Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 165
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Момичета, някъде около Четвъртък пазара имало био магазинче за козметика,знаете ли го, насока как да го намеря?

От паметника Съединението вървиш посока Гребната,на светофара на паметника на Съединението завиваш на дясно,после първата в ляво и от дясно ти е магазинчето,след пчеларския.Грубо се пада на уличката зад Четвъртък пазара.

Даааа

# 346
  • София
Момичета, търся да взема назаем да прочета или да купя на старо книги на Вадим Зеланд. Пишете ми, ако можете да помогнете. Благодаря bouquet.

# 347
  • Пловдив
Благодаря ви момичета за насоките!

# 348
  • Пловдив
Пак заповядай!
Що ще дириш там? (да попитам аз, без срам)

# 349
Момичета, търся да взема назаем да прочета или да купя на старо книги на Вадим Зеланд. Пишете ми, ако можете да помогнете. Благодаря bouquet.
По-голяма библиотека няма ли да ти свърши работа ?

# 350
Преди ги четох на таблета.Има ги в нета.

# 351
Момичета, помагайте! Къде има магазин за абитуриентски рокли в Пловдив?
А Асеновград отпада ли като вариант?

# 352
  • Пловдив
Пак заповядай!
Що ще дириш там? (да попитам аз, без срам)
Фитокод ми трябва, вече го има и там Peace
Но се местят, не запомних къде обаче Whistling

# 353
Здравейте, имам въпрос и се надявам, че тук ще го разреша.

Къде в Пловдив мога да купя мъжки пра*ки. Обиколих магазините за бельо в и около GRAND, но предлагат само боксери и слипове. Не искам да се излагам повече, питайки във всеки магазин, затова помагайте.

Надявам се, че въпроса не нарушава правилата на форума. Благодаря предварително

# 354
  • в сърцата на децата <3

Къде в Пловдив мога да купя мъжки пра*ки. Обиколих магазините за бельо в и около GRAND, но предлагат само боксери и слипове. Не искам да се излагам повече, питайки във всеки магазин, затова помагайте.

Точно в един магазин за бельо от Гранда по посока булеварда (пада се в дясно) съм виждала, че има. Иначе има един магазин на Димитър Талев, от гарата като тръгнеш нагоре са цяла редица магазинчета - той е един от първите - там също съм виждала.

# 355

Точно в един магазин за бельо от Гранда по посока булеварда (пада се в дясно) съм виждала, че има. Иначе има един магазин на Димитър Талев, от гарата като тръгнеш нагоре са цяла редица магазинчета - той е един от първите - там също съм виждала.

Благодаря за бързия отговор. Утре ще проверя, дано да имат.

# 356
  • Пловдив
justme_, във Форума бельото до банката.

# 357
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате АГ лекар, който да работи със здравната каса за профилактичен преглед. Моята докторка е в отпуск,а а напровлението ми изтича преди да се върне.

# 358
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате АГ лекар, който да работи със здравната каса за профилактичен преглед. Моята докторка е в отпуск,а а напровлението ми изтича преди да се върне.

Петрова в Селена работи с направления

# 359
  • Пловдив
Зъвнях там приди малко, точно за нея,  Ели, но графика й е пълен. Предложиха ми д-р Даниел Ставрев, след като прегледах темата за Селена обаче, се отказах.

Общи условия

Активация на акаунт