Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 774
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Прекаляват с глутамата..готвачите в китайските. Приятелка беше готвачка в Пандата.

# 121
За да държат ниски цени при тези големи порции, минаха всякакви граници.
Определено твърдя, че Азия са в Пловдив някъде от 97ма година и ги познавам от Женския пазар в София и тогава си бяха ОК. Качеството докъм 2004 беше поносимо. От тогава нищо в нито един ресторант не е годно за ядене. Никой от другите ресторанти не може да се нарече китайски, защото просто не е...
Опитвала съм няколко пъти да дам шанс на всеки един поотделно, жалко е наистина, че не стават.

# 122
Здравейте, къде мога да намеря килимче с играта "Не се сърди човече"

# 123
  • Пловдив
от сайта на Вегатойс бях поръчвала преди около година, сега не знам има ли още...
Аз търся покривка за маса "Не се сърди човече", но пионките да са кенчета бира Whistling
Може и онлайн...

# 124
  • Пловдив
Здравейте, искам да опитам/не зная дали ще ми допадне/ йога или пилатес, за начинаещи.
Ако някой  ходи на  нещо от този род в кв Тракия ,моля да сподели.Може и да е през деня в момента имам много  свободно време.
 Набелязах си пилатес в зала Атлетик ,в мол" Галерия",но това е само по  информация от сайта им .

# 125
  • No Line On The Horizon
От китайските ресторанти ми харесва този в Кичук Париж до парк Белите брези (на негово място преди години беше р-т Малкият Париж), но ми е много далече, защото живея в Кършиака. Герджика определено не ми харесва.

# 126
  • в сърцата на децата <3
Според вас кой е най-добрия китайски ресторант в Пловдив? Скоро ще ходя там и искам да го посетя  Peace
Поръчвала съм само от два ресторанта, нямам представа каква е обстановката в тях. Във "Вкусно и много" храната е меко казано отвратителна и не повторих. От "Герджика" поръчвам вече 4 пъти и е въпрос на шанс дали ще е добре - 2 пъти беше много вкусно, другите 2 точно обратно, все едно готвачът беше различен и като цяло не особено опитен. Не мога да препоръчам чистосърдечно, но ако държиш на китайско, пробвай втория - за по-препоръчван в града досега не съм чула.
Вкусно и много - категорично - ОТВРАТ! "Пържени спагети" (не помня с какво, но обикновено поръчвам с 3 вида месо) - месо почти нямаше, а самите спагети бяха от онези, които се заливат с гореща вода и някакво прахче.
Герджика - не съм поръчвала, но приятелка живее в района и каза, че става.
Аз съм най-доволна от Елеганс  Peace Порциите са добри, цените са нормални за китайско, не пестят нито от месо, нито от сосове, нито от гъби. Имаме си любими неща и винаги са с еднакво качество и количество. А че слагат глутамат - слагат. Но това важи не само за китайските ресторанти...

# 127
И ние се разочаровахме от китайските ресторанти.  Все нещо не ни удовлетворяваше храната, не че съвсем не можеше да се яде, но все пак... и вече не помня откога не съм поръчвала китайско.  Намерих си от youtube рецепти и свикнах да ги готвя. Дори и да не е приготвено от китаец-майстор, сме сигурни, че е качествена прясна храна.

# 128
Как разбирате, че слагат?

# 129
  • Пловдив
китайско вкъщи точно заради глутамата не ядем (аз не се наемам, да го правя).
А вкусът с "добавката" е много специфичен - като започнеш, да избягваш съдържащите го храни, веднага разбираш, ако го има в нещо, което консумираш Peace

# 130
Не се сърди човече съм виждала в една книжарница Кършияка( бул България , заведението Уникато ,точно до него в тунела на блока има книжарница)Не е много голям около 80 см или 1 метър .Цената му беше около 15 лв

# 131
  • в сърцата на децата <3
Как разбирате, че слагат?
sweet_maniche е права  Peace Също като изкуствените подсладители - усещат се веднага, особено ако не ги консумираш по принцип.
Лято, един начин да го усетиш - ядеш и дори и да се чувстваш сит, продължаваш, защото имаш чувството, че "не можеш да спреш". Много скоро пак огладняваш. Като цяло глутамата "лъже" мозъка, че това, което ядеш е вкусно и притъпява центровете за засищане.

# 132
http://www.ebay.co.uk/itm/Womens-Adidas-Top-Ten-Hi-Sleek-Black-r … ers-/290651546474
http://www.ebay.com/itm/310561572739

Здравейте! Не знам тук ли е най удачно да попитам, но тъй като не съм от Пловдив, се интересувам къде в града мога да намеря моделите кецове, които съм се опитала да прикача по-горе. Става въпрос за Adidas Originals, моделите мисля че се водеха top ten hi sleek bowtie. Ако не можете да отворите снимките по-горе, уточнявам, че търся чисто черния модел с черна панделка и червена подметка или другия който е черен с бели линии и червена панделка. Ще съм ви много благодарна!

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 21:22 от evapetkova

# 133
  • в сърцата на децата <3
Може би в аутлета на Коматевско? Но това е предположение, не съм ги виждала

# 134
Къде в Пловдив предлагат добри уроци по пиано/солфеж за начинаещи (за деца на 17-18г.,не са се занимавали с музика досега, но много искат) И какви са цените ако знаете?Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт