Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 929
  • 763
  •   1
Отговори
# 420
Знаете ли от къде мога да взема качествен колан за изправяне на гърба? Без магазина, който е зад ЕВН на 6ти септември.

За такова нещо питам:
http://amedicabg.com/789-thickbox_default/-.jpg

# 421
Знаете ли от къде мога да взема качествен колан за изправяне на гърба? Без магазина, който е зад ЕВН на 6ти септември.

За такова нещо питам:
На Иван Вазов -светофара-магазин Самоздрав дали няма да има?

Разочарована съм от отношението в магазин Рибарски кей. Самодоволно,заядливо...А собственика се държи нормално,но го нямаше в момента Sad
Хубав магазин,иначе,жалко.

# 422
Аз имам подобен за 63 лв, взех го от една дрогерия близо до ВМИ, уличката обаче не помня как се казваше newsm78, Мусала ли беше, съседната ул. е Ангиста. На тази улица са два санитарните магазина, в другия корсетите за гръб бяха над 200 лв от този вид [url]http://www.orthoshop.bg/bg/medical/38/24/url].

# 423
  • Пловдив

За такова нещо питам:

Срещу втора поликлиника има такъв магазин.Пада се до Т маркета.Но какво има точно налично,не мога да кажа

# 424
  • Пловдив
Такива и други колани има срещу входа на  малката Лиляна има едно малко магазинче, няколко стъпала надолу се слиза от тротоара. Другото място , на което съм виждала е като застанеш с гръб към входа на Здравна каса и тръгнеш на дясно, на ъгъла в ляво има един магазин за всякакви подобни изделия и до колкото знам се изработват и по поръчка.

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 16:56 от deer

# 425
  • в сърцата на децата <3
А за какво се използват тези колани? За коригиране на стойката или при здравословни проблеми някакви?

# 426
При счупени гръбначни прешлени, остеопороза с компресия, онколог. заболявания и др. Тези специално са с железни шини. Има и за изправяне на стойката.

# 427
  • Пловдив
Търся пъзел с Миньоните.
Идеи?

# 428
от хиполенд бях взимала за коледа

# 429
МОМИЧЕТА, БЛАГОДАРНОСТИ  bouquet  , че  ме насочихте към д-р Арнаудова!!! Вече бях на преглед и съм по-спокойна, че тази година за 2-ри път ме мъчи синузита. Много е мила, внимателна и обяснява всичко.

# 430
Момичета, много ви благодаря! bouquet

deer, това магазинче на Иван Вазов ли се пада? Да не е Самоздрав? Идея нямам на кое казват малката лиляна Embarassed
Иначе този до Здравната каса е същият на който аз казвам зад ЕВН Grinning, там съм проверявала, но нямаха мой размер, а и искам да видя дали няма и други модели, защото имам два и никак не съм доволна.

♥Elfita♥, не съм го виждала този магазин, днес ще потърся, много ми е удобен.

Veniz , благодаря ще ги потърся още в понеделник, цените са много добри.

# 431
Някой питаше къде може да си намери закачалка за шалчета- такава има в Немския магазин на главната, в много красиви цветове, днес минахме оттам.

# 432
  • Пловдив

Заставаш с лице към Т маркета,пада се вляво магазина.Кафето,фризьорския салон и след това е той

# 433
Не си спомням коя жена ми каза за химическото чистене до Тунела,но искам да и благодаря  bouquet
Занесох да ми боядисат двата панталона и едно кожено яке и останах супер доволна  Peace Peace

# 434
  • Пловдив
Момичета, много ви благодаря! bouquet

deer, това магазинче на Иван Вазов ли се пада? Да не е Самоздрав? Идея нямам на кое казват малката лиляна Embarassed
Иначе този до Здравната каса е същият на който аз казвам зад ЕВН Grinning, там съм проверявала, но нямаха мой размер, а и искам да видя дали няма и други модели, защото имам два и никак не съм доволна.

Veniz , благодаря ще ги потърся още в понеделник, цените са много добри.

Да , на "Иван Вазов" ,като се идва от Гарата ,точно преди кръстовището на Библиотеката ,от лявата страна.Не зная как се казва.  От дясно е малката Лиляна Grinning - СОУ" Св. П.Евтимий" ,но сградата, в която учат 1-4 клас.

Общи условия

Активация на акаунт