Simple Smile Peace

# 373
Всичко е въпрос на психика и самонавиване. Изключете мисълта за цигарата и няма да ви се пуши. При всяко посещение, просто я гонете от мозъка си и тя ще си иде.

# 374
Esmee,твоята приятелка не е за завиждане.Напротив!По-скоро е за съжаление.Не й завиждай,ами се радвай,че си се спасила от този ужас. Wink

Общи условия

Активация на акаунт