Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 970
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
  • в сърцата на децата <3
Ветеринарна аптека в Кючука? По възможност в района на Билата на затвора или Кауфланд?

Ветернарен кабинет, където продават и лекарства има на ул. Димо Хаджидимов, под една кооперация.
Това е точно зад блока ми! Никога не съм обръщала внимание, че има такова нещо там, голям съм заплес  doh Много благодаря!  bouquet

# 286
Тривитаминолът не е ли противопоказан по време на бременност?

# 287
  • под тепетата
Виждали ли сте в магазин формичка за курабийка - яйце? Трябва ми с големина 5-6 см.

# 288
  • в сърцата на децата <3
За първи път чувам витамини да са противопоказни  newsm78 И с първата бременност се мажех много, сега - също. Нищо не ми е станало, освен че косата ми е страхотна  Mr. Green

# 289
  • Пловдив
Момичета,търся  красива кутия за гоблени и конци/за подарък /Сещам се само за магазин Джъмбо,къде другаде да проверя?

# 290
Разбира се, че е.  Peace
Портокалче, ние имаме Пуки, ако искаш, може да го пробвате. Като си идвате, знаеш къде, свирни, ще ви го дадем за проба. Peace

# 291
  • Пловдив
За какво се ползва това чудо, косата ли си мажете?

# 292
  • Пловдив
♥snow_angel♥ ,тривитаминолът може да е опасен по време на бременност.Аз не се мажех като бременна.Можеш да прочетеш статии във връзка с витамин А и прекомерния му прием по време на бременност.Най общо може да доведе до аномалии на плода и аборт.За щастие не е задължително.

За какво се ползва това чудо, косата ли си мажете?

Да,прави се маска с него.Действа добре на косата

Момичета,търся  красива кутия за гоблени и конци/за подарък /Сещам се само за магазин Джъмбо,къде другаде да проверя?

Еднолевките.Имат много красиви и не скъпи кутии.Ако имате магазин Хит на близо,там има със сигурност.Само не знам дали ще ти паснат размерите.Трябва да разгледаш

# 293
  • Пловдив
Който ще празнува в Хепи Ленд да кажа, че в rio.bg имаше ваучери и цената падаше на 100лв Peace

# 294
  • в сърцата на децата <3
♥Elfita♥, прочетох  Hug Но попитах и лекар - локалното приложение няма общо с оралния прием - реално до бебето стигат пренебрежимо малки количества. Пък витамин А е опасен главно в началото на бременността, иначе в някои витамини за бременни го има. Все пак аз не препоръчвам и не твърдя, че е прекрасно и безопасно за всички бременни, всеки си има глава на раменете и доктор - нека първо се посъветва  Peace

# 295
  • гр.Пловдив

В Мистър Гоблен на подлеза след понеделник пазара съм виждала.

Който ще празнува в Хепи Ленд да кажа, че в rio.bg имаше ваучери и цената падаше на 100лв Peace
Благодаря!Отивам да видя  Mr. Green

# 296
  • Пловдив
Някой знае ли нещо за новите карти за пътуване на учениците? Възможно ли е вече изваждането на такава от бюрата на Градски транспорт? В сайта им има много малко инфо... ooooh!

# 297
Издават се вече карти за април, майка ми днес щеше да ходи да си вади карта. Довечера мога да пиша подробности. До колкото знам - на Байкал си работи бюрото.

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 14:02 от Анонимен

# 298
  • о`майна лунна нощ е
Някой знае ли нещо за новите карти за пътуване на учениците? Възможно ли е вече изваждането на такава от бюрата на Градски транспорт? В сайта им има много малко инфо... ooooh!

На бул. "Княгиня Мария Луиза" имаше опашка - сравнително голяма, но рехава. Хората не се бяха наблъскали един друг и чакаха спокойно. Очевидно върви, без да се създава напрежение. Гишетата там със сигурност са разделени и всяко обслужва различна категория. Зависи с колко човека ще се случите едновременно да чакате.

# 299
  • Пловдив
И аз да си изкажа мнението за детските центрове в Пловдив  bowuu
За мен единствения детски център, за който си заслужава да платиш е ТБ. Първия път, когато го посетихме   малкия беше на 1,5 години. Взеха го без проблем сам и го занимаваха, съответно той искаше пак. От тогава започнахме да го водим много често, през 2-3 дни. Празнуваме всичко там - имен ден, рожден ден, семейни празници, нашите рождени дни (в Рива центъра, защото ни е близо). Той беше доволен и щастлив - ние също. Каките в центъра много играеха с децата, постоянно ги занимаваха с нещо и винаги си тръгвахме с рев. Рождените дни също бяха много добре организирани и децата се забавляваха максимално. Ползвали сме и аниматор, който също се справи много добре. Цената, която плащаме е висока, но съм я давала с удоволствие, защото това е едно от малкото места в града, на което всичко се правеше без забележка, изпипано до край, качествено и организирано.
Обаче….
Ноември месец бяхме на два РД и януари на един (всички в Рива центъра) и направо не можах да повярвам, че това е ТБ. Ще ви опиша по-подробно единия РД, но всички протекоха по сходен начин.
Всички каки са нови, което не е проблем, но съвсем не са в стила на ТБ. През целия рожден ден просто се мотаеха около децата с изражение на незнаещи как да си запълнят времето и какво да правят с тези деца. Едното момиче през цялото време си въртеше едно въртолетче между пръстите, а другото гледаше децата. Никаква емоция, никакво излъчване. Хостесата, която беше спайдърмен (или нещо подобно, не си спомням) също никак не можа да влезе в роля. След тортата, когато правят обичайната дискотека и децата играят с помпони, нито музиката беше усилена, нито каките играха с децата и съответно нищо не се получи. На фона на това, рождения ден мина някак рутинно, тихо, кротко и доста скучно, точно както във всеки друг детски център.
Ние продължаваме да ходим в семейния ресторант, макар и не толкова често, защото малкия вече е на възраст, в която може да се забавлява сам и хостесите не са ни от такова значение, но рождения ден няма да му го празнуваме там. Не бих платила обичайната сума, за да получа нещо съвсем посредствено. Тъй като другите детски центрове въобще не са обект на моето внимание, се чувствам леко в безизходица.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт