Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 964
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
# 271
  • в сърцата на децата <3
Портокалче, магазина е бг-байк, но там до колкото знам няма балансови колела.

# 272
  • Пловдив
Благодаря момичета,

погледнах сайта, няма балансови.

# 273
  • о`майна лунна нощ е
Проверете в Декатлон. Отидете с детето и нека то само да пробва дали му е добре. Не бих вложила сериозна сума в такъв тип колело, тъй като ще се израсте бързо, а и честно да си кажа - не виждам смисъл от него. Вярно моите деца са по-големи. Карали са 12"/16" с помощни гуми до към 5/5,6 -годишни. После ги махнахме и за двамата. Сега са на 24" със скорости. Баткото е на 10 г., дребната на почти 7 г. От друга страна - този тип балансови колелета са лесни за транспортиране и не заемат много място. Ако на хлапето му допадне - купувайте. Все пак, щом то е щастливо и вие ще сте.

ПП - в Декатлон до сега не съм имала проблем с нито една от стоките. Отделно от това - по отношение на гаранцията там винаги е голяма.

# 274
  • Пловдив
В Кауфланд онзи ден имаше 12 инча на някаква промоция - около 70 лв. мисля, че бяха.
В Спортдепо има два вида Кетлер, ако не се лъжа за вашата възраст - единия е 100лв., другия - 139лв. В Хиполенд също има. За съжаление не запомних всички марки. Много харесвам дървените, но видях едно използвано в парка, на около 2 седмици - не приличаше на нищо. Явно детенцето беше по-буйно и го беше надрало неузнаваемо.

# 275
  • Пловдив
Нашето е дървено, моята на 4 се научи без помощни за 1 ден на колело с педали благодарение на баланс байк. Вече не го ползваме, купих го от май тойс с помпещи гуми. Като ново си е, не знам какво трябва да му се случи, за да изглежда зле, но сигурно зависи и от марка. Определено периода с баланс колело ни е чуден, с нормално колело не може толкова лесно да се придвижи из целия град, да не говорим пък и с помощни ако е...то се слиза нон стоп така

# 276
  • Пловдив
Благодаря на всички включили се по въпроса ми за балансовото колело. Ще видя Кетлера-а в Спорт Депо, ако има още останали и това в Кауфланд. Харесах и Пуки в и-нет. Някой да знае магазин, който ги предлага в Пловдив?

# 277
  • Пловдив
Пуки са чудесни! Влюбена съм в тях и с голямото ми дете имах дилема - Мини Микро (тротинетка) или баланс байк Пуки.

Взехме му Микро и не сгрешихме, но много трудно свикна с колелото. Малко преди 6 се научи без помощни, а с помощни почти не искаше да кара.

На 5 и половина от една игра спечелихме дървен баланс байк. Аз май се радвах повече от детето. Сега стои в готовност за сестра му. Обмислям скоро да и го предложа.

На малкото обаче взех Пуки за яздене - когато навърши 1. Все още си го кара.
Като цяло марката е скъпа, но с такива покупки аз компромиси не правя.

# 278
  • Пловдив
miraluba, абсолютно споделям мнението ти. Имаме мини микро, дъщеря ми го кара с удоволствие, но за ежедневно каране из кварталните ни разбити улици не става. Затова искам балансово колело. Нямам все още мераци да се учи на стандартно колело, има време.
За Пукито- имам много добри впечатления от него преди години (не от бг). Иска ми се сега обаче да ги видя пак наживо и да преценя дали няма да е голямо и тежко за дъщеря ми. Но съдейки от инет, май само вносителя Мисто в София го предлага.

# 279
Ветеринарна аптека в Кючука? По възможност в района на Билата на затвора или Кауфланд?
Не знам за какво точно ти е ветеринарна аптека, но не се и сещам да има в посочения район. Има ветеринарен лекар на ул. "Славееви гори" и ако той може да ти свърши работа  newsm78

# 280
  • Пловдив
В Тон Бонбон миналата пролет не ни отразиха въобще. Искахме да запазим места, една доста учтива жена ни упъти къде да изчакаме и помоли персонала да ни обърне внимание. Сори, но седяхме около 30 минути, докато няколко човека от персонала ни заобикаляха, все едно ни няма. На края си тръгнахме и до там.Явно не сме им били симпатични , пък и ние няма да повторим.

# 281
  • в сърцата на децата <3
Ветеринарна аптека в Кючука? По възможност в района на Билата на затвора или Кауфланд?
Не знам за какво точно ти е ветеринарна аптека, но не се и сещам да има в посочения район. Има ветеринарен лекар на ул. "Славееви гори" и ако той може да ти свърши работа  newsm78
Трябва ми за да си купя тривитаминол и антифлегмин  Mr. Green Само по ветеринарните аптеки се намират, обикновено купувам като ходя до центъра от тази голямата аптека на Петко Д. Петков (на малкото кръгово след Гранда). Обаче не ми се слиза до центъра само за това... Но май няма да има друг начин  Crazy

# 282
Трябва ми за да си купя тривитаминол и антифлегмин  Mr. Green Само по ветеринарните аптеки се намират, обикновено купувам като ходя до центъра от тази голямата аптека на Петко Д. Петков (на малкото кръгово след Гранда). Обаче не ми се слиза до центъра само за това... Но май няма да има друг начин  Crazy
Намерих телефона на доктора и ако искаш го попитай, може и да има 032/693 578

# 283
  • в сърцата на децата <3
Благодаря много  Hug

# 284
  • Пловдив

Ветернарен кабинет, където продават и лекарства има на ул. Димо Хаджидимов, под една кооперация.

Общи условия

Активация на акаунт