Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 094
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Скрит текст:
Има ли доволни от др.Даринка Димова алерголог?

За нея казвам категорично НЕ. Ужасно отношение, непрофесионално поведение и неадекватно лечение. Ако желаеш подробности мога да споделя.
За какъв проблем става въпрос?
Прочетох те в черния списък...
На детето се зачервяват очите,не само пролетта.Водих го на къде ли не на очен...никой не помогна.Сега си мислех за алерголог,та затова...

Мистик и аз съм на тази вълна.

Някой с отзиви за Маркова - алерголог?

# 586
  • Пловдив
Имам сенна хрема, един от симптомите през пролетта е именно зачервени очи. По тази причина пролетта не нося лещи.
 За алергиите ми се отказах от стандартната медицина, хомеопатията ми помага чудесно.

При Маркова не съм ходила, с добри впечатления съм от Евтимова, за някои от алергиите ми. Специално за сенната хрема ми предложи терапия със сенсибилизация, която се предлага стандартно, но аз не съм доволна. Но за други неща ми даде адекватни съвети, което други лекари не правеха.

# 587
  • Пловдив
Здравейте, моля за препоръка на фирма или счетоводител който се занимава с пенсионни услуги.
В нета има доста контакти,но не мога да пратя близък да се лута по офиси иска ми се  да е читава,а не само да си вземат необходимата такса.Може и на лични.

# 588
  • Пловдив
Скрит текст:

За нея казвам категорично НЕ. Ужасно отношение, непрофесионално поведение и неадекватно лечение. Ако желаеш подробности мога да споделя.
На детето се зачервяват очите,не само пролетта.Водих го на къде ли не на очен...никой не помогна.Сега си мислех за алерголог,та затова...

Честно казано и преди като съм търсела за никой нищо хубаво в П-в...Страшно е!
Хомеопатията много ни помогна за различни неща,но за очите-не...то и няма вече "истински" хомеопати в тоя град.Говоря за класическа хомеопатия,не за камара гранули.

# 589
  • в сърцата на децата <3
Между другото класически хомеопат до колкото разбрах е д-р Мишева от 1-во ДКЦ. Веднъж ходих при нея (заместваше моята лична лекарка) и споменах, че взимам някаква хомеопатия. Тогава тя мимоходом спомена, "ние, класическите хомеопати, не препоръчваме този тип лечение". Но не съм ходила при нея като при хомеопат де, ако някой иска може да провери допълнително  Peace

# 590
Здравейте момичета Simple Smile някой знае ли къде в Пловдив мога да намеря хубави халати и хавлии. По точно искам комплект халат хавлии за подарък Simple Smile

Много хавлии и халати има в магазина на Мария Луиза(на ъгъла с Родопи,след СиБанк)  Peace Има комплекти и в кутии,доста разнообразие  Peace

Не съм от Пловдив може ли малко повече инфо
 мария луиза имате предви булеварда ли няма ли някоя по голяма известна сграда Simple Smile

# 591
  • Пловдив
Здравейте момичета Simple Smile някой знае ли къде в Пловдив мога да намеря хубави халати и хавлии. По точно искам комплект халат хавлии за подарък Simple Smile

Много хавлии и халати има в магазина на Мария Луиза(на ъгъла с Родопи,след СиБанк)  Peace Има комплекти и в кутии,доста разнообразие  Peace

мария луиза имате предви булеварда ли няма ли някоя по голяма известна сграда Simple Smile

Да,булеварда имам предвид  Peace След църквата св.Петка карате направо,преди пешеходния светофар има  една пресечка надясно,това е ул.Родопи. Та като завиете надясно на ъгала е този магазин,голям е,вижда се и от булеварда дори  Peace

# 592

Да,булеварда имам предвид  Peace След църквата св.Петка карате направо,преди пешеходния светофар има  една пресечка надясно,това е ул.Родопи. Та като завиете надясно на ъгала е този магазин,голям е,вижда се и от булеварда дори  Peace

Благодаря  Flowers Bouquet Simple Smile

# 593
Къде да намеря продуктите на Икаров?  Rolling Eyes
В Лили Дрогерии ги има.

# 594
  • Пловдив
English home е в МОЛ Пловдив. Има доста намаления, макар, че точно на кърпи не. Там цените не са ниски, но нещата са хубав турски памук, по-хубави от повечето като визия дори. На мен не са ми и прекалено високи цените, защото си дебна 50 процента и стават супер. За хавлии мнг ги харесвам, но не съм хванала намалени и без това имам мнг за момента. Халати също имат, сигурно и комплекти, трябва да се провери. Ако имаш време да обикаляш го направи, за да сравниш визия цена качество..

# 595
Скрит текст:

Аз съм с много добри впечатления от Маркова. Цялата минала зима кашляше детето и накрая личната ни изпрати при нея за преглед - веднага постави диагнозата, назначи лечението и обясни схемата с лекарствата - 2 месеца различни хапчета и да чукна на дърво - всичко сработи идеално и тази зима въобще не сме стигали до лекарски кабинет.  Peace

# 596
Здравейте,

Бих искала да ви попитам за стикери за стена, знаете ли  къде мога да намеря.. Чух за магазин зад Централна поща, в който имало, но не съм ходила  и се сетих първо тук да попитам..
Някой, ако има опит с такива, моля да сподели дали е доволен и от къде си ги е купил Simple Smile

# 597
  • Пловдив
във фейса следя едни, много ме изкушават, не виждам пречка да поръчаш от магазина им онлайн, има размери, има всичко - визия, зуум...доволни са уж хората.
http://bubub-shop.com/

# 598
Някой беше доволен от тапицер?
Може ли телефон?

# 599
  • Пловдив
Здравейте,

Бих искала да ви попитам за стикери за стена, знаете ли  къде мога да намеря.. Чух за магазин зад Централна поща, в който имало, но не съм ходила  и се сетих първо тук да попитам..
Някой, ако има опит с такива, моля да сподели дали е доволен и от къде си ги е купил Simple Smile
Ако не ти е спешно - от Алиекспрес Simple Smile
Най-различни видове и размери и цените са им доста по-ниски от тукашните Peace
По качество не отстъпват!

Общи условия

Активация на акаунт