Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 776
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Препоръчвам нашата учителка по музика  в читалище Хр. Данов-кино Екоплекс.Ако те устройва мястото,пиши ми за подробности на ЛС.

# 136
Момичета, препоръчайте ми хладилен техник. Peace

# 137
Китайско последно поръчах от Чайна Панда и ми хареса! Ориза не особено де, но има едно Осем съкровища, вкусно беше! Simple Smile

Аз търся боички за лице, от тия дето рисуват с тях по детските центрове. Разбира се безвредни де Simple Smile

Моята вчера я нарисуваха в ТБ и сега ме е запънала да я рисувам аз  Mr. Green

# 138
  • Пловдив
Можете ли да препоръчате сервиз за кухненски плот (с котлони) за вграждане ?

# 139
Нищо подобно. Никой не може да те задължи. Уведомих ги, че ще сменям водомери и ги смених без никакво участие на ВиК. Инкасаторът само дойде да запише старите показания. От Бруната също, като на последните трябваше да им платя за посещението.

Лице на геометрична фигура с неправилна форма се смята с интеграл, ако има функция. Ако няма се смята като се разделя на триъгълници. И в двата случая е сложна работа. 😰 Кожарите, предполагам с опита, който имат сигурно мерят 5 за 4. 😊

Така е..Но все още търся човек за смяна на водомера, ако някой може да ми препоръча майстор , ще съм много благодарна. За перипетиите със специалистите от ВиК, които смениха стария работещ с рециклиран неработещ водомер ще разказвам друг път.

# 140
  • Пловдив
Аз търся боички за лице, от тия дето рисуват с тях по детските центрове. Разбира се безвредни де Simple Smile

Моята вчера я нарисуваха в ТБ и сега ме е запънала да я рисувам аз  Mr. Green
В Кауфланд гледах наскоро - на Кох-и-нор - имаше и боички, и пастели. Ползвала съм и двете - доволна съм Peace
Иначе от лидлските съм най-доволна - покриват перфектно, но ги пускат само около Хелоуин

ВиК майстор: вкъщи като се наложи, викаме vikuslugi.ovo.bg Сменял е батерии, крана на апартамента, меки връзки... Предполагам, че и водомер може да смени newsm78 Ако искаш - пиши на лични за телефон

# 141
  • Пловдив

Нашите са от Кауфланд

# 142
Знаете ли някъде да продават френска суха мая в пакети от 500 грама?

# 143
Преди време бяхте обсъждали къде се продават дрехи за мацки, които си тежат на мястото Grinning (няколко пъти хл), но тогава не запомних, а сега ми се налага да взема подарък и се чудя от къде. Бихте ли ме насочили, къде да отида да разгледам? Praynig

# 144
Виждали ли сте тъмно стъклени шишенца по 30 мл с гутатор ? ИМаше в Капана,но магазинът изчезна...

# 145
  • Пловдив
Нашите боички за лице са от хиполенд. Струваха почти 20 лв и са 4 или 6 цвята, не сме ги докоснали откакто ги купихме. Но пък точно за лице вземи нещо качествено, един път да го сложите дори, но без проблем

# 146
  • Пловдив
Преди време бяхте обсъждали къде се продават дрехи за мацки, които си тежат на мястото Grinning (няколко пъти хл), но тогава не запомних, а сега ми се налага да взема подарък и се чудя от къде. Бихте ли ме насочили, къде да отида да разгледам? Praynig

Големи дрешки има на няколко щанда в Илиенци,магазин Макси мод срещу църквата Света Неделя,магазин Ивел на Иван Вазов /пада се между библиотеката и бараката за обувки на ъгъла/.

# 147
Дами, да ми препоръчате добър дерматолог в П-в? / за предпочитане даже да е с частен кабинет, т.е. не ми е важно да е с направление/

# 148
  • Пловдив
Приятели ходят при др.Гюрова,казват че са доволни Peace

# 149
  • в сърцата на децата <3
Виждали ли сте тъмно стъклени шишенца по 30 мл с гутатор ? ИМаше в Капана,но магазинът изчезна...
От типа с вграден капкомер съм взимала от аптека

Преди време имаше магазин "Макси" в подлеза на Райко Даскалов, под 6-ти септември. Но нямам представа дали още съществува, от много време не съм минавала от там  Peace

Общи условия

Активация на акаунт