Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 849
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Някой може ли да ми каже къде мога да намеря продукти на Golden Rose и то пълен асортимент продукти? Знам единствено за Лили, но там няма нещата, които търся..
В Елитис в пощата има доста неща,но зависи какво търсите.

# 181
Много ви благодаря, ще проверя на двете места!

# 182
Някой може ли да ми каже къде мога да намеря продукти на Golden Rose и то пълен асортимент продукти? Знам единствено за Лили, но там няма нещата, които търся..
Доволен избор на червила има в подлеза на Тримонциум.

# 183
Търся най- вече базите, хайлайтърите им и новите им спирали

# 184
Благодаря за информацията за балет в ПКИ - малката е много запалена и все се чудех как да ѝ поддържам интереса докато стане на 4 Flutter

Да ви питам, имат ли специални изисквания за дрешки или блузка и клинче е добре като за начало?

# 185
  • Пловдив
Дъщеря ми (и повечето деца всъщност) бяха именно с клинче и блузка Simple Smile

# 186
Чудесно, значи още следващата седмица сме там Crazy Много благодаря още веднъж bouquet

# 187
Здравейте, искам да попитам къде в Пловдив може да де отиде на 3д ехограф без да записвам часа дни преди това?

# 188
Може ли да ми дадете информация за цените на орхидеите в супермаркетите? Къде са по-добре?

# 189
Здравейте, искам да попитам къде в Пловдив може да де отиде на 3д ехограф без да записвам часа дни преди това?
Пробвай да се обадиш на регистратурата на Селена още днес и да се опиташ да се запазиш час за 3Д, другите ти варианти са д-р Троянчев и д-р Даскалов, но при първия със сигурност много се чака,а за втория нямам мнение. В Селена на 3Д гледа д-р Кръшков.

# 190
  • Пловдив
Откъде да намеря лекции от ПУ по Гражданско процесуално право? Имам изпит, който влача, учебникът е 80 лв и не желая да го купя...има ли ксерокс около пу, сайт или някъде, където да си разпечатам материали? Ако някой от вас има, ще съм благодарна вечно да ми изпрати, ще дам имейл..

# 191
Синът ми ходеше в LinguaMundi и там изкара няколко нива + сертификатно.

bouquet

Ние също сме многоо доволни от тях  bouquet. Изключителни професионалисти и коректни. Синът изкара  курс по английски и немски език и подготовка за САЕ.                                                            

# 192
  • Пловдив
Откъде да намеря лекции от ПУ по Гражданско процесуално право? Имам изпит, който влача, учебникът е 80 лв и не желая да го купя...има ли ксерокс около пу, сайт или някъде, където да си разпечатам материали? Ако някой от вас има, ще съм благодарна вечно да ми изпрати, ще дам имейл..
Мога да ти дам учебника, ако искаш. Сещам се и за един копирен център до Ректората, ако все пак искаш да го имаш сниман. По-късно мога да дам адрес на копирния център, само да се добера до компютър.
Ако искаш да ти дам учебник, пиши ми на лични и ще се уговорим. Simple Smile

Редактирам:
Копирният център се намира на ул. Леонардо да Винчи. Номерът е вероятно 70 или 72, под една нова кооперация, след офиса на "Евроелит". До копирния център имаше пчеларски магазин преди.
С колегите винаги намирахме там копия на последните издания на учебниците, които ни трябваха. Последно съм го посещавала май-юни 2014 и се надявам информацията все още да е актуална.

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 20:51 от adoration_

# 193
Току-що разгледах сайта на   LinguaMundi и ми се стори много странно това, че предлагат курсове само по английски, немски и испански. Защо имат толкова беден набор езици? newsm78

# 194
  • Пловдив

В Мол - Пловдив на първия етаж имат щанд. Там има абсолютно пълен асортимент.

Общи условия

Активация на акаунт