Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 085
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета Simple Smile някой знае ли къде в Пловдив мога да намеря хубави халати и хавлии. По точно искам комплект халат хавлии за подарък Simple Smile

# 541
  • Пловдив
Здравейте момичета Simple Smile някой знае ли къде в Пловдив мога да намеря хубави халати и хавлии. По точно искам комплект халат хавлии за подарък Simple Smile
Сещам се за "В.Априлов" под кооперациите срещу аптека Мальовица;
На "Иван Вазов" до павилиона за сладки до болницата;
На "Гладстон" павилиона на ъгъла с "Преслав" точно преди надлеза.

# 542
  • Пловдив
Някой скоро посещавал ли е д-р Маркова - алерголог?
Много ли е натоварена?

# 543
Да знаете къде освен Леро и Бюти зоун има налични от пропорционалните спирали за мигли на ЕЛ?
В Леро били свършили.

# 544
От солариума в Аримага лично аз съм доволна, тази година още не съм ходила,но си е поддържан, сменят лампите редовно,чисто е.

# 545
  • Пловдив
Да знаете къде освен Леро и Бюти зоун има налични от пропорционалните спирали за мигли на ЕЛ?
В Леро били свършили.

Никъде другаде. Промоцията е за Дъглас и Бюти зоун(мързи ме да видя смс-а, но мисля, че беше така). Щом на първото място са свършили, възможно е и в МОЛ-а да няма. Не съжалявай чак толкова...

# 546
Къде да намеря продуктите на Икаров?  Rolling Eyes

Купувала съм от аптеката на Кауфланд.

# 547
  • Пловдив
Копирам си тук въпросът / от темата за бял списък за гр. Пловдив, която не е особено активна, да не кажа - хич/, та: може ли да ми препоръчате  дерматолог, по- специално да е добър в диагностициране на бенки?

М. Февруари ходих - д-р Ана Иванова в Медикус Алфа. Онкодерматолог с голяма практика. Единственото, което не ми хареса е, че напира д маха доброкачествените. Иначе е добър диагностик и ако има съмнения те насочва към Онкодиспансера.

Последна редакция: сб, 09 апр 2016, 20:30 от Ваня 7

# 548
  • Пловдив
Някъде да сте виждали от тези нашумели чанти на прилична цена  Laughing

В Централни хали на 2-рия етаж. Цени около 25 лв, качество не знам.

# 549
  • Пловдив
Брей, такива чанти ли са модерни сега? Тип плик и да дрънчат синджири, ще ги потърся и аз  Mr. Green

# 550
  • Пловдив
tonynette ,в кой Лидл?Ти май си към този на Източен?Дългата туника не ти ли допадна?Аз нея харесах+клиновете 7/8 ми

# 551
  • Пловдив
Брей, такива чанти ли са модерни сега? Тип плик и да дрънчат синджири, ще ги потърся и аз  Mr. Green

Това е реплика на Шанел, излезе преди няколко години. Не е плик, твърда е, с широко дъно, по-скоро като куфарче. За дрънченето на синджири, не съм убедена, че точно тази би свършила работа.

# 552
  • Пловдив
Не знам шанели, но на Фурла са хит сега:
http://eu.furla.com/store/furlaeu/html/pbPage.Homepage/ThemeID.3 … mp;utm_content=EU
Ишлеметата къртят, един от моделите е даден и на Б-я в поне 10 цвята
Като ще е гарга да е рошава  Joy

# 553
  • Пловдив
Хихихих, ще съм модерна!
От две години съм с чантата на количката и е време за мен  Heart Eyes

# 554
  • Пловдив

Много хавлии и халати има в магазина на Мария Луиза(на ъгъла с Родопи,след СиБанк)  Peace Има комплекти и в кутии,доста разнообразие  Peace

Общи условия

Активация на акаунт