Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 066
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
  • в сърцата на децата <3
Здравейте,

Бих искала да ви попитам за стикери за стена, знаете ли  къде мога да намеря.. Чух за магазин зад Централна поща, в който имало, но не съм ходила  и се сетих първо тук да попитам..
Някой, ако има опит с такива, моля да сподели дали е доволен и от къде си ги е купил Simple Smile
Ако не ти е спешно - от Алиекспрес Simple Smile
Най-различни видове и размери и цените са им доста по-ниски от тукашните Peace
По качество не отстъпват!

Подкрепям за алиекспрес  Peace Но наистина ще чакаш над месец. Иначе магазина, за който пишеш е Елитис - входа на пощата откъм Тримонциум. Зависи колко голям стикер за стена ти трябва. По-малките, които са по 4-5 лева не си заслужава да ги чакаш от китай, въпреки голямата отстъпка. Вече ако искаш да правиш цяла стена ще идат повече пари и (според мен поне) си заслужава чакането.

# 601
  • Пловдив
В Джъмбо има стикери за стена, цената е добра.

# 602
Много ви благодаря на всички..
За Алито знам, поръчвала съм други неща и че се чака, чака се.. по-скоро исках да ги видя така - нали знаете, "око да види, ръка да пипне"  Laughing Laughing и тогава и в Алито да разгледам.. иначе.. не ми трябва голям, защото не искам цяла стена да покривам, по-скоро част от нея...
А случайно да знаете, дали върху тапет ще може да се залепи и дали ще държи качествено..  Thinking

Отново благодаряя  Hug

# 603
Откъде да купя оризови нудълс / спагети/ фиде.... Спомням си, че бях виждала нещо подобно в Лекси... newsm78

# 604
  • под тепетата
Аз съм си купувала от Билла - до макаронените най-отгоре и от Тмаркет. От Билла съм взимала и оризов грис.
 Да попитам - има ли откъде на място да купя ленти за бадж ( черни 2 см широки)? Откривам все онлайн и голямо количество, а на мен ми трябват 25 броя без надписи.

# 605
  • Пловдив
Да знаете в Тракия,салон Естетик,дали е същата козметичката Thinking Някой беше споменал,че е в майчинство или нещо подобно.

# 606
Същата е.

# 607
  • в сърцата на децата <3
Оризови нудълс - в Лекси, здравословния "кът". Имаше даже различни видове в Гранда.

Ленти за бадж - може да провериш в Офис 1

# 608
  • под тепетата
Проверила съм, има като връзки, не ленти.

# 609
От къде мога да купя букет от бонбони?

# 610
  • Пловдив
На първия етаж във Форум-а в Тракия има.
И още някъде гледах наскоро, но в момента не се сещам къде newsm78

# 611
sweet_maniche благодаря за отговора,още утре ще посетя Форум-а Simple Smile

# 612
Здравейте!
Нуждая се от рентгенова снимка в домашни условия. Някой може ли да помогне с информация?

# 613
  • Пловдив
Ами майка ми е рентгенолог, ходила е в други градове с мобилна линейка, която мисля, че имаше ехограф и може би апарат за снимки, като се върне довечера от конгрес, ще я попитам освен. Досега обаче не съм разбрала в къщи да снимат, кардио и т.н апарати са мобилни, но рентгенови снимки дали?!
Разбирам те напълно, ние имахме човек на легло у дома 3 години и не искаше да излезе по никакъв начин, кой ли не сме докарвали на място Confused

# 614
  • Пловдив
Моля за препоръка за ортопед за новородено бебе Peace

Общи условия

Активация на акаунт