Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 037
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
момичета да ви попитам, преди беше повдигнат въпроса за магазин WAIKIKI - да попитам за актуална информация, има ли в момента в Пловдив магазин

# 631
Ами в тракия е цирк софия, вчера бяхме и е 15 лв за възрастен и дете до 7, мнг беше хубав, имаше животни, в антракта за 5 лв се качваш на кончета, от 6:30 всеки ден без пон, събота и неделя и от 4. Последно бях на балкански и беше по бедна обстановката

Josefin, благодаря ти за информацията  Peace
Може и цирк София да е, а представлението да се казва "Куркус", сутринта на бързо прочетох на един плакат, докато чаках на един светофар, ако цирка е до Лидл,значи е този който ти казваш  Peace
Мерси,че сподели, че почивните дни няма представление, защото точно смятах в събота да я водя, но в такъв случай ще го оставя за другия петък  Peace Peace

# 632
Ами в тракия е цирк софия, вчера бяхме и е 15 лв за възрастен и дете до 7, мнг беше хубав, имаше животни, в антракта за 5 лв се качваш на кончета, от 6:30 всеки ден без пон, събота и неделя и от 4. Последно бях на балкански и беше по бедна обстановката

Може и цирк София да е, а представлението да се казва "Куркус", сутринта на бързо прочетох на един плакат, докато чаках на един светофар, ако цирка е до Лидл,значи е този който ти казваш  Peace
Мерси,че сподели, че почивните дни няма представление, защото точно смятах в събота да я водя, но в такъв случай ще го оставя за другия петък  Peace Peace

http://www.sofiacircus.com/page/%D0%9F%D0%A0%D0%9E%D0%93%D0%A0%D … %90/10/index.html

# 633
  • Пловдив
момичета да ви попитам, преди беше повдигнат въпроса за магазин WAIKIKI - да попитам за актуална информация, има ли в момента в Пловдив магазин

Има, до колкото знам в Галерия магазинът работи. Ако има и друг, ще се радвам някой да сподели  Peace

# 634
  • Пловдив
Писах отдавна,че ще отварят с/у Баумакс.

# 635

Има, до колкото знам в Галерия магазинът работи. Ако има и друг, ще се радвам някой да сподели  Peace
Благодаря много много  bouquet

# 636
Ау не мога  Joy
Куркус = Circus = Цирк

Joy Joy Joy

# 637
Момичетаа, къде в Кършияка да купя пресни яйца и хубав козунак?!

На улица Брезовска, до сладкарница Торино - магазин за яйца на Андип и точно до магазина баничарница с истински и ароматни козунаци  newsm57.
Еее, страхотни сте! Благодаря!

# 638
  • Пловдив
Момичетаа, къде в Кършияка да купя пресни яйца и хубав козунак?!

На улица Брезовска, до сладкарница Торино - магазин за яйца на Андип и точно до магазина баничарница с истински и ароматни козунаци  newsm57.
Еее, страхотни сте! Благодаря!

Може ли по-точно обяснение,че не разбрах къда са козунаците   Embarassed

# 639

http://www.sofiacircus.com/page/%D0%9F%D0%A0%D0%9E%D0%93%D0%A0%D … %90/10/index.html

ЛЪВИЦA, благодаря ти,златна си,ето че в предишния пост разбрах,че цирка почива и в събота и неделя, а от твоя пост ми се изясни всичко  bouquet

# 640
Ау не мога  Joy
Куркус = Circus = Цирк

Joy Joy Joy

Ами, съжалявам, смейте се,в бързината сутринта това мернах,това написах, просто идея си нямах, че става въпрос за цирк, даже не видях хубаво изписаните букви, мернах нещо на латиница и го разчетох като "К" Simple Smile Даже сега благодарение на линка на Лъвица, виждам, че пише и София и Josefin е била права!
Благодаря Ви момичета, че ми дадохте информация, без "грам" подигравателност  bouquet bouquet

# 641
  • Пловдив

напротив събота и неделя има 2 представления - от 16 и от 18 и 30! Понеделник не работят! Води си я спокойно!

# 642
# 643
Да сте я виждали някъде? Изключвам онлайн магазини.

http://www.amazon.co.uk/Spider-Girl-Spiderman-Childrens-Fancy-Co … ume/dp/B00INVV4Q2

# 644
  • Пловдив
Момичета, знае ли се вече какво ще правят на мястото на Пенито в Тракия?

Общи условия

Активация на акаунт