Искам да кажа ... (74)

• 79 601
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • Ямбол
Алечка, най-вероятно имаш Киндъл. И аз съм с такъв и си конвертирам книгите с програма Калибре(Calibre). Бързо става и не е сложно. Но и с онлайн конвертори може. За Киндъл подходящият формат е mobi.

# 496
Добро утро.
Айде стига четохте де, мозъчна клетка не остана незапълнена с информация, очила ще сложите без време Simple Smile
Времето е слънчево, разбира се ще го използвам активно, напълнях
 си двата килограма, доволна съм,  дори сега поръчах торта - е така, че ми  е празнично без повод , вчера и днес супер време навън  Heart Eyes
Жаклин не я видях като майка Готел, но при нейното лице косата няма значение, сигурна съм, че пак е хубава.
Чао за сега Hug

# 497
Алечка, тъкмо щях да ти пратя линк за конвертиране. Като харесвате криминалета, препоръчвала съм и преди Артуро Перес Реверте. Джефри Дийвър също ми харесва (автор е на Bone Collector). Патриша Корнуел и Джамс Патерсон. А който наистина има време за губене - Джанет Иванович с поредицата си Simple Smile.

Ако не сте чели трилогията Милениум, да се поправите. Аз в момента чета по-скоро професионална литература, но ще започна Оризовата майка, която съм пропуснала някак.

Тото да се оправя бързо и да е жив и здрав Simple Smile.

Ето и още един сайт за книги. В началото е даден линк и парола: https://www.facebook.com/groups/Books.CyberSAS/

ей това ползвам за конвертиране: http://ebook.online-convert.com/convert-to-mobi

# 498
Момичета, може ли да кажете от къде да дръпна в ел. вариант "Лисицата"  Praynig  Бях я поръчала  като книга заедно с още три от промото на Сиела, но се изложиха сериозно с доставката, вчера чак ми се обадиха да ми кажат, че едната книга я намало налична и дали все пак си искам поръчката   Laughingотказах я, като им споделих, че забравям и за виртуалн, и за реална книжарница Сиела, то бива бива, ама....
Та така, предварително благодаря ако споделите  Praynig

# 499
  • Ямбол
Мозъкът е като мускулите, колкото повече се товари, толкова по-добър и здрав става. Обратно - колкото повече се щади, толкова повече закърнява и това може да се наблюдава. Когато се товари с едно и също, без да се развива, той става ленив и неуслужлив. не може да измисли друго освен ядене, килограми и слънчеви дни.

# 500
Рали, мога да ти я пратя на мейл. Алечка ми я прати в epub формат, ако искаш, прати ми ЛС с мейла си. Аз не я намерих в ел. формат по сайтовете, които знам и проверявам обикновено.

# 501
не може да измисли друго освен ядене, килограми и слънчеви дни.

В това няма нищо лошо, като се замислиш. La bella vita.
Това правят аристократите в някои от гореспоменатите книги. Не рашават диференциални уравнения.

# 502
Мерси, момичета, за съветите, ще пробвам довечера като се прибера. С Киндъл съм.

Съгласна с Лиляна, не може само птички и тревички. Това, че някой чете, не значи, че не се радва на живота. Даже напротив. А и лично за мен четенето запълва потребност, която не мога да удовлетворя по друг начин. Така си почивам от ежедневие, работа, емоции. Освен, че си обогатявам светогледа де Simple Smile

# 503
Аз пък най-много обичам да съчетавам двете, много ми е добре да си чета книжката на някоя полянка - и птички има, и тревички, че и книжка.

# 504
Аз пък най-много обичам да съчетавам двете, много ми е добре да си чета книжката на някоя полянка - и птички има, и тревички, че и книжка.

Аз с плаж  Laughing Една седмица въргаляне по пясъка (на сянка) и яко четене, това е раят за мен.

# 505

Аз с плаж  Laughing Една седмица въргаляне по пясъка (на сянка) и яко четене, това е раят за мен.

Алечка, да ходим заедно на плаж, викам аз  Flutter
Любимото ми - плаж и книжка  Peace

И аз харесвам Гришам. И Артър Хейли. Чели ли сте "Детективи" на Хейли? Много е хубава. Препоръчвам.

"Детективи", "Колела" и любимото ми "Летище". Обичам Хейли  Peace

# 506
  • Sofia
Гришам го четях като бях тийн, след "Бялата къща" го разлюбих  Crossing Arms,скоро не съм го поглеждала. Артър Хейли-прочела съм повечето му, харсва ми.На моменти ми изглеждат еднакви историите,може би е от стилът на писане  newsm78.
Изабел Алиенде и Айн Ранд изчетох по едно време...повечето жанрове съм ги обходила,изключвам фентъзи.Не е моята книга.
Сега ме чакат 2...ама денем не се наканвам.Обичам като чета да не се разсейвам,да ми щъка някой,да бръмчи ТВ и т.н.Най-обичам да чета на плажа и докато се возя  Peace.
Утре сме на РД,80 годишнина.Поръчан ми е мъжки колан ooooh! и портфейл...мерих,мерих,все ми малеят  hahaha

# 507
Благодаря за предложенията!
Изчела съм всичко и на Арчър. Но тази, на Гришам, не съм и ще си я сваля.
Обичам да чета, чета много и покупката на киндъла е една от най-смислените ми. Чак бях отвикнала от книга на хартиен носител.
Искам да кажа, че телефонът ми още е някъде между Китай и Англия, в неделя го поръчах. Надявах се на по-бърза доставка, платих допълнително $26, за целта, но... Сега съм с един стар на съпруга ми, много ми е тегаво.

# 508
  • Варна
ОлЕ! След две денонощия с температура, днес се надигнах от леглото. Почти през цялото време-сън.
Сега се чудя как да си раздвижа таза, че ме заболя от лежане. Ако ходя изправена-няма проблем, но при всяко навеждане, приклякване и т. н -боли. Опитвам се да правя упражнения в леглото.
Тази сутрин мярнах в нета съобщение, че ще спират водата за цял ден. Почти на колене напълних легени, шишета за първа необходимост. Легнах си пак доволна. Пак намерих съобщението-то било за вчера.  ooooh! Обаче пък вчера имахме вода, а и нашия район беше изреден сред безводните.

# 509
  • Mediterraneo
Бялата къща съм я свалила отдавна. Да не я започвам ли изобщо?!

Общи условия

Активация на акаунт