Истанбул [тема 39]

• 105 892
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Засега го мисля първите дни на юли, зависи от моя график, че съм сложна като почнат отпуските...

# 406
# 407
Ей такъв също искам да го видя Истанбул!

Снимката е от февруари, от фейса.

# 408
И аз, и аз...Simple Smile

# 409
Доста "луди" се подвизаваме в темата.  Hug   hahaha

Ето и една интересно обработена снимка:

# 410
Цитат
Доста "луди" се подвизаваме в темата.

Аз официално съм обявена за такава и от близките ми, и от приятелите ми. Simple Smile
Но не се лекувам, а още повече се разболявам. Simple Smile

# 411
  • На юг от тук
Цитат
Доста "луди" се подвизаваме в темата.

Аз официално съм обявена за такава и от близките ми, и от приятелите ми. Simple Smile
Но не се лекувам, а още повече се разболявам. Simple Smile

pepel_ot_rozi,спокойно-лек за тази болест няма.Помага,ако отиде човек там да живее Joy Joy

# 412
Здравейте, скоро не бях влизала в темата, за да не се дразня, понеже не можех да пътувам. Но съвсем скоро отивам в любимия град макар и само за 1 нощувка на път за Анталия. И тъй като за пръв път ще съм с деца ме интересува дали дете на 6г. трябва да се таксува в градския транспорт.
И някой дали е ползвал някаква предплатена карта от турски мобилен оператор да сподели. Тъй като ще сме 11 дена в Турция си мисля, че е удачен вариант, за да мога да се обаждам в БГ, а и интернет, ако има включен ще е хубаво.

# 413
Здравейте, скоро не бях влизала в темата, за да не се дразня, понеже не можех да пътувам. Но съвсем скоро отивам в любимия град макар и само за 1 нощувка на път за Анталия. И тъй като за пръв път ще съм с деца ме интересува дали дете на 6г. трябва да се таксува в градския транспорт.
И някой дали е ползвал някаква предплатена карта от турски мобилен оператор да сподели. Тъй като ще сме 11 дена в Турция си мисля, че е удачен вариант, за да мога да се обаждам в БГ, а и интернет, ако има включен ще е хубаво.
Деца до 6 години са безплатно в транспорта.
Миналата година щях да си купувам карта на Водафон - те предлагат такива, но не си купих.

Нашите оператори вече включват в пакетите си и Турция, та можеш да погледнеш и такъв вариант - срещу сума от 5-6лв. на ден имаш нет+разговори.

# 414
Здравейте! Следя темата от доста време и научих много полезна информация от вас, която ще ми е от полза при пътуването ми в Истанбул. Тръгвам на 8 май, само след 2 дни. Имам няколко въпроса, ще съм благодарна, ако някой може да ми отговори.
Първото питане е за Парк Емирган - при положение, че вече съм изпуснала лалетата, има ли смисъл да се ходи до там? Мислех пътуването до там да е съчетано и с посещение на крепостта Румели Хисар.
Другият ми въпрос е за тази зоологическа градина: http://www.farukyalcinzoo.com/ Някой ходил ли е и какви са отзивите, защото пътят до там е много и ще е губене на време, ако не си заслужава?
Благодаря предварително!
Ивелина

# 415
  • София
Първото питане е за Парк Емирган - при положение, че вече съм изпуснала лалетата, има ли смисъл да се ходи до там? Мислех пътуването до там да е съчетано и с посещение на крепостта Румели Хисар.

Mисля, че точно в момента не си заслужава ходенето. По принцип паркът е много хубав, поддържан и с цветя по всяко време на годината, но едва ли са имали време да сменят остатъците от лалета с други цветя. След месец положението ще е друго. Wink Но пък ако ходите до крепостта, нищо не пречи да се разходите и там. На пешеходно разстояние е, а точно в тази част има хубава крайбрежна алея.

Зоопаркът е обсъждан в темата, но само като "далечна дестинация".  Grinning  Не помня някой да е споделил, че е стигнал до там.

# 416
Преди много години някой беше стигнал до зоопарка, нищо особено не бил. Ние си го знаехме. Освен ако няма промяна, наистина минаха години от тогава.

# 417
Деца до 6 години са безплатно в транспорта.
Миналата година щях да си купувам карта на Водафон - те предлагат такива, но не си купих.

Нашите оператори вече включват в пакетите си и Турция, та можеш да погледнеш и такъв вариант - срещу сума от 5-6лв. на ден имаш нет+разговори.

Благодаря, Мимии, за бързия отговор. Тоест на 6 навършени години вече трябва да се таксува така ли?

Погледнах предплатения пакет на Водафон, но не пише за международни разговори каква е тарифата, само че е по стандартната тарифа, ама къде да я търся тази тарифа не знам. Не са го обяснили много ясно като цяло.

# 418

Аз съм към Виваком и използвах техен пакет дейли паст. Вйключва ти 200 мин. , 200 смс и не съм сигурна за МВ, но има и интернет. Първоначално ти е 5,90 лв. и след това за всеки ден в роуминг(когато се ползва обаче) плащаш 5,90. Доволна съм и от интернета и от минутите. След като минахме границата го деактивирах.  Най-изгоден е от всички други. Но условието е да се хванеш към Водафон в Турция!

# 419
Ивелина, не знам колко имаш нужда да говориш с БГ,но в хотела сигурно ще има wifi? Също някои заведения предлагат безплатен wifi. Можеш през вайбър, скайп или месинджъра на Фейсбук да си пишеш и говориш на корем с хората тук, напълно безплатно. Последно така направих (не в Турция, но минутата разговор беше 7лв) и даже толкова много говорих с БГ, че все едно не бях напускала... Дори в градския транспорт може да има, не знам какво става последните години, да кажат, тези които скоро са ходили, няма ли безплатен WiFi в транспорта, по паркове?

Общи условия

Активация на акаунт