Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 066
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Др.Хазбун,най-добрият детски ортопед за мен Peace

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 18:51 от armira

# 616
  • Пловдив
Моля за препоръка за ортопед за новородено бебе Peace

д-р Арнаудов http://www.arnaudov.info/

# 617
Др.Хасбун,най-добрият детски ортопед за мен Peace
Въпросният не е ортопед обаче ooooh!. Травматолог е.

# 618
Моля за препоръка за ортопед за новородено бебе Peace

д-р Арнаудов http://www.arnaudov.info/
Също препоръчвам, много съм доволна. Часове се записват само онлайн Peace

# 619
Момичетаа, къде в Кършияка да купя пресни яйца и хубав козунак?!

# 620
  • Пловдив
Момичетаа, къде в Кършияка да купя пресни яйца и хубав козунак?!

На улица Брезовска, до сладкарница Торино - магазин за яйца на Андип и точно до магазина баничарница с истински и ароматни козунаци  newsm57.

# 621
  • Пловдив
От 20 години ходя в тази сладкарница и не знаех, че се казва "Торино"  Laughing
Баничарницата прави много хубави закуски и  питки, козунаци не съм яла от там, но съм сигурна, че ще са хубави и те.
Много са хубави козунаците и от баничарницата на "Васил Левски" - на пешеходния светофар на гърба на църквата.

# 622
  • София
Тези козунаци ги вадят от фурната топли следобяд към 4-5 и ухае цялата улица... chef

# 623
  • Пловдив
Мдааа, цялото училище се прибира в къщи и минавайки половината купуват от козунаците  Laughing

# 624
  • Пловдив
Ей...блазе ви!В цяла Тракия няма читави и вкусни козунаци Crossing Arms

# 625
  • Пловдив
Ей...блазе ви!В цяла Тракия няма читави и вкусни козунаци Crossing Arms
Миналата година взимах от пекарна за закуски в Аримага.Бяха добри,сладки  и на нас ни харесаха.Пробвайте.Тази година още не съм взимала.

# 626
Ами майка ми е рентгенолог, ходила е в други градове с мобилна линейка, която мисля, че имаше ехограф и може би апарат за снимки, като се върне довечера от конгрес, ще я попитам освен. Досега обаче не съм разбрала в къщи да снимат, кардио и т.н апарати са мобилни, но рентгенови снимки дали?!
Разбирам те напълно, ние имахме човек на легло у дома 3 години и не искаше да излезе по никакъв начин, кой ли не сме докарвали на място Confused

Има такива апарати, по болиниците снимат с тях лежащо болните. Мобилни са и приличат на голяма прахосмукачка. Конкретна насока, за съжаление не мога да дам.

# 627
Ами майка ми е рентгенолог, ходила е в други градове с мобилна линейка, която мисля, че имаше ехограф и може би апарат за снимки, като се върне довечера от конгрес, ще я попитам освен. Досега обаче не съм разбрала в къщи да снимат, кардио и т.н апарати са мобилни, но рентгенови снимки дали?!
Разбирам те напълно, ние имахме човек на легло у дома 3 години и не искаше да излезе по никакъв начин, кой ли не сме докарвали на място Confused

Има такива апарати, по болиниците снимат с тях лежащо болните. Мобилни са и приличат на голяма прахосмукачка. Конкретна насока, за съжаление не мога да дам.

Знам, че има такива мобилни апарати и за това търся такава възможност. Нямаме възможност да го транспортираме до болница.
За София има информация за такава процедура, но за Пловдив не намирам.
Все пак ви благодаря.

# 628
Момичета,някой от Вас ходил ли е на цирк "Куркус" и ако да може ли отзиви -хубав ли е,цена на билет, изобщо струва ли си да се посети,че дъщеря ми иска да я водя,но този цирк го чувам за първи път и затова се чудя  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 629
  • Пловдив
Ами в тракия е цирк софия, вчера бяхме и е 15 лв за възрастен и дете до 7, мнг беше хубав, имаше животни, в антракта за 5 лв се качваш на кончета, от 6:30 всеки ден без пон, събота и неделя и от 4. Последно бях на балкански и беше по бедна обстановката

Общи условия

Активация на акаунт