Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 754
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
  • под тепетата
Мед в момента има на базара до пощата на главната улица.

# 106
  • Пловдив
Къде мога да питам или някой от вас ако е наясно как се смята кв, размер на парче ест кожа?

# 107
  • Пловдив
Къде мога да питам или някой от вас ако е наясно как се смята кв, размер на парче ест кожа?

Преди няколко дни взимах естествени кожи и парчетата имаха някакъв фабричен печат отзад колко кв.м. са  Peace Но не знам дали навсякъде е така... би трябвало,понеже повечето са с неправилна форма и не знам ако не фабрично,как биха могли да се определят...и какво става,ако поискаш да речем да ти отрежат парче  Rolling Eyes

# 108
  • Пловдив
Да, отговорих си и аз, питах. Защото продавам, теси имат измерено, но купувачът мери с метър, а се оказва, че не може така. Някакви децибели играят роля, но не единицата за звук хаха

# 109
Здравейте, бихте ли ме насочили към човек , който да ми смени водомера ? Знам за услугите на ВиК, предпочитам да не са те. Благодаря
Не може да го сменя друг освен ВиК, след като го сменят ще пломбират новия водомер и ще ти издадат протокол, иначе ако друг го смени могат да те глобят ако решат.  Единствено можеш ти да си избереш и да си купиш предварително новия водомер, защото от ВиК предлагат само втора употреба водомери. Гледай да е пломбиран в същия месец в който ти го продават и датата да си личи ясно на пломбата,  и да има по-дълъг гаранционен срок! На Братя Свещарови 7 има голям магазин за водомери, аз моя си го купих от там...

# 110
  • Пловдив
Нищо подобно. Никой не може да те задължи. Уведомих ги, че ще сменям водомери и ги смених без никакво участие на ВиК. Инкасаторът само дойде да запише старите показания. От Бруната също, като на последните трябваше да им платя за посещението.

Лице на геометрична фигура с неправилна форма се смята с интеграл, ако има функция. Ако няма се смята като се разделя на триъгълници. И в двата случая е сложна работа. 😰 Кожарите, предполагам с опита, който имат сигурно мерят 5 за 4. 😊

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 20:38 от dazel

# 111
  • Пловдив
Да, отговорих си и аз, питах. Защото продавам, теси имат измерено, но купувачът мери с метър, а се оказва, че не може така. Някакви децибели играят роля, но не единицата за звук хаха

Извинявай за любопитството  Blush но доколкото разбрах от поста продаваш кожи ли? Може ли малко повече инфо на ЛС ако е така и ако е удобно  Rolling Eyes

# 112
Момичета,имало е пожар в Музея на авиацията,материални щети. ( Утре ще бъде затворено )
Хората там са всеотдайни и мястото е много приятно за посещение и пикник .Призовавам ви,когато се пооправи времето,да го посещаваме отново и да им покажем,че сме съпричастни с труда им.

Ветерани и служители участват с личен труд,за да възстановят самолетите,мястото е част от живота им.

Който не е ходил- с влака за Асеновград,спирка Маврудово.Дори и пътуването с влака е преживяване .
Има масички и пейки за пикник,чешмичка.достатъчно пространство да потичат децата и разбира се много интересни самолети за разглеждане и вътрешна експозиция.Само да се стопли времето.

# 113
  • Пловдив
Много е приятно, носталгично и жално в този музей! Защото хората наистина се стараят и дават живота си там, а вместо да получат всяческа подкрепа от държавата, дарители, чужбина и т.н имам чувството, че са като изоставени. Днес чух пожарните и ги видях дори от терасата, без да знам само гледайки към посоката ми мина през ум нещо за тях...Дано имат все повече посетители и дарители, да се усеща внимание към тях!

# 114
Препоръчайте ми добър диджей за частно парти.Алекси, Дидо и Ицо са заети.

# 115
Според вас кой е най-добрия китайски ресторант в Пловдив? Скоро ще ходя там и искам да го посетя  Peace

# 116
  • Пловдив
Нещо нашият град не се слави чак с китайски ресторанти или аз да не съм разбрала. Знам един на моста на Герджика, вижда ми се най-добре. Но да кажат тези, които са яли или изобщо китайски ли е, да не се бъркам!
Навремето ядях в този на бул Руски, но това бяха далечни експерименти като тийнейджър  Laughing

# 117
Според вас кой е най-добрия китайски ресторант в Пловдив? Скоро ще ходя там и искам да го посетя  Peace
Поръчвала съм само от два ресторанта, нямам представа каква е обстановката в тях. Във "Вкусно и много" храната е меко казано отвратителна и не повторих. От "Герджика" поръчвам вече 4 пъти и е въпрос на шанс дали ще е добре - 2 пъти беше много вкусно, другите 2 точно обратно, все едно готвачът беше различен и като цяло не особено опитен. Не мога да препоръчам чистосърдечно, но ако държиш на китайско, пробвай втория - за по-препоръчван в града досега не съм чула.

# 118
  • Пловдив
O, забравих за Пандата на отец паисии, което си е закусвалня, не разбрах точно храната ли е важна или ресторант да бъде, но там е вкусно. Там, всъщност ям понякога, мисля, че е китайска храната, поне така се рекламира. Оборотно е, защото е централно, приготвено и прясно, от няколко вида пред теб - ориз, телешко, китайски гъби, пилешко, патешко (май)...

# 119
  • Пловдив
Добро утро на всички! Незнам дали е коментирано в миналите постове, но аз да попитам - знаете ли къде има добър билкар в Пловдив?

Общи условия

Активация на акаунт