Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 12

• 63 273
  • 776
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря ви за подкрепата момичета,наистина ми е нужна HugИмам чувството,че всички пушат и това не им пречи  newsm78.Че не е толкова лошо и само аз се вкарвам в някакви филми,че торбичките под очите ми са от нещо друго,това,че ми е застанала някаква гадост на гърлото е от нещо друго,че се събуждам като парцал пак не е от цигарите😑Въобще като пуша ми е зле и завиждам на непушачите,като не пуша пак ми е зле и завиждам на пушачите SadЗнам,че това не е правилната настройка,но не мога да чакам да ми дойде някакво просветление,и да ги спра с усмивка както пише Алън Кар.Явно трябва да мина по трудния път.Има ли сред вас успяли да се отърват,въпреки тези противоречия?На теория всичко ми е ясно НЕ ИСКАМ ДА ПУША ,но защо по дяволите след като не искам по цял ден мисля само за това и постоянно съм в някакъв диалог със себе си? Малко оплетено стана,но ще съм благодарна,ако някоя от вас откликне.До кога трябва да се боря,иддват ли по-лесни времена или винаги ще копнея за една  Tired

# 526
Anonimna83, при мен беше по-различно. Аз дочаках просветлението и ги спрях с радост  Laughing
Бях стигнала до 2 кутии, точно 2 кутии цигари си купувах всеки божи ден. Сърцето ме болеше, главата ме болеше постоянно, не можех да дишам. Всяка сутрин се будех с мъка и болка.
Имам чувство, че ако не ги бях спряла сега нямаше да пиша....
Недей да чакаш да дойде просветлението, както мен. Радвай се, че вече не си част от този кошмар. Когато водиш диалог със себе си се убеждавай колко правилно си постъпила. Убеждавай се за ползите от спирането на цигарите. И най-вече, НЯМА НИТО ЕДНА ПРИЧИНА ДА ПУШИШ, НИТО ЕДНА. С времето все по-рядко ще водиш диалози със себе си и все по-рядко ще ти се пуши, вярвай ми  Hug

# 527
  • Русе
Диалозите са ми много познати, опитай да не стоиш покрай хора , които пушат. И гледай да са ти заети ръцете, малки кратко и наставнически, но от тел...стискам палци!

# 528
Здравейте, маймунки Simple Smile
Утре стават точно 11 месеца откакто не пуша и се чувствам отлично Simple Smile
Спрях ги с радост и усмивка, просто ей така, един ден от раз. Не съм се опитвала да се занимавам с друго, да страня от пушачи, не са ме дразнели, просто реших да не пуша повече и явно мозъкът ми го прие Simple Smile
Горда съм със себе си, доказах си, че мога. Преди една година не вярвах, че това е възможно.
Поздрави!  bouquet

# 529
Здравейте, маймунки Simple Smile
Утре стават точно 11 месеца откакто не пуша и се чувствам отлично Simple Smile
Спрях ги с радост и усмивка, просто ей така, един ден от раз. Не съм се опитвала да се занимавам с друго, да страня от пушачи, не са ме дразнели, просто реших да не пуша повече и явно мозъкът ми го прие Simple Smile
Горда съм със себе си, доказах си, че мога. Преди една година не вярвах, че това е възможно.
Поздрави!  bouquet
Поздравления!!! Аз направих 9, а помня как се жалвах в темата, че ми е лошо в началото...сега съм убедена, че това е най-доброто ми решение!  bouquet

# 530
Здравейте, момичета. Да се похваля и аз станаха 3 месеца откакто не пуша вчера или онзи ден не знам точно кога. В последния един месец изобщо не ми се е пушило. Чувствам се отлично. Забременях, но не ги спрях след това, а 2 месеца преди да забременея, умишлено заради това, че сме планирали да имаме дете, но истината е, че се чувствам страхотно.
Благодаря на всички за подкрепата тук,  Hug най-важна е психическата настройка, пожелавам успех на всички ви и дано да не започваме отново ! Simple Smile

# 531

Elfreya, определено това е едно добро решение! Поздравления!  bouquet

# 532
  • out of space
Абе ега ти зора, до като ви намеря!  Shocked

Ще прочета и после ще се включа.

Прочетох последните 2 страници.

Аз не пуша от 1 месец. На 38 години съм и пушех сериозно от 24 години. Спирала съм цигарите за 6 месеца и за 4 месеца, през годините.
24 години пушене по 1-2 кутии на ден.
Реших, че стига толкоз, просто наистина не може повече. Ще умра, а любимите ми хора трябва да ме погребат, щото аз пуша ДЗВЕРСКИ! Не е честно.
Не искам повече.
Не го правя.

Не очаквам одобрение, пиша го за по-добре чувстващите се.
Колкото по-дълго човек пуши...толкова по-трудно му се случват нещата...

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 01:02 от Ери

# 533
  • Русе
Ери, хубаво решение си взела и така като чета си мисля, че ще се справиш. Не пуша от 3м3сеца, твърде малк, за да забравя, но и аз не губя кураж bouquet

# 534
Пак започвам борбата....този път съм сигурна, че ще е окончателно!

# 535
  • out of space
Пак започвам борбата....този път съм сигурна, че ще е окончателно!

Успех!

cvete7575
, Благодаря! Чудесно се чувствам, но...ще изям света!  Confused

# 536
Много се радвам, че на последната страница е пълно с "годишнини" и нови попълнения Simple Smile

Ери, vv88, добре дошли в редиците  Hug

# 537
Благодаря ви!
За сега е лесно, но не знам като отида на бар и пийна... ще почна да се тормозя със сигурност. Иначе пак си изтеглих приложение, приготвих книгата....общо взето всичко отначало Simple Smile Яденето го овладявам засега, чопля повече семки  Laughing

# 538
  • гр.Мартен
Здравейте. Отдавна не във се включвала защото си пушех,но не спирах да Ви чета. Но вече трети ден не ми се пуши,имам чувството че ако запаля ще повърна.  Sick Sick Sick Дано това да е началото на едно бездимно бъдеще,в което няма да се налага да вися зимата на вън заради една цигара ooooh! ooooh! ooooh!

# 539
Здравейте. Отдавна не във се включвала защото си пушех,но не спирах да Ви чета. Но вече трети ден не ми се пуши,имам чувството че ако запаля ще повърна.  Sick Sick Sick Дано това да е началото на едно бездимно бъдеще,в което няма да се налага да вися зимата на вън заради една цигара ooooh! ooooh! ooooh!

А не можеш ли да кажеш "Това Е началото на едно бездимно бъдеще" и да се усмихнеш  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт