Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 12

• 63 340
  • 776
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, вече 2 години не пуша. Спрях ги с помощта на електронна цигара, като в последствие отказах и нея.
Успех на всички!

Преди това пушех от 10 години, почти по кутия на ден.

# 391
Момичета искам да ви питам дали при всяка една от вас имаше покачване на килограмите и успяхте ли да ги свалите после

# 392
Да, имаше и все още си ги нося  Peace

# 393
Аз качих 10кг. Grinning

# 394
Да, качих, не,не съм ги свалила.
Не съжалявам за нито един килограм, предпочитам дебела и здрава,отколкото смърдяща и болна.

# 395
  • Бургас
И аз напълнях, не съм ги свалила още.
Но не съм сигурна дали са от цигарите при мен. Факт е че през първите няколко месеца не качих и грам.
Имам обаче две дискови хернии, заради които няколко пъти се налага да ми слагат по една седмица инжекции с кортикостероиди. И сумати хапчета изпих пак стероиди. А от тях се пълнее доста и трудно се сваля после. Та може и да не са цигарите виновни само.

# 396
Благодаря Ви момичета,че споделихте просто питам от любопитство.

# 397
Благодаря,че споделихте

# 398
puncho, кажи при теб как са нещата с кг?

# 399
Момичета! Ето ме и мен, бях изчезнала за малко Simple Smile Да се похваля, правя почти 5 месеца, откакто ги спрях! Успех на всички, мили мои! Това е най-доброто решение, което може да вземете за себе си! В началото е трудно, но после се чувствате горди и изпълнени с енергия и сила! Heart

Simple Smile))) bouquet
И за всички, които си мислят, че ще напълнеят ...аз за сега не съм напълняла и мисля, че ако не увеличим приема си на храна, няма да напълнеем. Не си търсете извинения, за да не ги спрете, просто действайте! Simple Smile)))))

# 400
  • SF
Аз качих 4 кг, но не знам дали от спирането, защото ги качих месеци по-късно. Слаба съм и за мене 4 кг са много и ми личат. Свалила съм 1-2 от тях.
Казват, че отказването от цигарите не води до напълняване, но човек си пълни времето за пушене, дъвчейки нещо. Апетитът се увеличава и прсто се храни повече от преди. Аз категорично не съм увеличила храната като количество, но си признавам, че не ям полезни неща (само марули), а шоколадчета и сладоледчета.

# 401
Това може и да е валидно първите седмици, ама сега вече категорично нямам време за пушене, което да пълня с ядене.

# 402
  • Варна
Според мен, метаболизма се забавя, така, че за да останем същите кг. трябва да хапваме дори по малко от преди, когато сме пушили. На мен почти не ми остава време да тренирам, но успях да стегна малко дупе и крака, ама съвсем малко. На кг. варирам + 1-2 кг - 1-2 кг., все още е +4кг, ако смятам  в най дебелото ми положение. Май задържам вода през деня и за това така.

# 403
Raya Rot аз качих 6 кг ама буквално от нищото наистина.Не съм увеличила храненето.И понеже съм с финна костна система изглежда,че съм качила 10 тоест имим корем,паласки и бричове ShockedКъм момента съм 54кг.Не съм дебела никак даже,нооо това не са си мойте кг.И така ще ги боря някак си.Сутрин тичам в парка и не се храня след 6 часа.

# 404
Къде сте момичета? Вече 4 месеца откакто не пуша като изключа онази цигара.Много съм горда.Налегнаха ме ядове но дори не се и сещам ,че съм пушила някога.При внезапен проблем в
ече не ми идва да запаля както беше в началото.

Общи условия

Активация на акаунт