Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 12

• 63 312
  • 776
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
И аз пъпчасвам. Но не ми е излизала пъпка от месец насам, сутрин и вечер си чистя лицето с розова вода, ограничавам грима и май помага (да чукна на дърво)

# 421
  • София
Привет и от мен!
Девет месеца и нещо от спирането на цигарите. Още ми се пуши от време на време, но проблема са по-скоро килограмите +6-7. Спортувам, но и ям и пия и.....не мога да сваля нито грам. Да сме живи и здрави.
Успех на новоприсъединилите се!

# 422
Аз отдавна не пуша, мина ми и мирака. Да, качих малко, ама почнах и фитнес и с воля и борба успях да наложа свето. Много изтощително, ама става!

# 423
Здравейте отново. След бездимна година и половина, някак си пак пропуших.....направо неусетно. Наскоро се замислих, че става година от както пак пуша и очевидно пак съм се пристрастила..... подготвях се психически от няколко седмици и днес реших, че е деня! Предното спиране не беше много трудно, единственото, което ме притеснява са килограмите след това Sad развивам някакъв невероятен апетит и всичко става много вкусно...

# 424
Здравейте момичета!Може би вече ставам досадна,но просто искам да споделя с вас ,че успях да сваля всичките 6 кг с точковата диета.Много съм щастлива и същевременно съм малко сащисана защото не мога да повярвам просто. ShockedПрепоръча ми я приятелка,коята се стопи пред очите ми без йо-йо ефект.Продължавам да не пуша вече ще станат 5 месеца и така.Ако искате пробвайте диетата.Действа! Hug

# 425
Май темата е доста умряла.... Simple Smile

# 426
  • Варна
Успех vv88! Не се притеснявай за килограмите,  По вредни са токсините в цигарите от няколко кг. отгоре Simple Smile Все пак гледай да не се тъпчеш. А и сега е лято и някак си не върви яденето а по скоро течностите в по големи количества  Grinning
 Хубаво е да се раздвижи малко темата, та да напомни на тези, които са запланували да спрат цигарите, че има някаква подкрепа тук и може и да започнат по скоро с промяната  Wink
puncho410  Браво ! За колко време ги свали тези кг. ? Днес хвърлих един много бърз поглед за тази диета но ми се струва че мога да плюскам като .... и някак не ми се връзва цялата идея  Thinking
Сега ще доогледам да видя дали не пропуснах нещо в бързината.
А да!  Днес правя 8 месеца без тази СМРАД. Много ми е хубаво !  bowuu Grinning
Пожелавам на всички много чист въздух и позитивно настроение  bouquet

# 427
TediBlue,свалих ги за 2 седмици много бързо.Незнам за плюскането но аз като се замисля спрях захарта,хлябът и ориза иначе си ям всичко друго.И кафето без захар задължително.И резултатите са налице.

# 428
Хей момичета никой не пише вече.Или са пропушили или просто вече не пушат от толкова отдавна,че не се сещат за темичката.Дано все пак е второто.Аз лично пак имам кризи и пак ми се пуши CryДаже мозъкът ми ми казва--Абе я вземи си запали една цигарка.---Ама аз съм инат.Незнам явно ще съм си бивш пушач до края на живота и никога непушач.Вчера се видях със стар приятел,който не пушеше от 8 години и миналата седмица е пропушил защото хванал жена си в изневяра.Ужас много ми стана мъчно.Пишете момичета пишете bouquet

# 429
Ето ме. Не съм пропушила. Simple Smile Но и аз сигурно ще си остана цял живот със съзнанието на бивш пушач, така че тук не мога да съм от полза за надъхване. Даже днес минах зад някаква дама, която пушеше ароматизирани цигари, които очевидно някога съм пробвала и аз. Ами душех като хрътка след нея и се опитвах да си спомня името на цигарите. Ужас! Но пък се гордея, че не съм пропушила над година и половина след отказването. Може пък да има надежда да забравя, че въобще съм палила.

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 09:45 от Estlar

# 430
  • Стара Загора
И аз да се похваля, че вече 5 месеца съм без цигари newsm44
истината е че още ми се пуши  Embarassed,но не си позволявам да кривна.
За кг-аз качих 6 кг ,и така си стоят за сега.Преди бях много слаба ,имах нужда да от 3-4 кг,така че ако сваля 2, другите нека останат ,ще бъда доволна.
по въпроса за пъпките,първите 3-4 месеца бях ужас,постоянно едни пъпчици по лицето,направо се бях побъркала ,но нещата вече се коригираха и лицето ми се изчисти.Но най-голям проблем ми беше подутият корем и запек.в чудо се видях . smile3511
Сега 5 месеца след спирането всичко лошо отзвуча ,и се гордея че успях  Grinning.

# 431
И аз съм тук  bouquet
Вече осем месеца съм горд непушач Simple Smile
Не ми се пуши, не ме блазни, не ме дразни, не мисля за тях. Сякаш никога не съм пушела. Тези, които пушат около мен, ще ме отровят, мирише ми ужасно...
Дръжте фронта и не се подлъгвайте с "една цигарка"  bouquet

# 432
Ей,момичета как се радвам,че сте тук! bouquet Heart EyesЧудех се къде изчезнахте.Браво на вас! Страхотни сте ,че удържате фронта.Аз вече 5 месеца не пуша и още ми се припалва,а в началото не беше така.
Kokovi4 ,виж точковата диета аз с нея свалих всичко качено досега
Dafnita,завиждам ти ,че не ти се пуши Embarassed

# 433
  • SF
Аз се улавям, че също с удоволствие улавям дим от цигара. Не пуша и не искам, но съм си на крачка от удоволствието. Не ме интересува дали е крачка или километър.  Вечер на балкона под звездите сама с мислите си най ми липсва. Сега въобще не се и пробвам да излизам на балкона.

# 434
Този път е доста странно....по принцип реших да ги спра преди 10 дена. Не бях така психически подготвена като предния път и като излязох Петък вечер естествено се изкуших и пуших. От тогава пак не съм пушила и планирам сега някаква странна цигарена диета - да пуша само като излизам вечер и пия( Петък, Събота ). За сега ми се получава, но да видим....

Общи условия

Активация на акаунт