Истанбул [тема 39]

• 105 805
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Благодаря, Да детето ще е в количка иначе горко ни  Laughing а какви отзиви бихте дали за laleli gonan hotel ?  Дали е на добро място

Доста по-добре е, защото е близо до трамвая. Не е в ниското до морето и ще вървите по равно.  Laughing Все пак погледни препоръчания от 2-3 човека в темата http://www.booking.com/hotel/tr/hurriyet.bg.html
Като район е на много удобно място, защото всякакъв транспорт е наблизо. Разгледай и околните хотели. Мисля, че и за този хотел имаше добри отзиви в темата. Гарата не бива да те смущава, защото в момента не функционира и няма да е шумно от влаковете. Площад Султанахмет е на 2 спирки разстояние (без проблем се върви и пеша, но е изкачване), а фериботите и метрото ще са до вас. Трамваят и автобусите - също.

# 511
dandree, не разбирам след като планувате догодина по същото време да бъдете на същото място, защо сте си продали Истанбулкарт? ...
Да, наистина, можех и да не я продавам. Със сигурност и по-рано от септември догодина ще отида.
Но защо никой нищо не казва за обществени паркинги? Май ще трябва да питам във форума на живеещите в Истанбул (ако има такъв де,  newsm78 мисля, че има).

Благодаря, Да детето ще е в количка иначе горко ни  Laughing а какви отзиви бихте дали за laleli gonan hotel ?  Дали е на добро място
Аз от години си резервирам хотелите в сайта на booking.com, където за всеки хотел има коментари на туристи. Мнения за хотелите може да се видят и в Tripadvisor.

# 512
Хахахаха! По повод на букинга, който е написал три отзива за хотели в  Истанбул, му слагат звездичка и става експерт за този град.  Joy
Станах и аз, но сигурно  ще ме издирват да ме набият.

# 513
  • Бургас / UK
Ужас значи транспорта ни е далеч  #Crazy ние ще сме и със детенце на 2 години такаче въобще не ми е удобно  Cry ще видя да отменя резервацията, я бихте ли ми препоръчали някой чист и не толкова скъп хотел които ще ми е в близост до градския транспорт bouquet

Здравей,аз бих ти препоръчала да търсиш хотел близо до Сиркеджи ( Мармарай) има хотелчета на добри цени.Аз лично съм била в един,точно до гарата,(преди 2 години) и както Танчето е писала гарата не функционира и е супер тихо и приятно в този район.Предимството там е,че на близо са спирките на метрото,на трамвая,фериботите,моста Галата,Еминону,египетския пазар,на 5-10 мин. пеша Света София,Султан Ахмед и още мн мн мн подобни.Лично аз бих избягвала Лялели,защото в последните години ми прави впечатление за мега пренаселеност с всякакви странни субекти(лично мое мнение).Но в крайна сметка където и да избереш,няма да сгрешиш  Peace Истанбул си е Истанбул където и да се намираш в този невероятен град.Обичам го  Heart Eyes

# 514
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Hug Heart Eyes Бялк-чудо си ти,джанъм,чудо! Желая успех на голямото ти момиче във
всичко занапред! Много ти благодаря за вълшебния и шампионски клип!  bowuu
Дано скоро стъпя на трибуните на страхотния стадион! Praynig

Чефулинке Hug

# 515
  • Бургас / UK
Редемче   Hug

# 516
dandree,
Прочетох и предните ти коментари, няма начин да си спрете колата в мол и да пренощува там. Най-добре е както са те посъветвали да си избереш хотел около някоя метростанция и да си оставиш колата на паркинга на хотела и да използват градският транспорт. Около летището освен паркинга на самото летище( който със сигурност ще е доста скъп) се сещам и за паркинга на парка Флория, но не мисля, че е добро място за транспорт. Въпреки, че може да си хванете от там такси до летището и после с метро.
Изобщо не те съвервам да си оставяте колата някъде просто спряна на улицата за няколко дни, защото не се знае дали и в какво състояние ще я намерите. Разбира се, може нищо да не се случи, но риска си е сериозен.
Редактирам се, сетих се и за друг паркинг, който сме ползвали в тази част на града и това е паркинга на пристанището на Бакъркьой. От там има транспорт по булевард Кенеди или направо с катамаран(до Кабаташ или до Кадъкьой) към старата част на града, но паркинга беше страшно натоварен и е добре да сте стам рано сутрин за места. И все пак мисля, че ще ви излезе доста скъпо.

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 20:39 от Neolita

# 517
  • Бургас / UK
dandree,
И аз съм на мнение,че ще са дадени излишни пари за паркинг,при положение,че искаш да спреш на някакво място и от там да тръгнеш с багажа да се добереш до хотела,при положение,че повечето хотели предлагат паркинг(безплатен или платен),но поне ще си на мястото и няма да се чудиш как да се придвижиш до там.Единия вариант е да отидете с автобус,а другия е да си осигурите ДжиПиЕс,с който най-лесно ще стигнете до хотела.Аз няколко пъти съм шофирала в Истанбул,кошмарно е,но с питане нали знаеш къде се стига  Mr. Green въпроса е да знаеш езика...

# 518
Определено мястото е Сиркеджи! Аз дори вече не търся хотели в Истанбул. В търсачката на Букинга направо задавам "Sirkeci". Заради шума изключвам тези, които са на булеварда, по който минава трамвая, и разглеждам останалите предложения. Мястото около гарата е толкова тихо, че ако не са сирените на фериботите, направо забравяш, че си в Истанбул. Всички забележителности са на една ръка разстояние. А съседният континент е на 3 минути с Мармарай.

# 519
Тaня67 , Neolita , Чефи-то ,
Благодаря за конкретната информация, значи решението се очертава хотел с паркинг в крайните квартали. Чудно е все пак такъв голям град да няма общински паркинги.

Последна редакция: чт, 19 май 2016, 12:47 от dandree

# 520
dandree, какво имаш предвид под "общински паркинг"? За мен това е мястото, където паяците карат вдигнатите коли...  newsm78

# 521
# 522
 Здравейте момичета Благодаря за помощта ви  bouquet най накрая анулирах хотела в кумкапъ и резервирах в сиркеджи yazar hotel се казва и ми се вижда чист и на добро място

# 523
dandree, какво имаш предвид под "общински паркинг"? За мен това е мястото, където паяците карат вдигнатите коли...  newsm78
Ами паркинг, който не принадлежи към хотел, мол или друго подобно, а паркинг където всеки може да паркира срещу заплащане. Сайтът ParkVia ми дава само паркинга на летището.

А, благодаря, ето това е, само дето няма английска версия, а аз не отбирам турски. Ще си го превеждам с чичко Гугъл.

# 524
Здравейте момичета Благодаря за помощта ви  bouquet най накрая анулирах хотела в кумкапъ и резервирах в сиркеджи yazar hotel се казва и ми се вижда чист и на добро място

Това вече е друго! Сега придвижването от автогарата е с метро М1 до Йеникапъ, после с Мармарай до Сиркеджи. На Сиркеджи ще се отправите към изхода Cağaloğlu. Хотел Язар е на две минути пеша.

Общи условия

Активация на акаунт