Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 157
  • 763
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Даниел е младичкият Ставрев,да
Други варианти са ти д-р Ели Леви,Росен Петров
Паскалева в Торакс не знам дали приема по касата.Може да питаш,но със сигурност и те имат АГ прегледи по касата

# 361
В Торакс преглеждат с направления.
Ако искате конкретен лекар се обадете на регистратура и питайте  Peace

# 362
  • Plovdiv
Тотев, в медицински център Хипоталамус в Рилон центъра

# 363
Моля да ми препоръчате АГ лекар, който да работи със здравната каса за профилактичен преглед. Моята докторка е в отпуск,а а напровлението ми изтича преди да се върне.
д-р Росен Петров в медицински център "Хипоталамус".

# 364
  • Пловдив
Благодаря ви! Записах се за д-р Паскалева. Много сте мили!

# 365
  • Пловдив

Много е готина
А коя е твоята АГ,която е в отпуск?

# 366
Не си сгрешила, тя е моята лекарка  Peace
Препоръчвам с две ръце и два крака  Grinning

# 367
  • в сърцата на децата <3
Може би си извадила късмет, че Петрова няма часове. Следя си втора бременност при нея, но с времето ми се струва, че все повече претупва пациентите си и е много вероятно да не раждам при нея...

# 368
  • Пловдив
и е много вероятно да не раждам при нея...

Кажи,че искаш при нея да родиш.Нещата рязко ще се променят  Wink

# 369
  • в сърцата на децата <3
Елфита, аз при нея се следих и раждах първия път, сега пак на там си вървяха нещата.... но много упорито настоява пак за секцио, просто защото термина ми е по празниците и не ѝ е удобно тогава... Скоро съм пак на консултация, ще видим какво ще каже, но ако пак е категорична определено ще ида за второ мнение. Опитва се много подло да ме наплаши, че бебето е "огромно", а след бърза справка в учебник по медицина (имам няколко медицински сестри в рода) и гуугъл (естествено  Mr. Green ) се оказва, че бебето ми си е съвсем нормално на размер. Не е коректно това, да не говорим, че 3 от 6 консултации се наложи да си ги платя, въпреки, че съм осигурена и трябва да минават по ЗК.

# 370
  • Пловдив
че 3 от 6 консултации се наложи да си ги платя, въпреки, че съм осигурена и трябва да минават по ЗК.

Защо си плащала за консултации?Каква причина ти изтъкна?
Иначе,да,кофти прави да си проси секцио.Втора консултация с някой друг АГ задължително

# 371
  • Пловдив
Първото раждане със секцио ли е било, защото пишеш ПАК настоява за секцио. Малко лекари се съгласяват на нормално след секцио, особено ако е двете раждания са в близки години.

За заплащането на преглед с направление, бих се разправяла, освен ако не е решила стриктно да спазва броя УЗД, които ти се полага по каса, а другите да ги таксува. В този случай не можеш да имаш претенции. Но от друга страна, щом ще плащаш УЗД, можеш да предпочетеш друг лекар.

# 372
Д-р Паскалева е несъмнено много по-добър избор от Петрова.

# 373
  • Пловдив
освен ако не е решила стриктно да спазва броя УЗД, които ти се полага по каса, а другите да ги таксува.

Да,Петрова спазва стриктно броя ехографии по касата.Тези над лимита,се заплащат от бременната и това си е съвсем нормално.Но  ♥snow_angel♥ пише за консултации,не за ехограф.Тя ще внесе яснота

# 374
Момичета, извинете, ако не съм съвсем по темата. Ползвате ли жена вкъщи да чисти и знаете ли как вървят цените на посещение?
Може на лични, да не пречим на тези, които не ги интересува.

Общи условия

Активация на акаунт